Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

αλη πασας γαρδικι

Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά: Τα λύτρα και το πρόσωπο - «κλειδί»

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στην Πειραϊκή, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, το πρωί της Πέμπτης.


ενοικιαζομενη βιλα κεα

ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα μεταγραφων φοιτητων 2015

H σύντροφος του επιχειρηματία που έπεσε θύμα βίαιης αρπαγής, βρισκόταν στο σπίτι τη στιγμή που απήχθη, μαζί με την οικιακή βοηθό, όπως αποκάλυψε το «OPEN» και η εκπομπή Top Story.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά το συμβάν, το πρώην μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

epixeirimatias apagwgi peiraias 1

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ενημέρωση για το περιστατικό, καθώς ουδείς επικοινώνησε μαζί της για να ζητήσει λύτρα ή για να δώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την απαγωγή του συντρόφου της.


αλη πασας γαρδικι

Κατά τις Αρχές πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση μπορεί να είναι και η οικιακή βοηθός, η οποία ήταν παρούσα τη στιγμή που απήχθη ο 50χρονος επιχειρηματίας.



Τι αποκάλυψε στο Newsbomb.gr o ξάδερφος του επιχειρηματίας

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του 50χρονου επιχειρηματία που απήχθη σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του στον Πειραιά, Νίκος Μαυρίκος μίλησε στο Newsbomb.gr για τις συνθήκες του περιστατικού. Ανέφερει πως το συγγενικό του πρόσωπο δεν έδειχνε να φοβάται κάτι και τονίζει ότι ξαδερφός του έχει μια υγιή επιχείρηση που δραστηροποιείται στον εφοδιασμό πλοίων και πρεσβειών με ποτά και καπνικά είδη.



H ομάδα «κρούσης» των απαγωγέων

Ο 50χρονος που έχει εταρεία με την οποία εφοδιάζει με ποτά και τρόφιμα πλοία, από τις εννέα σήμερα το πρωί έπαψε να δίνει σημάδια ζωής. Το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε και οι συγγενείς του βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές αγωνίας.

Τέσσερα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορούσαν μπλούζες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Ομάδας (ΕΚΑΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας του είχαν στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του.

Όταν ο επιχειρηματίας κατέβηκε από το διαμέρισμα του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην ακτή Θεμιστοκλέους και κινήθηκε προς το αυτοκίνητο του, τότε δέχτηκε την επίθεση των δραστών. Οι εύσωμοι άνδρες τον ακινητοποίησαν και με τη βία τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. Στην ΕΛ. ΑΣ. σήμανε συναγερμός και ειδικά κλιμάκια της έσπευσαν στο σημείο.

Η επιχείρηση... αστραπή

Η ακτή Θεμιστοκλέους αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Σήμανσης οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν την περίεργη υπόθεση.

Το θύμα που είναι πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε γίνει στόχος παρακολούθησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί οι δράστες είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις ενέργειες τους, έτσι ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί για τις κινήσεις του και να φέρουν εις πέρας σε μικρό χρονικό διάστημα την αποστολή τους.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αρπαγή του επιχειρηματία, η ΕΛ. ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του επιχειρηματία και τη σύλληψη των δραστών. Μέχρι στιγμής κανένα από τα μέλη της οικογένειας τους επιχειρηματία δεν έχει γίνει αποδέκτης κάποιου αιτήματος των δραστών, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για απαγωγή με αντίτιμο τα λύτρα ή ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.


Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά: Τα λύτρα και το πρόσωπο - «κλειδί»
01
Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά: Τα λύτρα και το πρόσωπο - «κλειδί»








κατσαβιδι στα γερμανικα

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός (pics)
«Έφυγε» στον ύπνο του
pixabay

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός «έφυγε» στον ύπνο του


διογενης φανουρακης

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά ο ηθοποιός Αριστοτέλης Αποσκίτης. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στον ύπνο του σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.


κατσαβιδι στα γερμανικα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες του στην gallery του Newsbomb.gr


aposkitiss.jpg
01
Στο έργο «Καλιγούλας» η τελευταία του εμφάνιση














Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων στις τηλεοπτικές σειρές «Η συμφωνία της σιωπής», «Οι μεν και οι δεν» , «Φρούτα εποχής» και «Ακροβατώντας».


νεογεννητο και βολτα

Στο θέατρο έπαιξε σε σπουδαίες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και ξεχώρισε για το ερμηνευτικό του ταλέντο.

Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο θέατρο έπαιξε στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου στο έργο «Καλιγούλας» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ισχυρή χαλαζόπτωση στο κέντρο της Αθήνας (vids)

Δικαίωση για τους συνταξιούχους: Επιστρέφονται τα αναδρομικά 3,5 ετών από παράνομες μειώσεις!

Μέγα σκάνδαλο στην Αττική: Πήραν δίπλωμα οδήγησης χωρίς να δώσουν ποτέ εξετάσεις!


16 ευχες υποθεση

Θρίλερ στο Β’ Νεκροταφείο: Βρήκαν γυναίκα μαχαιρωμένη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές


16 ευχες υποθεση

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ελληνική Αστυνομία, όταν εντοπίστηκε μία γυναίκα νεκρή και μαχαιρωμένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια.


αθλητικα μαγαζια λαρισα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα - που είναι 32 ετών - έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα πρώτα συμπεράσματα κάνουν λόγο για δολοφονία, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν με το πόρισμα του ιατροδικαστή.


γλασο χωρισ αυγο

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. αναζητούν την ταυτότητα του θύματος ενώ σημειώνεται ότι για περίπου 10 λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία του ΗΣΑΠ προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες.

Η Αστυνομία εξετάζει πλέον δύο βασικά σενάρια με το ένα εξ αυτών να είναι η ληστεία μετά φόνου. Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι να υπάρχει στην περιοχή κάποιος τοξικομανής ή ψυχοπαθής και να έδρασε με αυτόν τον εγκληματικό τρόπο.


συνταγη σπιτικο αφρολουτρο

Η προειδοποίηση του Καλλιάνου για τον καιρό: Αυτό είναι το φαινόμενο που πλησιάζει στη χώρα μας

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει, όπως όλα δείχνουν, ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.


συνταγη σπιτικο αφρολουτρο

ποστο λιβαδεια menu

Ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί για ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό. Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα δούμε πολύ ισχυρές καταιγίδες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Μια άκρως εντυπωσιακή πορεία φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό, καθώς θα ''γεννηθεί'' την Κυριακή το πρωί στην βόρεια Ιταλία και μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ θα βρεθεί να καλύπτει τη χώρα μας, δίνοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ωστόσο, εμφανίστηκε επιφυλακτικός λέγοντας πως τις επόμενες ημέρες θα δούμε κατά πόσο θα επαληθευτεί αυτή η μεσοπρόθεσμη πρόγνωση.


τασος βαλτουδης

«Θα σας ενημερώσω αναλυτικά, διότι ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παρουσιάσει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Θα είναι τελικά αυτή η κίνηση του χαμηλού ώστε να έρθουν ισχυρές βροχές στην περιοχή μας ή όχι; Η απάντηση θα σας δοθεί λίαν συντόμως, μόλις ξεκαθαρίσουν δηλαδή τα προγνωστικά στοιχεία και "κλειδώσει" η κίνηση του χαμηλού...».

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου



Δείτε τους σχετικούς χάρτες στη gallery του Newsbomb.gr


Η προειδοποίηση του Καλλιάνου για τον καιρό: Αυτό είναι το φαινόμενο που πλησιάζει στη χώρα μας
01
Η προειδοποίηση του Καλλιάνου για τον καιρό: Αυτό είναι το φαινόμενο που πλησιάζει στη χώρα μας














σωρός συνωνυμα

Φρίκη: 5χρονο κοριτσάκι πέθανε από το κρύο στο hot spot της Μόριας

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει εδώ και αρκετές ώρες η είδηση ότι ένα κοριτσάκι μόλις πέντε χρονών έχασε τη ζωή του την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας του ψύχους, μέσα σε ένα υγρό και παγωμένο αντίσκηνο στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης.


σωρός συνωνυμα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today, το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς και τα πέντε αδελφάκια του είχαν φτάσει πριν από μία εβδομάδα στο hotspot. Η σορός της βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (15/10/2017) από τον πατέρα της και την έγκυο μητέρα της, στους οποίους, όπως αναφέρεται, οι Αρχές αρνήθηκαν να τους δώσουν επιπλέον κουβέρτες, για να κρατήσουν ζεστό το άρρωστο κοριτσάκι.


κορυφαιοι αμυντικοι ποδοσφαιρο

Το RT κάνει λόγο για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης στο hotspot και αναφέρει πως στους γονείς είχε δοθεί μόνο παρακεταμόλη (σ. σ. αντιπυρετικό), ώστε να περιθάλψουν την 5χρονη.


πως να φτιάξω τοπικό δίκτυο pc μέσω router

«Σύρθηκα μέσα στη σκηνή και οι κουβέρτες στο έδαφος ήταν μούσκεμα, ήταν τόσο κρύα, βρώμικα και υγρά», δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ένας εθελοντής.

«Η κόρη τους απλά πέθανε και αυτοί αφέθηκαν εκεί. Δεν είχαν τίποτα, ούτε καν επίσκεψη από κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Η μητέρα ήταν σιωπηλή. Ήταν σοκαρισμένοι και τα παιδιά έλεγαν απλώς “η αδερφή μας πέθανε – απλώς πέθανε εκεί”».

Ήταν και ένας άλλος εθελοντής εκεί και κλαίγοντας είπε: Πήραν το πτώμα του παιδιού σαν σκυλί. Δεν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας. Το κορμάκι του παιδιού θάφτηκε χωρίς το μουσουλμανικό τελετουργικό και χωρίς η μητέρα της να είναι στην κηδεία.

Το RT αναφέρει ότι δυο χρόνια μετά τις πόζες της Άνγκελα Μέρκελ πρόσφυγες από την Συρία τα στρατόπεδα που μένουν είναι σε αναβρασμό.

Εκατομμύρια έχουν ξοδευτεί αλλά κανείς δεν ξέρει που. Πάνω από 70 με 100 εκατομμύρια έχουν ξοδευτεί στην Ελλάδα.

Οι πρόσφυγες ισχυρίζονται ότι πέφτουν θύματα κακομεταχείρισης και πολλοί λένε ότι παρακαλούν να επιστρέψουν ακόμα και στον πόλεμο.

Οι μαρτυρίες είναι πολλές. Στο ρεπορτάζ ένας νεαρός από την Συρία απειλεί να αυτοκτονήσει. Περιμένει έναν χρόνο να τον αφήσουν να βρεθεί με την οικογένειά του. Καταγγέλει ότι ακόμα και για το νερό γίνεται μάχη.

Παιδιά κοιμούνται δίπλα σε ενήλικες με μετατραυματικό στρές που ουρλιάζουν μέσα στη νύχτα και υποφέρουν από εφιάλτες. Οι γιατροί κάνουν ό, τι μπορούν αλλά είναι εθελοντές και έχουν ξεπεράσει τα όριά τους.

Ο Παναγιώτης Κουσταντώνης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα δηλώνει ότι πολλοί περιμένουν και έξι μήνες για να τους δει γιατρός.
Και το ρεπορτάζ καταλήγει: «Το 5χρονο κοριτσάκι δεν θα είναι το τελευταίο που θα πεθάνει στην Μόρια πριν την άνοιξη».


πηνιο λειτουργια

Αλεξανδρούπολη: Το κινητό «καίει» τον τζιχαντιστή - Πρωταγωνιστής σε βίντεο φρίκης (vids)

Ο 32χρονος που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση - Τα βίντεο φρίκης που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο σοκάρουν - «Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους», λέει η γυναίκα του - Μπήκε στη χώρα από τη Λέρο το 2016 - Χθες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο κελί του χρησιμοποιώντας μία κουβέρτα, όπως μεταδίδει ο Alpha


Το κινητό τηλέφωνο όπως φαίνεται «καίει» τον 32χρονο καθώς οι Αρχές βρήκαν σε αυτό φωτογραφίες και βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί, ανάμεσα σε άλλους μαχητές, ακόμα και σε σκηνικό εκτελέσεων.


καταγγελια εταιρειας υποδειγμα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τον Alpha, ο 32χρονος εμφανίζεται σε βίντεο μαζί με ακόμα έναν μαχητή να βασανίζουν πολύ άσχημα έναν άντρα. Τον ξυλοκοπούν άγρια και γελάνε καθόλη τη διάρκεια του βασανισμού.


πηνιο λειτουργια

Η φρίκη ωστόσο αρχίζει λίγη ώρα αργότερα, όταν ο 32χρονος κρατά στα χέρια του το κεφάλι του άντρα που βασάνιζαν νωρίτερα.


αυλη του αβερωφ λαρισα

Οι Αρχές τον ρώτησαν: Γιατί τον βασάνιζεις; και εκείνος απάντησε: «Γιατί ο άνδρας αυτός είχε κάψει το σπίτι μου στη Συρία και το έκανα για να τον εκδικηθώ».

Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες αρνείται τις κατηγορίες και στη δικηγόρο, που διόρισε το δικαστήριο για την υπεράσπισή του, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Alpha!



«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους»

Τη συμμετοχή του συζύγου της στο Ισλαμικό Κράτος αλλά μόνο για τρεις μήνες παραδέχτηκε στην κάμερα του Alpha η γυναίκα του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης.

«Ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους, αλλά στη Συρία όχι εδώ. Όταν ήρθαμε από την Τουρκία σταμάτησε να εργάζεται για τον ISIS», είπε σε ερώτηση της δημοσιογράφου, ενώ φάνηκε να μην γνωρίζει για το υλικό με σκηνές βασανισμού που βρέθηκε στο κινητό του.

«Δεν υπάρχουν βίντεο, μόνο φωτογραφίες με τους φίλους του», είπε η γυναίκα, παρά το γεγονός ότι στα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του και πιστεύεται ότι τραβήχτηκαν το 2012-2013, εμφανίζεται να συμμετέχει και ο ίδιος στις εκτελέσεις και τα βασανιστήρια.

«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους, μετά σταμάτησε», είπε η σύζυγος του 32χρονου.

Δείτε το βίντεο!



Ο 32χρονος με την οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα μέσω Λέρου το 2016. Έμειναν σε καταυλισμό στην Αθήνα και έναν χρόνο μετά κατέληξαν στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από την καταγγελία της συζύγου του για ξυλοδαρμό πριν από δύο μήνες, οι Αρχές τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και εξέδωσαν απαγόρευση εισόδου στη χώρα, ώστε εάν έφευγε να μην μπορούσε να επιστρέψει. Πριν από τρεις ημέρες πήγε για συνέντευξη στην υπηρεσία ασύλου όπου είχε υποβάλει αίτημα. Εχθές, μόλις εμφανίστηκε, συνελήφθη και κατηγορείται για τρομοκρατικές ενέργειες στη Συρία την περίοδο 2012-2013.

Πηγή φωτογραφίας: alexpoli.gr


κάμψεις μπάρας

Τζιχαντιστής στην Αλεξανδρούπολη: Φόβοι ότι ετοίμαζε χτύπημα - Τι ψάχνουν οι Αρχές (vids)

Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ εξετάζουν το βαθμό της ιεραρχίας του 32χρονου στην τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος», ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη - Τη Δευτέρα (23/10) θα απολογηθεί στην ανακρίτρια


Για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και παράνομη είσοδο στη χώρα πριν από περίπου ένα χρόνο, κατηγορείται ο 32χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, την Πέμπτη (19/10).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Σύριος με την οικογένειά του είχε μπει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λέρο, τον Ιούνιο του 2016 ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί εντολή μη εισόδου στη χώρα. Έμειναν σε καταυλισμό στην Αθήνα και έναν χρόνο μετά κατέληξαν στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από την καταγγελία της συζύγου του για ξυλοδαρμό πριν από δύο μήνες, οι Αρχές τον έθεσαν υπό παρακολούθηση και εξέδωσαν απαγόρευση εισόδου στη χώρα, ώστε εάν έφευγε να μην μπορούσε να επιστρέψει. Πριν από τρεις ημέρες πήγε για συνέντευξη στην υπηρεσία ασύλου όπου είχε υποβάλει αίτημα. Μόλις εμφανίστηκε, συνελήφθη και κατηγορείται για τρομοκρατικές ενέργειες στη Συρία την περίοδο 2012-2013.


κάμψεις μπάρας

sos θεματα πανελληνιων 2014 θεωρητικη

ηθοποιος με aids ποια ειναι

Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης και πήρε προσθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, οι ελληνικές αλλά και οι ευρωπαϊκές Αρχές «ξεσκονίζουν» τα δύο τάμπλετ και το smartphone, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, αναζητώντας επαφές και κινήσεις του Σύρου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σκοπός τους να διαπιστώσουν αν μέσω συνδέσμων ή επαφών, είχε μπει στη διαδικασία να οργανώσει αιματηρές επιθέσεις. Πάντως ο ίδιος έχει τονίσει στην κατάθεσή του, ότι υπήρξε μέλος του Ισλαμικού Κράτους μόνο για δύο μήνες καθώς δεν συμφωνούσε με την τακτική τους και έφυγε από τη χώρα του.

«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους»

Τη συμμετοχή του συζύγου της στο Ισλαμικό Κράτος αλλά μόνο για τρεις μήνες παραδέχτηκε στην κάμερα του Alpha η γυναίκα του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης.

«Ήταν μέλος του Ισλαμικού Κράτους, αλλά στη Συρία όχι εδώ. Όταν ήρθαμε από την Τουρκία σταμάτησε να εργάζεται για τον ISIS», είπε σε ερώτηση της δημοσιογράφου, ενώ φάνηκε να μην γνωρίζει για το υλικό με σκηνές βασανισμού που βρέθηκε στο κινητό του.

«Δεν υπάρχουν βίντεο, μόνο φωτογραφίες με τους φίλους του», είπε η γυναίκα, παρά το γεγονός ότι στα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του και πιστεύεται ότι τραβήχτηκαν το 2012-2013, εμφανίζεται να συμμετέχει και ο ίδιος στις εκτελέσεις και τα βασανιστήρια.

«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους, μετά σταμάτησε», είπε η σύζυγος του 32χρονου.

Δείτε το βίντεο!



Σοκάρουν τα βίντεο φρίκης

Το κινητό τηλέφωνο όπως φαίνεται «καίει» τον 32χρονο καθώς οι Αρχές βρήκαν σε αυτό φωτογραφίες και βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί, ανάμεσα σε άλλους μαχητές, ακόμα και σε σκηνικό εκτελέσεων.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 32χρονος εμφανίζεται σε βίντεο μαζί με ακόμα έναν μαχητή να βασανίζουν πολύ άσχημα έναν άντρα. Τον ξυλοκοπούν άγρια και γελάνε καθόλη τη διάρκεια του βασανισμού.

Η φρίκη ωστόσο αρχίζει λίγη ώρα αργότερα, όταν ο 32χρονος κρατά στα χέρια του το κεφάλι του άντρα που βασάνιζαν νωρίτερα.

Οι Αρχές τον ρώτησαν: Γιατί τον βασάνιζεις; και εκείνος απάντησε: «Γιατί ο άνδρας αυτός είχε κάψει το σπίτι μου στη Συρία και το έκανα για να τον εκδικηθώ».

Μάλιστα, μπροστά στις κάμερες αρνείται τις κατηγορίες και στη δικηγόρο, που διόρισε το δικαστήριο για την υπεράσπισή του, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών.

Δείτε το βίντεο από το ρεπορτάζ του Alpha!



Πηγή φωτογραφίας: alexpoli.gr


ηχογράφηση συνομιλίας android

Θλίψη: Πέθανε ο Λεωνίδας Χρυσανθακόπουλος

«Πάγωσε» για μια ακόμη φορά η Κάτω Αχαΐα από την είδηση του θανάτου ενός ακόμη νέου ανθρώπου.


