Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

πώς διαγράφεσαι από το facebook

Οι παράγοντες που οδηγούν τους εργαζόμενους στην Ελλάδα στην απόρριψη της Κοινωνικής Ασφάλισης είναι πολλοί και οι περισσότεροι σχετίζονται με την ίδια την αβεβαιότητα για το συνταξιοδοτικό σύστημα αλλά και το σύστημα υγείας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ακόμη παράμετροι που εντείνουν την αγωνία των Ελλήνων εργαζομένων και την ίδια ώρα βλάπτουν την οικονομία της χώρας.


Η Ελλάδα «γερνάει»


Πιο αναλυτικά, ένα μεγάλο πλήγμα και μια σοβαρή μελλοντική «απειλή» για την κοινωνική δομή αλλά και την οικονομία της Ελλάδας αποτελεί το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού το οποίο, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια.


Η κρίση που πλήττει την χώρα μας σε συνδυασμό με το έντονο δημογραφικό πρόβλημα που παρατηρείται και για το οποίο, άλλωστε, το ΔΝΤ έκρουσε τον «κώδωνα του κίνδυνου» το περασμένο Καλοκαίρι κάνουν τις προβλέψεις για το μέλλον της χώρας μας να μοιάζει ακόμη πιο δυσοίωνο.


πώς διαγράφεσαι από το facebook

BBBBBBBBBBBBBB


οπερα της πενταρας θεατρο

βιομηχανική περιοχή ηρακλείου ηράκλειο

Παρά το γεγονός ότι η γήρανση του πληθυσμού δεν αποτελεί μόνο ελληνικό φαινόμενο, η Ελλάδα καταλαμβάνει μια από τις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου