Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

πυτζάμες προσφορες

Βάσεις 2016: Δείτε τις τελευταίες εκτιμήσεις - Σε ποιες σχολές θα σημειωθούν ανατροπές

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι Βάσεις 2016 με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα ύψη η αγωνία των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες 2016.


καιρος ρωμη 10 μερες

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σημαντική βουτιά αναμένεται να σημειώσουν οι Βάσεις 2016 σε Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές, καθώς και στα τμήματα Πληροφορικής. Παράλληλα, ιστορικό... χαμηλό αναμένεται στις βάσεις εισαγωγής στα Παιδαγωγικά τμήματα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, «τρελή» πορεία αναμένεται να διαγράψουν, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι Βάσεις 2016 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως άλλωστε προκύπτει από τα τελικά στατιστικά στοιχεία των πανελλαδικών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.


πυτζάμες προσφορες

millenium ηλιουπολη

Το μεγάλο… «Βατερλό» στις Βάσεις σημειώνεται στα περισσότερα τμήματα, όπως Πολυτεχνικές, Φυσικομαθηματικές και Οικονομικές σχολές καθώς και σε τμήματα Πληροφορικής, ενώ εξαίρεση αποτελούν οι σχολές του τρίτου επιστημονικού πεδίου.

Αιτία της βουτιάς των βάσεων είναι η απογοητευτική εικόνα των μορίων καθώς σε όλα τα πεδία δεν υπάρχουν ή είναι ελάχιστοι οι υποψήφιοι που έγραψαν άριστα. Αντίθετα, εκείνοι που έχουν από 0 έως 7.000 μόρια είναι η πλειοψηφία! Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους καθώς, 19.863 είναι οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 7.000 μόρια.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία για τις Βάσεις 2016 των πανελλαδικών, μόλις 377 υποψήφιοι έχουν βαθμολογίες πάνω από 18.500 μόρια, ενώ οι αριστούχοι που "έπιασαν" περισσότερα από 19.500 μόρια είναι μόλις 55! Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος μαθητής μπορεί να μπει στο πανεπιστήμιο με 9.000 μόρια (κυρίως σε Παιδαγωγικά τμήματα), ενώ στις κεντρικές Ιατρικές σχολές απαιτούνται σχεδόν 19.000 μόρια!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι 758 είναι συνολικά οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια, με την πλειονότητα αυτών (462) να είναι στο επιστημονικό πεδίο των επιστημών Υγείας και Ζωής της ομάδας προσανατολισμού των Θετικών Σπουδών. Πρακτικά, αυτό μπορεί να «μεταφραστεί» σε άνοδο στις Βάσεις 2016 στις ιατρικές σχολές, κάτι που θα «συμπαρασύρει» και τις σχολές Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής και Βιολογίας. Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου, μικρές μεταβολές θα σημειωθούν στις βάσεις των πολυτεχνικών σχολών. Επίσης, μικρές διακυμάνσεις σε σχέση με πέρυσι φαίνεται ότι θα έχουν οι βάσεις των σχολών των Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Στις υψηλόβαθμες σχολές του 1ου επιστημονικού πεδίου, όπως οι τρεις Νομικές σχολές, οι Βάσεις 2016 θα κινηθούν στα περσινά επίπεδα, με αυξομειώσεις. Με 17.500 μόρια μπορεί κάποιος να μπει στο πανεπιστήμιο.

Στο 2ο επιστημονικό πεδίο, τα Πολυτεχνικά τμήματα, οι Βάσεις 2016 θα έχουν μικρή πτώση. Μεγαλύτερη θα είναι η πτώση σε τμήματα μεσαίων βαθμολογιών.

Στο 5ο επιστημονικό πεδίο αναμένεται η μεγαλύτερη βουτιά των βάσεων, αφού σε κανένα τμήμα το όριο εισαγωγής δεν θα ξεπεράσει τις 18.000 μόρια.

Στις ιατρικές σχολές, οι εισακτέοι φέτος θα είναι 1.055 και αυτό σημαίνει πως οι βάσεις εισαγωγής της τελευταίας σχολής θα είναι τουλάχιστον 18.500 μόρια. Πέρυσι, στην ιατρική Αλεξανδρούπολης απαιτούνταν 18.174 μόρια για την εισαγωγή.

Οι Βάσεις 2016 αναμένεται να ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.

Δείτε εδώ τα στατιστικά στοιχεία των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2016


πρώτα συμπτώματα ψωρίασης

Χαλκίδα: Την έβρισε και την πέταξε στη θάλασσα!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες στην παραλία της Χαλκίδας, με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει την 40χρονη σύζυγο του στη θάλασσα ύστερα από άγριο καβγά!


Σύμφωνα με πληροφορίες από το EviaZoom.gr, η αρχή έγινε με βρισιές ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον άνδρα να χειροδικεί εναντίον της, ωστόσο το φινάλε ήταν το χειρότερο από όλα.


πρώτα συμπτώματα ψωρίασης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως ανέφεραν μάρτυρες που ήταν μπροστά στο σκηνικό, ο 45χρονος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έχοντας πιάσει την γυναίκα του από τα μαλλιά, την πέταξε στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια περαστικών που κοιτούσαν απορημένοι αυτό που συνέβαινε.


τιμοθεου ευγενικου χαρτησ

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας, όμως ο 45χρονος είχε γίνει «καπνός». Η 40χρονη κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει έξω από το νερό, όπου στη συνέχεια μετέβη στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας και προέβη στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του συζύγου της.


york mulberry outlet prices

Την απίστευτη υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας.


ζωντανη μουσικη κυριακη

Αεροδιακομιδές του ΕΚΑΒ από Χαλκιδική και Βόλο

Δύο αεροδιακομιδές, ενός 50χρονου άνδρα από την Χαλκιδική και ενός βρέφους από τον Βόλο, προς το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα το ΕΚΑΒ.


Το πρώτο περιστατικό αφορούσε άνδρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά από πτώση από ύψος δύο μέτρων, ο οποίος, λόγω έλλειψης ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από εκεί στο Ιπποκράτειο.


ζωντανη μουσικη κυριακη

συνεδριο υποειδικοτητων παιδιατρικης 2017



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αντιστοίχως, αεροδιακομιδή έγινε πριν λίγο από το νοσοκομείο Βόλου, ενός 12μηνου διασωληνομένου αγοριού, που λόγω επαναλαμβανόμενων επιληπτικών κρίσεων έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο.

Για τις αεροδιακομιδές, το ΕΚΑΒ χρησιμοποιεί ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ώστε να συνδράμει αποδοτικότερα στις αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.


the last man on earth online stream

νομαρχιακη αυτοδιοικηση ροδου

ΟΑΕΔ - Κοινωφελής εργασία στους Δήμους: Πλησιάζουν τα νέα προγράμματα για ανέργους

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την β’ φάση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας που αφορά άλλους 34 δήμους.


συγχρονης τεχνης

Την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει ο ΟΑΕΔ και οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Από αυτούς οι μισοί (6.328) θα απασχοληθούν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μόλις λήξει το οκτάμηνο, δηλαδή στα μέσα του 2017, θα προσληφθούν στους ίδιους δήμους άλλοι 6.328.


νομαρχιακη αυτοδιοικηση ροδου

ρυπανση των σκουπιδιων

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι οποίοι θα είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75 ευρώ), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54 ευρώ).

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.


χοντρός λιγνός ταινίες

Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα (photos)

Υπό έλεγχο τέθηκε, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική περιοχή της Αττικής και κατάστρεψε, μεταξύ άλλων, μία οικία στην περιοχή Πλάκα Κερατέας.


μαδαγασκαρη κουζινα

Η φωτιά έκαψε δασική περιοχή στην περιοχή Πλάκα στην Κερατέα της Αττικής.


χοντρός λιγνός ταινίες



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


keratea4

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού οι δυνάμεις αυτές ενισχύθηκαν με 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 3 ελικόπτερα και 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν απειλήθηκαν σπίτια από τις φλόγες.


δου δ αθηνων κωδικοσ

Νωρίς το απόγευμα, οι δυνάμεις έφτασαν τους 62 πυροσβέστες με 31 οχήματα, τα 24 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχειρούσαν 3 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr περισσότερες φωτογραφίες από τη φωτιά

(Φωτογραφίες: forkeratea.gr)


Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα (photos)
01
Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα (photos)











Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

πονηρα μηνυματα στο κινητο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να αφήνετε ΠΟΤΕ την τσάντα σας στην καρέκλα

Ιδιαίτερη προσοχή για να μην την… πατήσετε!


πατάτες τηγανιτές φούρνου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/07/2016) στα Βραχναίικα, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλγερίας, ηλικίας 49 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.


πονηρα μηνυματα στο κινητο

τα δικαιωματα του παιδιου τραγουδια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συγκεκριμένα, ο δράστης αφαίρεσε από 50χρονο θαμώνα καταστήματος, στα Βραχναίικα ένα τσαντάκι ώμου, το οποίο ήταν κρεμασμένο πίσω από το κάθισμά του και περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Από την αστυνομική έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο 49χρονος είχε διαπράξει το τελευταίο διήμερο άλλες τρεις κλοπές στα Βραχναίικα και το Ρίο.

Αναλυτικότερα:

  • Την 29-7-2016 αργά το βράδυ, αφαίρεσε από 49χρονο, θαμώνα καταστήματος στα Βραχναίικα, την τσάντα του που περιείχε δυο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
  • Την ίδια ημέρα το βράδυ, αφαίρεσε από 60χρονη θαμώνα καταστήματος στα Βραχναίικα την τσάντα της που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
  • Την 28-7-2016 αργά το βράδυ αφαίρεσε από 42χρονο θαμώνα καταστήματος στο Ρίο ένα ποδήλατο.

Ο δράστης, για τη διάπραξη των κλοπών χρησιμοποιούσε το ίδιο τρόπο δράσης και συγκεκριμένα περιφερόταν ανάμεσα στα τραπέζια των καταστημάτων αφαιρώντας τσάντες οι οποίες ήταν κρεμασμένες στις καρέκλες χωρίς οι παθόντες να έχουν άμεση οπτική επαφή και στη συνέχεια έκρυβε τα αντικείμενα αξίας που είχε αφαιρέσει σε κοντινή απόσταση και πετούσε τις τσάντες σε παρακείμενους κάδους απορριμμάτων.

Μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στη κατοχή του 49χρονου αλλά και σε κοντινό κάδο που ερεύνησαν οι αστυνομικοί και αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους παθόντες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.


επιθεση απο πιρανχας

Κρήτη - Ασύλληπτη τραγωδία με 22χρονο φοιτητή (pics)

Τραγικός επίλογος για έναν 22χρονο φοιτητή, ο οποίος έχασε τη ζωή το πρωί της Κυριακής (31/07/2016) σε τροχαίο στην Κρήτη.


Από το Ρέθυμνο ήταν ο 22χρονος που έχασε νωρίς το πρωί με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο τροχαίο της Σκαλέτας. Πρόκειται για τον Γιάννη Αρκαδιανό, από την Κάλυβο Ρεθύμνου, ο οποίος σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, αλλά τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές.


zara σακακια 2015 ανδρικα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με το candianews.gr η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της Σκαλέτας Ρεθύμνου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με άλλο αυτοκίνητο. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος νεαρός βρήκε φρικτό θάνατο, ενώ ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.


επιθεση απο πιρανχας

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.


τελευταιεσ δημοσκοπησεισ εκλογων σεπτεμβριου 2015

Κρήτη - Ασύλληπτη τραγωδία με 22χρονο φοιτητή (pics)
01
Κρήτη - Ασύλληπτη τραγωδία με 22χρονο φοιτητή (pics)











σκαλια αραχωβα

Κλήρωση Τζόκερ – Ένας τυχερός κέρδισε 2 εκατ. ευρώ

Έναν τυχερό έβγαλε το Τζόκερ ύστερα από την αποψινή (31/7/2016) κλήρωση.


εισαγωγικες φρασεις για εκθεση

Ο τυχερός κερδίζει το ποσό των 2.060.832,65 ευρώ ενώ στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν έξι νικητές.


σκαλια αραχωβα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δείτε εδώ τους τυχερούς αριθμούς.

Δείτε στην παραπάνω gallery τα διανεμόμενα κέρδη όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.


καιρος χαιδαριου

Κλήρωση Τζόκερ – Ένας τυχερός κέρδισε 2 εκατ. ευρώ
01
Κλήρωση Τζόκερ – Ένας τυχερός κέρδισε 2 εκατ. ευρώ

συγχρονοι μεθοδοι αντισυλληψης

Ηνωμένο Βασίλειο για Κυπριακό: «Yπάρχουν δυσκολίες στις συνομιλίες, αλλά είμαστε αισιόδοξοι»

Το Λονδίνο είναι θετικό και αισιόδοξο όσον αφορά την έκβαση της διαδικασίας στη Γενεύη για το Κυπριακό, έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν, δήλωσε στο ΚΥΠΕ μέλος της βρετανικής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην ελβετική πόλη για τη Διάσκεψη για την Κύπρο που αρχίζει την Πέμπτη.


Οπως ανέφερε, ο Υφυπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Σερ 'Αλαν' Ντάνκαν φθάνει απόψε στη Γενεύη και ο Υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον αύριο το πρωί και εκτός από τη συμμετοχή του στη Διάσκεψη το πρωί της Πέμπτης θα έχει συναντήσεις με "όλους τους παίκτες - κλειδιά".


jumbo πυλαια τηλ

ανταρτικη αποκρυψη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.com. cy



συγχρονοι μεθοδοι αντισυλληψης

μαγειρικη σοδα χονδρικη

Τα πάνω - κάτω στην Παιδεία από τον Σεπτέμβριο

Όταν στις 12 Σεπτεμβρίου ανοίξουν τα σχολεία για να υποδεχθούν τους μαθητές, ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, αυτοί θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις.


Οι αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας και θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο θα είναι πολλές και θα αφορούν τόσο τους μαθητές των δημοτικών σχολείων όσο και των γυμνασίων.


σακχαρο και εγκυμοσυνη διατροφη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με το υπουργείο, οι αλλαγές στοχεύουν στην απόκτηση ουσιαστικών γνώσεων και την αύξηση του ελεύθερου χρόνου για τα παιδιά.


μαγειρικη σοδα χονδρικη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», οι αλλαγές αφορούν σε:


μαγικα χριστουγεννα

* Εξορθολογισμό της ύλης

* Μείωση ωρών διδασκαλίας και εξεταζόμενων μαθημάτων

* Περιγραφική αξιολόγηση μαθητών (σε πιλοτική εφαρμογή φέτος)

* Ενιαίο τύπο δημοτικού σχολείου

* Μελέτη των πιο νεαρών μαθητών στο σχολείο και όχι στο σπίτι

Παράλληλα, οι εκπαιδευτικοί θα κληθούν φέτος να διαχειριστούν την ύλη των μαθημάτων με διαφορετικό τρόπο, γι' αυτό κι ετοιμάζονται σχετικές οδηγίες διαχείρισής της, με εναλλακτικά σενάρια διδασκαλίας, προτάσεις για δραστηριότητες μαθητών και πολλά άλλα.


ζωγραφικη online

Ρέθυμνο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά μετά από 34 ώρες μάχης με τις φλόγες

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στο Ρέθυμνο, 34 ώρες μετά την εκδήλωσή της, στην περιοχή των Σαχτουρίων.


Αυτήν την ώρα δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, ενώ επτά οχήματα με 17 πυροσβέστες και 30 άτομα πεζοπόρων τμημάτων ελέγχουν για τυχόν αναζωπυρώσεις.


καρούτσι τραν



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ήδη, κλιμάκια της Περιφέρειας και του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου έχουν ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών σε αγροτικές καλλιέργειες, ελαιώνες, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, παλαιές οικίες, δίκτυα άρδευσης και ύδρευσης, καθώς και σε κατεστραμμένα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου.


ζωγραφικη online

σχολη χημειας

Εξάλλου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε επιφυλακή, παρά το γεγονός ότι, πλέον, δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή και σύμφωνα με τη ΓΓ Πολιτική Προστασίας ο βαθμός επικινδυνότητας στο Ρέθυμνο είναι στην κλίμακα 3.


εκλερ ψυγειου μπαρμπαριγου

Ισόβια σε πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση του «Noor 1»

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά πέντε από τους κατηγορούμενος για την υπόθεση του πλοίου Noor 1. Επιπλέον, σε άλλους οκτώ από τους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές από 8 έως 18 χρόνια.


εκλερ ψυγειου μπαρμπαριγου

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για το αν η έφεση που άσκησαν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. Πάντως, η εισαγγελέας πρότεινε να μην χορηγηθεί αναστολή σε κανέναν και όλοι να εκτίσουν την ποινή τους.


συμβούλιο της επικρατείας μνημόνιο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr


που να παω για καφε αθηνα

νοσοκομειο γεννηματα ποτε εφημερευει

Καιρός: «Μάχη» με το χιόνι για να ανοίξουν οι δρόμοι στη Ήπειρο

Καιρός: Μετά από τρίωρη προσωρινή ύφεση του χιονιά στην Ήπειρο άρχισε και πάλι να πέφτει χιόνι στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων και όλες τις ορεινές περιοχές.


Τα μηχανήματα των δήμων και της Πολιτικής Προστασίας εργάζονται πυρετωδώς για να ανοίξουν τους δρόμους, γιατί λόγω χαμηλών θερμοκρασιών το χιόνι παγώνει αμέσως. Στους δρόμους βρίσκονται και οχήματα της Πυροσβεστικής, τα οποία συνδράμουν σε περιπτώσεις αποκλεισμένων πολιτών που πρέπει να μετακινηθούν σε νοσοκομεία.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται σε χωριά γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, όπου, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, οι δρόμοι είναι κλειστοί. Ανάλογη είναι η κατάσταση σε πολλές συνοικίες της πόλης των Ιωαννίνων.


τιμοκαταλογος μοτοσυκλετων bmw

σχολικο βοηθημα νεοελληνικη γλωσσα γ γυμν

Οι πολίτες εκφράζουν την αγωνία τους, γιατί, όπως λένε, εάν δεν ανοίξουν οι δρόμοι θα επικρατήσει παγετός και θα αποκλειστούν για πολλές ημέρες. Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις, αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους περισσότερους δήμους της Ηπείρου.


νοσοκομειο γεννηματα ποτε εφημερευει

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα


μυκονος παραλιες για οικογενειες

Καιρός: Χιονίζει ασταμάτητα στη Λάρισα - Εγκλωβισμοί, κλειστά μαγαζιά και απροσπέλαστοι δρόμοι

Καιρός: Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση που υπάρχει σε όλο το νομό Λάρισας από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, των δήμων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Το μέτωπο της χιονόπτωσης παραμένει έντονο ακόμα και μέσα στη πόλη, με το χιόνι να ξεπερνάει σε ορισμένα σημεία τους 30 πόντους, ενώ αναμένεται κύμα παγετού από το βράδυ της Τετάρτης. Τα προβλήματα που ξεκίνησαν το πρωί βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτή την ώρα καθώς υπάρχουν περιοχές όπου δρόμοι είναι απροσπέλαστοι.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ιστορικός χιονιάς

Ο δήμος Λάρισας, χαρακτηρίζει «ιστορικό χιονιά» το φαινόμενο που έχει πλήξει την περιοχή, καθώς έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης. «Τα εκχιονιστικά δουλεύουν ασταμάτητα μέσα στη πόλη και επιδιώκουμε τις κεντρικές αρτηρίες να τις κρατήσουμε ανοιχτές. Ωστόσο το χιόνι είναι πολύ» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Γιώργος Σούλτης.

Να σημειωθεί πως 30 εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου αλλά και του Στρατού, επιχειρούν όλη μέρα μέσα στη πόλη για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Η κίνηση εντός της πόλης γίνεται με δυσκολία ενώ αρκετοί οδηγοί κινούνται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Τα αστικά λεωφορεία εντός της πόλης κινούνται κανονικά


μυκονος παραλιες για οικογενειες

αγκαλιες φωτογραφιες

αποθηκευμενες αιτησεις taxis

Ακυρώθηκαν τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ

Από το πρωί λόγω της κακοκαιρίας του χιονιά έχουν ακυρωθεί όλα τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ, εκτός από αυτά προς Αμπελώνα και Τύρναβο, λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου.