ηχογράφηση συνομιλίας android


fit go oviedo

Πρόκειται για τον 41χρονο Λεωνίδα Χρυσανθακόπουλο ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Ηταν πτυχιούχος Γεωλογίας και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε Πατρινή επιχείρηση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κηδεία του 41χρονου την Κυριακή (22/10) στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου της Κάτω Αχαΐας


κρατικο ωδειο βορειου ελλαδας

Πηγή Tempo24


Θλίψη: Πέθανε ο Λεωνίδας Χρυσανθακόπουλος
01
Θλίψη: Πέθανε ο Λεωνίδας Χρυσανθακόπουλος

κους κους το μεσημερι παρουσιαστες

Χειμερινή ώρα 2017: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της ώρας καθώς σε σε λίγες ημέρες από σήμερα θα... υποδεχτούμε τη χειμερινή ώρα!


Αντίστροφα μετρούν, πλέον, οι ημέρες για τη στιγμή που θα αλλάξει η ώρα και θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, η ώρα θα αλλάξει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, και θα περάσουμε από τη θερινή στη χειμερινή ώρα.


κους κους το μεσημερι παρουσιαστες

βιταμινη β5 δερμα

Η ώρα αυτή θα διατηρηθεί έως και το Μάρτιο του 2018.


γιωργος τσαλικης παιρνω την ευθυνη

σημερα γιορταζει ολη η γη τραγουδι

Τραγική κατάληξη στο θρίλερ της εξαφάνισης ηλικιωμένου στην Ευρυτανία

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο δάσος, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ο 96χρονος που αγνοούνταν στο χωριό Καλεσμένο Ευρυτανίας


σημερα γιορταζει ολη η γη τραγουδι

ηλιοπουλος επιπλα

Οι δικοί του άνθρωποι είχαν να επικοινωνήσουν μαζί του από τις 10/10/17, καθώς υπήρχε και πρόβλημα στις τηλεφωνικές γραμμές της περιοχής.


not of this world tattoo



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προχθές δηλώθηκε η εξαφάνισή του και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις γύρω από το χωριό, από την Π. Υ. Καρπενησίου και εθελοντές. Το πρωί της Κυριακής (22/10) κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία με την κυνοφιλική της ομάδα, για να συνδράμει στην επιχείρηση εντοπισμού του ηλικιωμένου.

Τελικά ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ, εντόπισε αρχικά το κασκόλ και το καπέλο του ηλικιωμένου και στη συνέχεια σε απόσταση 100 περίπου μέτρων βρέθηκε και το πτώμα του 96χρονου, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Όλα δείχνουν θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο η νεκροψία νεκροτομή θα δείξει την αιτία θανάτου.

Πηγή φωτογραφίας: lamiareport.gr


βλεπω διαφημισεις και πληρωνομαι

Λάρισα: 55χρονος είχε «συλλογή» από 693 αρχαία νομίσματα (pics)

Στην κατοχή 55χρονου στη Λάρισα, βρέθηκαν 693 αρχαία νομίσματα και άλλα αντικείμενα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών.


Ο 55χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς.


νεες ταινιες του 2014

το καφε της χαρας καρυα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της παραπάνω επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 55χρονος και στην κατοχή του βρέθηκε μία σακούλα, η οποία περιείχε τα παρακάτω:


βλεπω διαφημισεις και πληρωνομαι
  • αργυρό στατήρα, Αιγίνας, του 5ου π. Χ. αιώνα.
  • έξι αργυρά τετράδραχμα, του 4ου π. Χ. αιώνα.
  • αργυρό νόμισμα «Θουρίου», 5ου-4ου π. Χ. αιώνα.
  • έξι αργυρές δραχμές Λάρισας, 5ου-4ου π. Χ. αιώνα.
  • χάλκινη δραχμή, Λάρισας, 5ου-4ου π. Χ. αιώνα.
  • αργυρό νόμισμα, Βοιωτίας, 5ου-4ου π. Χ. αιώνα.
  • εννέα αργυρά νομίσματα, 5ου-4ου π. Χ. αιώνα.
  • δέκα χάλκινα νομίσματα ρωμαϊκής περιόδου.
  • χάλκινο ρωμαϊκό νόμισμα, με επιγραφή.
  • δύο δαχτυλίδια χάλκινα, πιθανόν 4ου-3ου π. Χ. αιώνα.
  • επίθετο μεταλλικό εξάρτημα, πιθανόν πόρπης, άγνωστης εποχής.
  • μεταλλικό ειδώλιο που απεικονίζει σάτυρο, πιθανόν αντίγραφο.
  • δέκα χάλκινα νομίσματα, βυζαντινής περιόδου.
  • 647 χάλκινα νομίσματα, οξειδωμένα, ελληνιστικής, ρωμαϊκής και παλαιοχριστιανικής περιόδου.

Τα αντικείμενα, σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιου αρχαιολόγου, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου «για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και φυλάσσονται, προκειμένου να παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού για περαιτέρω αξιολόγηση.


Λάρισα: 55χρονος είχε «συλλογή» από 693 αρχαία νομίσματα (pics)
01
Λάρισα: 55χρονος είχε «συλλογή» από 693 αρχαία νομίσματα (pics)

















ο καιρος στη βιεννη

Δώρα Ζέμπερη: Στο ταξί του πατέρα στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ. ΑΣ

Δώρα Ζέμπερη: «Παγωμένο» εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη – Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να βρουν το δολοφόνο της άτυχης 32χρονης που κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές


Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται το ταξί του πατέρα και τα τελευταία τηλεφωνήματα της άτυχης 32χρονης προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στην εξίχνιαση του εγκλήματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται, μετά και την πολύωρη κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) στη ΓΑΔΑ.


ο καιρος στη βιεννη

φουστες χειροποιητες
22752278 10211766340768716 727637394 n

Σύμφωνα, με τα όσα αποκάλυψε ο συνήγορος του Κώστα Ζέμπερη, κ. Απόστολος Λύτρας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ κάποια νέα στοιχεία που έδωσε κατά την κατάθεσή του ο πατέρας άνοιξαν νέους δρόμους στις έρευνες. Ο κ. Λύτρας άφησε να εννοηθεί ότι αυτά τα νέα στοιχεία αφορούν στον άνδρα που, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας, επιβίβασε στο ταξί του δύο ώρες μετά τη δολοφονία έξω από τον τόπο του εγκλήματος. Για το λόγο αυτό, άλλωστε το συγκεκριμένο όχημα έχει ήδη ερευνηθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή κάποιο στοιχείο που να ταιριάζει σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.


αποφλοιωτης αμυγδαλου τιμη


Ο Κώστας Ζέμπερης, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, είχε περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθει σε επαφή με την άτυχη Δώρα, ενώ ο κ. Λύτρας απέφυγε να μιλήσει για τα ενδοοικογενειακά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε η οικογένεια. Επίσης, τήρησε σιγή ιχθύος όταν ρωτήθηκε για τις συναλλαγές που πιθανώς είχαν πατέρας και κόρη.

Κατά την κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τις πηγές, ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ομιλητικός και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ στον τόπο του εγκλήματος

Καθώς όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να «χτενίζουν» το νεκροταφείο και τη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του δολοφόνου ή κάποιο στοιχείο που θα «φωτίσει» τις έρευνες. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, η ΕΛ. ΑΣ πραγματοποίησε έρευνες σε φρεάτια, υπονόμους και χωράφια γύρω από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ εξετάζονται και οι κάμερες όλης της περιοχής.

4260440

Νέο ξέσπασμα από την αδερφή της Δώρας: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω»

Για ακόμα μία φορά η αδερφή της άτυχης εφοριακού ξέσπασε στο Facebook κατά του δράστη που έκοψε το νήμα της ζωής της αγαπημένης της Δώρας. Η αδερφή της αδικοχαμένης 32χρονης δεν μπορεί να δεχτεί την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά της και έγραψε το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω και το ορκίζομαι στον άγγελό μου. Αδελφή μου, αίμα μου, θα δικαιωθείς».

dinara

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη


κρανοι open face

Γουρούνα - διαστημόπλοιο στην Πάτρα

Είναι σίγουρα από τα πιο παράξενα οχήματα που έχουμε δει σε δρόμους της Πάτρας.


φθηνά παπούτσια

Θυμίζει κάτι από… διαστημόπλοιο και όσοι περνούσαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου από την Μαιζώνος, μπροστά από την Τριών Ναυάρχων όταν τον είδαν αναρωτήθηκαν αν κατέβηκαν... εξωγήινοι!


κρανοι open face



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες στο patrasevents.gr


αποτελέσματα γύρου λίμνης ιωαννίνων