Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ο βετερανος τσακ νορις

Πού εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του Σώρρα

Άφαντος παραμένει από την περασμένη Παρασκευή (17/03/2017) ο Αρτέμης Σώρρας, όταν και εκδόθηκε η καταδικαστική σε βάρος του απόφαση.


Η ΕΛ. ΑΣ. ερευνά κάθε ενδεχόμενο για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας: τόσο το σενάριο να διέφυγε με πλοίο στην Ιταλία και από εκεί, ενδεχομένως στη Λατινική Αμερική, αλλά και το σενάριο να παραμένει στην Ελλάδα.


ο βετερανος τσακ νορις



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Για το λόγο αυτό, εκτεταμένες είναι οι έρευνες στην Αχαΐα, καθώς δεν θεωρείται απίθανο ο Αρτέμης Σώρρας να κρύβεται στο σπίτι κάποιου οπαδού του.


γλυκο κουταλιου ροδι

Πάντως, η ΕΛ. ΑΣ., σύμφωνα με το patrastimes.gr, εντόπισε το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα την Παρασκευή στο Ρίο, κοντά στο όρος Κατρίτσι.


κοτοπουλα πινδος τιμες

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανέμενε σε σημείο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών τη σύζυγό του, η οποία είχε πάει στο δικαστήριο γύρω στις 09:30 και μόλις άκουσε ότι δεν θα λάβει αναβολή η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε τρέχοντας, προφανώς για να πάει να συναντήσει τον Αρτέμη Σώρρα, να τον ενημερώσει για την εξέλιξη και να φροντίσει να... εξαφανιστούν!

Νωρίς το απόγευμα, ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του.

Μάλιστα, οι Αρχές εκτιμούν ότι πήρε όλα τα... μέτρα, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου