Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

πανεκπαιδευτικο συλλαλητηριο 6 νοεμβριου

Μαζί με τη δόση του δ’ τριμήνου από τον ΟΓΑ θα πραγματοποιηθεί πληρωμή και για όποιες αιτήσεις Α21 δεν έχουν πληρωθεί - λόγω ελλιπών δικαιολογητικών - καθώς και για όσες υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα.


πανεκπαιδευτικο συλλαλητηριο 6 νοεμβριου

Υπενθυμίζεται πως για το 2017, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις Α21 στην ΑΑΔΕ (σύστημα Taxis) μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.


Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά ταυτόχρονα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του www.oga.gr, πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.


αλεστικη μηχανη ντοματας

σύμφωνο συμβίωσης δειγμα

Επιπλέον, ο ΟΓΑ με ανακοίνωσή του δίνει πληροφορίες για το σωστό υπολογισμό του Α21 - οικογενειακό επίδομα και επίδομα τέκνων.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονέων - δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:


Τα δικαιούμενα ποσά του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος Τριτέκνων/Πολυτέκνων υπολογίζονται βάσει του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος του υπόχρεου, της συζύγου και των εξαρτώμενων τέκνων, εφόσον αυτά υποβάλλουν δική τους φορολογική δήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου