Τρίτη 2 Απριλίου 2019

θεσσαλικη γη χαιδαριου

Δύσκολη νύχτα στο Βόλο - Σφοδρή καταιγίδα σάρωσε τα πάντα

Μπουρίνι ιδιαίτερα μεγάλης έντασης και διάρκειας σάρωσε τη νύχτα τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του, με θυελλώδεις ανέμους και ισχυρότατη νεροποντή.


Η καταιγίδα που έπληξε ξαφνικά την πρωτεύουσα της Μαγνησίας ξεκίνησε στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, με δυνατές ριπές ανέμου και αστραπές, και εξελίχθηκε σε πρωτοφανούς έντασης νεροποντή διάρκειας 40 λεπτών.


θεσσαλικη γη χαιδαριου

η προσευχη ταινια μικρου μηκους youtube



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Το μπουρίνι συνοδευόταν από αλλεπάλληλους κεραυνούς που έκαναν την νύχτα ημέρα, ενώ πλημμύρισαν και έγιναν αδιάβατοι δρόμοι στο κέντρο του Βόλου, όπως την Ιάσονος και την Λεωφόρο Λαμπράκη μπροστά στο Δημαρχείο, όπου και ακινητοποιήθηκαν πολλά αυτοκίνητα. Οι κάθετοι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από τις μεγάλες ποσότητες νερού που δεν μπορούσε να απορροφήσει το αποχετευτικό δίκτυο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου δέχθηκε δεκάδες κλήσεις τη νύχτα για βοήθεια, αλλά χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε δύο περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων.


αγαπημενα αρωματα ελληνιδων

κομμωτηρια θεσσαλονικη εγνατιας

«Έπεσε» το publicrevenue.gr μόλις αναρτήθηκαν οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου

Λίγα λεπτά «άντεξε» η ιστοσελίδα publicrevenue.gr όπου αναρτήθηκαν τα ονόματα 13.730 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.


κομμωτηρια θεσσαλονικη εγνατιας

η γυναικα ξελογιαστρα

Η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα όπου αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (07/07) τα ονόματα των 13.730 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, ήταν τόσο μεγάλη που το σύστημα δεν... άντεξε κι η σελίδα «έπεσε», λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποιηση της λίστας.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, τα ονόματα των πολιτών δημοσιεύονται στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης.

AdTech AdΠρόκειται για φυσικά και νομικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους.


γαντια μηχανης χειμερινα αδιαβροχα θεσσαλονικη

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και πλέον η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά.



ηλιακοι θερμοσιφωνες δημας

Πανελλήνιες 2016: Αυλαία την Παρασκευή για την προθεσμία οριστικοποίησης των μηχανογραφικών

Λήγει αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου, η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και από το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.


ηλιακοι θερμοσιφωνες δημας

ανταλλακτικα για crypton 135

Διαβάστε ΕΔΩ τα τελευταία στοιχεία λίγο πριν την ολοκλήρωση της κατάθεσης των μηχανογραφικών


φαρσες σε πιτσαρια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν πάρει ακόμη τους κωδικούς τους από τα σχολεία προκειμένου να υποβάλλουν μηχανογραφικό, θα πρέπει να το έχουν πραγματοποιήσει ως αύριο στη 13:00 το μεσημέρι και έως αύριο το βράδυ θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Υπολογίστε online τα μόριά σας με ένα κλικ

Δείτε εδώ τα στατιστικά στοιχεία των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Τέλος, διευκρινίζεται από το υπουργείο ότι δεν αρκεί η συμπλήρωση και προσωρινή αποθήκευση, αλλά είναι αναγκαία και η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου, η οποία συνοδεύεται με τη λήψη αριθμού πρωτοκόλλου. Ειδάλλως, το δελτίο δεν θα θεωρείται έγκυρο και συνεπώς ο υποψήφιος θα χάσει το δικαίωμα εισαγωγής του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2016


αβ βασιλοπουλος καταστηματα τηλεφωνα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Κύπρο

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος θα επισκεφτεί την Κύπρο από 11/7 εως 16/7, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου.


αβ βασιλοπουλος καταστηματα τηλεφωνα

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί θα επισκεφθεί διάφορες Ιερές Μονές και Ναούς, μεταξύ των οποίων τις Ιερές Μονές Σταυροβουνίου, Αγίου Ηρακλειδίου, Αγίου Νεοφύτου, Τιμίου Προδρόμου Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας κ. ά.


ξανθη παλια πολη διαμονη

сиалис 10 мг цена



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Θα επισκεφθεί επίσης το Προεδρικό Μέγαρο, την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου καθώς και την Ιερά Μητρόπολη Πάφου.

Επίσης, θα παραστεί σε εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Ἀγάπη δὲ ἔχω...» την οποία διοργανώνουν η Αστυνομία Κύπρου και η Χορωδία Νέων Αμερικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής και η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Α. Σ. του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου.


δωρο χριστουγεννων για ωρομισθιους

Καιρός: Κλειστό το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας λόγω βλάβης στο σύστημα θέρμανσης από τον παγετό

Ειδήσεις/καιρός: Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα Τρίτη (9/1) το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθώς οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας από την Κυριακή.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστημιακό ίδρυμα, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, η αποκατάσταση λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης επιτεύχθηκε μόνο μερικώς.


δωρο χριστουγεννων για ωρομισθιους



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Για τον λόγο αυτό, το πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, για δεύτερη ημέρα. "Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες", αναφέρει η ανακοίνωση.


ψωμι στο φουρνο με τυρι και ντοματα

Επίσης, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη, για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου, για την έναρξη του νέου, πιστοποιημένου, προγράμματος εξειδίκευσης στην κατάρτιση φροντιστών ατόμων τρίτης ηλικίας με τίτλο "Σε φροντίζω", ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου.


ταμπελακια κηπου

κινγβετ

Προσοχή: «Τρέξτε για μπάνιο» – Αυτός είναι ο λόγος που το Σαββατοκύριακο θα πάμε στην παραλία

Μία ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο κι όλοι ήδη κάνουμε από σήμερα, Παρασκευή (08/07/2016) σχέδια για να περάσουμε ευχάριστες στιγμές.


Σίγουρα αυτό το Σαββατοκύριακο θα εξορμήσουμε στις παραλίες. Ο λόγος; Ο μίνι καύσωνας που θα «χτυπήσει» ξανά τη χώρα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.


κινγβετ

χαμηλή τεστοστερόνη άνδρες

Αναλυτικά, για αύριο, Σάββατο στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


parking στην ερμου

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή (10-07) ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.


Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

κενο στα δοντια τυχη

«Παρελθόν» το μέρισμα χηρείας: Κόπηκε μονομιάς, χωρίς κριτήρια και ενημέρωση

Aλλη μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε του συνταξιούχους.


πληρωμη λογαριασμου κοσμοτε μεσω ιντερνετ

Οσοι χήρεψαν πριν τα 55 χρόνια τους είδαν να μειώνονται περαιτέρω τα εισοδήματά τους, αφού με βάσει τις μεταρρυθμίσεις Κατρούγκαλου που ψηφίσθηκαν τον Μάιο, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων έκοψε οριστικά το μέρισμα. Η νέα απώλεια αφορά περί τις 26.400 δικαιούχους λόγω χηρείας και τις άγαμες θυγατέρες.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αξίζει να σημειωθεί πως η χορήγηση των 35 ευρώ διακόπηκε μονομιάς, κάθετα σε όλους χωρίς κοινωνικά εισοδηματικά ή άλλα κριτήρια, και χωρίς να γίνει ενημέρωση στους δικαιούχους για την παύση του.


κενο στα δοντια τυχη

αυξητικη βλεφαροπλαστικη

Σφοδρή υπήρξε η αντίδραση από την Ομοσπονδία των συνταξιούχων που μιλούν για απανθρωπιά και αναλγησία και αδυναμία επιβίωσης από την ήδη πετσοκομμένη σύνταξη.

Επί συνόλω το μέγιστο ποσό που εξοικονομεί το κράτος κατ’ άτομο δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ.


ημερολόγιο πάσχα 2015

Σεισμός ανοιχτά της Μυτιλήνης

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στο Βόρειο Αιγαίο στις 01:06 την Τετάρτη (13/7).


βενταλιες ξυλινες τιμες

μεθυσμένα ξωτικά - οργή με στίχους

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 39 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ερεσού και 92 χιλιόμετρα δυτικά της Μυτιλήνης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.


ημερολόγιο πάσχα 2015



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σεισμός ανοιχτά της Μυτιλήνης
01
Σεισμός ανοιχτά της Μυτιλήνης

γραπτα μενουν

ΣΟΚ στο Άργος: Ελεύθερος ο πατέρας που βίαζε τον 12χρονο γιο του μαζί με φίλο του!

Οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού 12χρονου με νοητική στέρηση από τον ίδιο του τον πατέρα κι έναν φίλο του, προκαλούν ανατριχίλα...


γραπτα μενουν

Επί δώδεκα ώρες απολογούνταν χθες στον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου, ο πατέρας και ο 35χρονος φίλος του που κατηγορούνται ότι βίαζαν 12χρονο αγόρι με νοητική στέρηση, σε εξοχικό σπίτι στο Άργος όπου το παιδί είχε μεταβεί για τις καλοκαιρινές του διακοπές.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


argos3

Μετά την απολογία τους, ο φίλος κρίθηκε προφυλακιστέος (οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη στις φυλακές Τριπόλεως) ενώ ο πατέρας του θύματος αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω αναπηρίας (65%).


ενα αστερι γεννιεται ολα τα επεισοδια

αγγλικα στ δημοτικου διαδραστικα βιβλια

Συγκεκριμένα δεν του επιτρέπεται να πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές και να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα.

Από τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια, αποκαλύπτεται ότι οι δύο άντρες πραγματοποιούσαν τις ειδεχθείς πράξεις τους κατ' επανάληψη.

Το παιδί, το οποίο μένει με τη μητέρα του σε περιοχή της νότιας Αττικής, είχε πάει για διακοπές στο Άργος όπου βρισκόταν ο πατέρας του. Εκεί, ενώ αρχικά της έλεγε ότι περνούσε ωραία και ήθελε να μείνει περισσότερες ημέρες, σε μια από τις τελευταίες τους επικοινωνίες, της είπε ότι δεν περνούσε πλέον καλά και ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα μη πληροφορίες, η γιαγιά του παιδιού - η οποία αρχικά έμενε μαζί τους - έφυγε από το σπίτι και αμέσως «μετακόμισε» σε αυτό, ο φίλος του πατέρα.

argos4

Θορυβημένη η γυναίκα έσπευσε να πάρει το παιδί και όταν επέστρεψαν σπίτι, ο 12χρονος αποκάλυψε στη γιαγιά του τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του πατέρα του και του φίλου του. Εκείνη τα μετέφερε στη μητέρα κι αυτή με τη σειρά της τα κατήγγειλε στην Αστυνομία και ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο ανδρών στις 8 Ιουλίου.

Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του, δείχνοντας ότι έχει βιαστεί επανειλημμένα. Παρόλα αυτά οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται όσα τους καταλογίζουν και επιμένουν ότι όλα όσα υποστηρίζει το παιδί είναι αποκυήματα της φαντασίας του.


λαδοπουλος φαρμακειο κατερινη

Σοκ: Ποιος μητροπολίτης κόντεψε να καεί ζωντανός;

Το χάρο με τα μάτια του είδε ένας μητροπολίτης την περασμένη Παρασκευή (08/07), όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του.


λαδοπουλος φαρμακειο κατερινη

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο.


το τερπνον δια του ωφελιμου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σε αυτή αναφέρει ότι παρ' ολίγον να πέσει θύμα πυρκαγιάς από καντήλι και τονίζει ότι η φωτιά ήταν έργο του Διαβόλου και πως τον προστάτεψε η Θεία Χάρη από τα χειρότερα.