Εγκλωβίστηκαν ηλικιωμένοι στα παράλια του νομού

Την παρέμβαση της πυροσβεστικής χρειάστηκε για να μετακινηθεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που διαμένει στην παραλιακή περιοχή της Βελίκας του δήμου Αγιάς σήμερα Τετάρτη, καθώς αντιμετώπισαν δυσκολία στη μετακίνηση από τον χιονιά. Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εσπευσμένα στο σημείο που διέμεναν οι ηλικιωμένοι βρέθηκε όχημα της πυροσβεστικής ώστε να τους μεταφέρει στον στην Αγιά.

Να σημειωθεί πως οι ηλικιωμένοι αναζητούσαν τρόπο να μετακινηθούν, αλλά αδυνατούσαν να βρουν κάποιο μέσο μεταφοράς, καθώς οι δυσκολίες αυτή τη στιγμή στη περιοχή είναι μεγάλες, και η μετακίνηση ακόμα και παραλιακά, γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση σε χωριά του νομού

Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στο νομό της Λάρισας από τον χιονιά, καθώς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η χιονόπτωση, ενώ υπάρχουν περιοχές και κυρίως ορεινά χωριά που η μετάβαση είναι σχεδόν αδύνατη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στο χωριό Σκλήθρο στην περιοχή της Αγιάς Λάρισας, στο οποίο και επιχειρείται με πολλές δυσκολίες το άνοιγμα του δρόμου από εκχιονιστικά μηχανήματα.

Να σημειωθεί πως σε όλο το νομό η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν προλαβαίνουν να απομακρύνουν το χιόνι που πέφτει «Μόλις περνάει το εκχιονιστικό μηχάνημα, ακριβώς μετά από 10 λεπτά το χιόνι καλύπτει όλο το δρόμο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και το χιόνι είναι ασταμάτητο» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Π. Ε Λάρισας, Δημήτρης Παπαδημόπουλος.

Κλειστά και τα καταστήματα λόγω χιονιά στη πόλη της Λάρισας

Η σφοδρότητα της κακοκαιρίας που έχει πλήξει το νομό Λάρισας σήμερα, δημιούργησε δυσκολίες στην καθημερινότητα της αγοράς της Λάρισας, με τους εμπόρους και καταστηματάρχες να ανακοινώνουν πως θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα το απόγευμα της Τετάρτης. «Δεν έχει νόημα να είμαστε ανοιχτοί, το χιόνι είναι παρά πολύ και πήραμε απόφαση ομοφώνως να προτείνουμε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Γιώργος Τσιαπλές.

«Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και της πυκνής χιονόπτωσης, που δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις και γενικότερα τη λειτουργία της αγοράς το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας προτείνει τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν κλειστά σήμερα το απόγευμα» αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

Κλειστά και αύριο Πέμπτη τα σχολεία στο νομό

Κλειστά σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί στην πόλη της Λάρισας και σε όλο το νομό.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα


ρελανς ποκερ

Ηράκλειο: Σύλληψη 20χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ένας 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη σήμερα το απόγευμα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι του και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 115,37 γραμμάρια κάνναβης.


Η σύλληψη του έγινε μετά από επιχείρηση από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου όπου κατά την διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 115,37 γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δυο συσκευές τριβής ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, μια σιδερογροθιά, μια ξύλινη ράβδο μήκους 60 cm και ένα μαχαίρι (τύπου πεταλούδας) συνολικού μήκους 22 cm.


ρελανς ποκερ

μπισκοτα βουτυρου με 4 υλικα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.



offshore oil and gas jobs australia

στατιστικός πίνακας τυπικής κανονική κατανομής

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 45χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 46ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα προς τα Ν. Μουδανιά, στο ύψος της Σωζόπολης, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με Ι. Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη.


ελληνικοί εμφύλιοι

τοποθετηση λεκανης τουαλετας κοστος

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ν. Μουδανιών.



στατιστικός πίνακας τυπικής κανονική κατανομής

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

παιδειας υπουργείο

ΣOK με ιερέα και 15χρονη μαθήτρια στη Λάρισα

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, η είδηση ότι ένας 52χρονος ιερέας προσέγγισε μέσω Facebook 15χρονη μαθήτρια, αρχικά με ένα αίτημα φιλίας και στη συνέχεια με ερωτικής φύσεως μηνύματα, και δεν δίστασε της να ζητήσει να εγκαταλείψει το σπίτι της και να τον ακολουθήσει.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία», οι γονείς της 15χρονης παρατήρησαν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους για να διαπιστώσουν έκπληκτοι τι συνέβαινε μεταξύ εκείνης και του ιερωμένου.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Έτσι κατέθεσαν μήνυση και μετά από παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ. ΑΣ.


παρενέργειες παρακεταμόλης

Ο 52χρονος, που στο προφίλ του στο Facebook εμφανίζεται με τα πραγματικά του στοιχεία, άρχισε να επικοινωνεί με την 15χρονη τον περασμένο Απρίλιο.


παιδειας υπουργείο

σημαδια τυχης

Φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη της μαθήτριας και η επικοινωνία συνεχίσθηκε με ανταλλαγή μηνυμάτων που αφορούσαν «κοινά» ενδιαφέροντα.

Σε λίγες ημέρες ωστόσο η επικοινωνία προσέλαβε άλλα χαρακτηριστικά, αφού ο ιερέας άρχισε να απευθύνει ερωτικά «κελεύσματα» προς την ανήλικη. Μάλιστα συνόδευε τα σεξουαλικής φύσεως μηνύματά του με φωτογραφικό υλικό.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο 52χρονος ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία του εξωτερικού, δεν δίστασε να ταξιδέψει ως τη Λάρισα για να συναντήσει την 15χρονη.


κλασικη θεωρια πεδιου

Δέκα τόνοι ρακή - «μπόμπα» βρέθηκαν στην Κρήτη

Ακόμη μεγαλύτερο από αυτό που εμφανίζεται είναι το κύκλωμα που διακινούσε λαθραίο οινόπνευμα και διοχέτευε στην αγορά ποτά «μπόμπες».


δικαιωμα αποκτησης αγροτικου αυτοκινητου

Αν και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης αποκάλυψε σήμερα τα αποτελέσματα ελέγχων του ΣΔΟΕ σε διάφορες περιοχές της Κρήτης στις οποίες εντοπίστηκαν 10 τόνοι από λαθραίο οινόπνευμα, ωστόσο το εν λόγω κύκλωμα ήταν ακόμη μεγαλύτερο και είχε πλοκάμια σε Καλαμάτα και Σάμο.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


κλασικη θεωρια πεδιου


η 11η εντολη- νανα μουσχουρη

τορωνη χαλκιδικη καιρος

Άννα Κορακάκη: Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τη χρυσή Ολυμπιονίκη (pics)

Kατάφωτο το κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χαιρέτισε τη μεγάλη νίκη της Άννας Κορακάκη, κατόπιν εντολής του Πρύτανη, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη, ο οποίος ζήτησε να φωταγωγηθούν οι εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.


«Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον υψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, χάρις στον θρίαμβο της φοιτήτριάς μας», τόνισε ο κ. Ζαπράνης, «αποτελεί δικαίωση που αφορά όλους μας: Την ίδια την Άννα Κορακάκη και την οικογένειά της, τον ελληνικό λαό που στηρίζει τις προσδοκίες του για μια καινούργια πορεία ανάπτυξης στην νεολαία μας, τα σχολεία και τους δασκάλους της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και ιδιαίτερα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο οποίο δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, τόσο στο πεδίο της επιστημονικής μάθησης, όσο και σ'αυτό του ευ αγωνίζεσθαι».


διαμαντενιο δαχτυλιδι τιμη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


pamak4

*Φωτογραφίες από thefestival.gr


τορωνη χαλκιδικη καιρος

Άννα Κορακάκη: Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τη χρυσή Ολυμπιονίκη (pics)
01
Άννα Κορακάκη: Φωταγωγήθηκε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τη χρυσή Ολυμπιονίκη (pics)

για την καλυτερη μου φιλη στιχοι