Διαβάστε πώς περιγράφει το περιστατικό ο κ. Αμβρόσιος:


καστορια ψωνια

1. Ήταν Παρασκευή βράδυ της 8ης.07.2016. Εργάζομαι εις τον Η. Υ. εις το προσωπικόν μου Γραφείον εδώ εις το Αίγιον. Γράφω κάποιο κείμενο, ενώ συγχρόνως ακούω κλασσικήν μουσικήν. Κατά την 11ην νυκτερινήν ώραν ακούω ένα ζωηρόν θόρυβον από τον επάνω όροφον. Σαν κάτι να έπεσε κάτω!

2. Διακατέχομαι από απορίαν καί σκέπτομαι: Μήπως κάποιος κλέπτης έχει εισχωρήσει εις το Επισκοπείον; Εντείνω την προσοχήν μου, μήπως ακούσω κάτι ακόμη. Πλήν όμως κυριαρχεί η ησυχία! Συνεχίζω τήν εργασίαν μου εις το Computer.

3. Περί την 12ην ώραν, δηλ. το μεσονύκτιον, διακόπτω την εργασίαν, αφήνω το Γραφείον μου και ανέρχομαι, ως συνήθως, εις το υπνοδωμάτιόν μου. Μόλις ανοίγω την θύραν του δωματίου ένας πυκνός καπνός με πνίγει! Κυριαρχεί παντού! Στρέφω το βλέμμα μου προς το εικονοστάσιον καί τότε βλέπω, ότι η κανδήλα έχει «λαμπαδιάσει!», δηλ. καίγεται, και μια μεγάλη φλόγα αναδύεται εξ αυτἠς. Πλησιάζω και τότε βλέπω, ότι το κανδήλι έχει διαρραγή περίπου μέχρι τη μέση, δύο-τρία δε κομμάτια του έχουν πέσει ολόγυρά του, στον υποκείμενο μεταλλικό δίσκο.

4. Το θέαμα αυτό πλημμυρίζει τήν ψυχήν μου από ανησυχίαν! Ο φόβος μου είναι μήπως η φλόγα επεκταθή από το ποτήρι της κανδήλας. Προσπαθώ να μεταφέρω την κανδήλα κάπου διά λόγους ασφαλείας, αλλά δεν είναι δυνατόν! Η μεταλλική βάσις καίει πάρα πολύ. Τελικά κατορθώνω να το μεταφέρω και να το σβύσω! Η ψυχή μου γαληνεύει! Ο φόβος παύει!

5. Προχωρώ τώρα προς το συνεχόμενον δωμάτιον, το υπνοδωμάτιόν μου. Ανοίγω το φώς. Και τότε βλέπω, ότι πυκνός καπνός κυριαρχεί και εκεί παντού! Η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρά! Ανοίγω τα παράθυρα...

6. Πλησιάζω το παράθυρον, το οποίον ευρίσκεται όπισθεν της συσκευής της ΤV. Και τότε διαπιστώνω, ότι το προστατευτικόν κάλυμμα του καλοριφέρ, η σίτα όπως λέγεται, έχει ξεκολλήσει από την θέσιν της, έχει γείρει προς τα έξω, έχει συμπαρασύρει τον προ αυτής κάδον απορριμμάτων και τελικώς έχει ακουμπήσει στην πλάτη ενός μεταλλικού καθίσματος, το οποίον ευρίσκεται κάπου εκεί!

7. Τώρα πλέον εξηγώ την προέλευσιν του θορύβου, τον οποίον ήκουσα μίν ώραν ενωρίτερον, ευρισκόμενος καί εργαζόμενος εις το Γραφείον μου! Ήτο μία προειδοποίησις του Σωτήρος ημών Χριστού, της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Αγίων του Εικονοστασίου μου, ώστε να ανέλθω εις το δωμάτιον καί να προλάβω εις την αρχήν της την έκρηξιν, δηλ. την διάσπασιν του ποτηρίου της κανδήλας μου και τα όσα επηκολούθησαν!

8. Δυστυχώς δεν κατεννόησα το θείον τούτο μήνυμα! Αλλ΄ η Χάρις του Κυρίου δεν με αφήκε απροστάτευτον! Η κανδήλα εκαίετο, η φλόγα της ήτο πολύ μεγάλη, το γυαλί εξερράγη, αλλά τελικώς το πυρ ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΟΘΗ ΟΛΟΓΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΞΗΛΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ!

9. Μία καταστροφική πυρκαϊά απροβλέπτων διαστάσεων είχεν αποτραπή! Το μαύρισμα της γιρλάντας περί την εικόνα της Τρυπητής το μαρτυρεί! Ο πυκνός καπνός, όστις είχε καλύψει το δωμάτιον, όπου το εικονοστάσιον, αλλά και το παρακείμενον υπνοδωμάτιόν μου, το επιβεβαιώνουν!

10. Ένας ακόμη πειρασμός εις την ζωήν μου, προερχόμενος από τόν αρχέκακον όφιν, τον Διάβολον, είχεν αποσοβηθή! Η Χάρις του Θεού με είχε προστατεύσει! Υποκλίνομαι ταπεινά προς τον Πανοικτίρμονα Κύριον και ευγνωμόνως Τον ευχαριστώ! Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

Αίγιον, τη 9η Ιουλίου 2016

Σημ. Έπειτα από όλα αυτά έθεσα σε λειτουργία το σύστημα Συναγερμού. Όμως από λανθασμένον χειρισμόν μου το σύστημα άρχισε να ηχεί! Ή ώρα ήτο μετά τήν 12.30΄το μεσονύκτιον! Διώρθωσα το σύστημα, οι εντός του Επισκοπείου σειρήνες έπαυσαν να ηχούν.

Την επομένην, Σάββατον πρωΐ, επληροφορούμην, ότι η εξωτερική σειρήνα καθ’ όλην την διάρκειαν της νυκτός εξέπεμπεν ένα υπόκωφον θόρυβον, λίαν δε ενοχλητικόν διά τους γείτονας, καθώς ένας εξ αυτών το ωμολόγησεν εις τον κ. Νικ. Πανούτσον, τόν οδηγόν μου!

Ο Διάβολος έτριζε τα δόντια του, διότι είχεν αποτύχει εις τα σχέδιά του, να μας καύση! Η Χάρις του Κυρίου τον είχεν παρεμποδίσει! Ενεθυμήθην τότε τον πολύαθλον Ιώβ και τα μάτια μου εδάκρυσαν από την ευγνωμοσύνην μου πρός τόν Πανάγαθον Θεόν!

Δόξα σοι, ο Θεός, Δόξα σοι, ο Θεός, Δόξα σοι, ο Θεός!


συναντηση βαρουφακη με λαγκαρντ

Ηλεία: Μοιραία βουτιά για 30χρονη στον Πύργο

Μοιραίο ήταν το μπάνιο για μία 30χρονη γυναίκα που επέλεξε να κάνει στην παραλία του Άγιου Ηλία.


συναντηση βαρουφακη με λαγκαρντ

να τα εκατοστησεις χρονια πολλα

Η 30χρονη βρέθηκε αναίσθητη από λουόμενους στην παραλία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Πύργου.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την επαναφέρουν στην ζωή, ωστόσο δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Πηγή: patrisnews.gr


τελετη ταινια τρειλερ

εθνικη ομαδα ελλαδος ποδοσφαιρου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Φίλος του Παύλου Φύσσα αναγνώρισε τον Γιώργο Ρουπακιά ως τον δολοφόνο του

Tον Γιώργο Ρουπακιά ως τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, αναγνώρισε ο μάρτυρας και φίλος του 34χρονου άτυχου μουσικού, Ηλίας Κοντονικόλας, καταθέτοντας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.


εθνικη ομαδα ελλαδος ποδοσφαιρου

«Εκείνο το βράδυ δεν ήρθαν για μας, ήρθαν για τον Παύλο» είπε ο μάρτυρας και χαρακτήρισε «100% απρόκλητη την επίθεση που δέχθηκαν από τους χρυσαυγίτες».


εφορια νεο ηρακλειο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Απαντώντας σε ερωτήσεις συνηγόρου πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, ο μάρτυρας ανέφερε ότι στον Παύλο Φύσσα είχαν επιτεθεί αρχικά τέσσερις χρυσαυγίτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο, τον κρατούσαν «απασχολημένο μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο με τον Γιώργο Ρουπακιά και να γίνει αυτό που έγινε…».


φόρουμ ψυχανάλυσης λακανικού πεδίου

Ο κ. Κοντονικόλας επισήμανε ακόμη πως και ο ίδιος δέχθηκε επίθεση από τους συγκεντρωμένους στο σημείο, οι οποίοι τον χτύπησαν με κράνος στο κεφάλι.

Επιπλέον ο μάρτυρας, απαντώντας επίσης σε σχετικές ερωτήσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής, ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ αστυνομικοί και χρυσαυγίτες φάνηκε να «ήταν συνδεδεμένοι», καθώς όπως είπε, ήταν μπροστά στο σκηνικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή 15 Ιουλίου.


στοπ τρικαλα fast food

Τούρκοι στρατιωτικοί προς Αθήνα: Αν μας εκδώσετε στην Τουρκία θα μας σκοτώσουν

Τρέμουν την έκδοσή τους από τις ελληνικές Αρχές στην Τουρκία οι οκτώ αξιωματικοί του τουρκικού στρατού που σήμερα προσγείωσαν το ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.


Όπως είπε στο CNN Greece η συνήγορος τεσσάρων εξ αυτών, Ίλια Μαρινάκη, οι εντολείς της δεν γνώριζαν το παραμικρό για το πραξικόπημα, αλλά εκτελούσαν εντολές ενός συνταγματάρχη για αεροδιακομιδή, καθώς το ελικόπτερό τους χρησιμοποιείται για τέτοιες αποστολές.


ποσο χρονων ειναι τα παιδια του καραμανλη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο: cnn.gr


στοπ τρικαλα fast food


κενο αερος wiki

φορτες αγγελος

Εορτή των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Κηρύκου και Ιουλίττας στα Αμπελάκια

Με κατάνυξη εόρτασαν οι πιστοί κάτοικοι των Αμπελακίων, την μνήμη των αγίων Μεγαλομαρτύρων Κηρύκου και της μητρός του Ιουλίττας, στις 15 Ιουλίου 2016, στο ομώνυμο γραφικό ιερό παρεκκλήσιό τους στην είσοδο του χωριού, το οποίο ανηγέρθη το 1900, κατόπιν αποκαλύψεως και ευρέσεως της ιεράς τους εικόνος στο σημείο αυτό.


έχει τηγανιστεί

Στην ιερά πανήγυρι έψαλλαν μελίρρυτα οι Ιεροψάλτες του χωριού, ενώ ο εφημέριος π. Βασίλειος οργάνωσε άριστα, όπως κάθε χρόνο, μαζί με τους συνεργάτες του την ξεχωριστή αυτή εορτή των Μαρτύρων της πίστεως.


ασ ροδοχωριου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Κατά την διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού οι πατέρες ευλόγησαν τους άρτους και τα κόλυβα κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο της εκκλησίας και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αχίλλιος μίλησε για την ζωή και το μαρτύριο των δύο μεγάλων Αγίων, τον 3ο αιώνα μ. Χ. επικεντρώνοντας τον λόγο του στην ψυχική τους δύναμη και το σθένος να ομολογήσουν το όνομα του Κυρίου ενώπιον των δημίων, ενώ επικαλέσθηκε την χάρη των αγίων σε όσους τους επικαλούνται αλλά και σε εκείνους τους αδελφούς, οι οποίοι ευρίσκονται μέσα στον πόνο και τις δοκιμασίες.



φορτες αγγελος