Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

αστερας ραχουλας επεισοδιο 7

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, η επίσκεψη του γενικού εισαγγελέα της Σαουδικής Αραβίας Σαούντ αλ Μοτζέμπ στην Τουρκία, στο πλαίσιο της έρευνας αυτής «δεν απέδωσε συγκεκριμένα αποτελέσματα».


Ο ίδιος, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, είχε συνομιλίες στη διάρκεια της νύχτας με αξιωματούχους της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT) σχετικά με τις έρευνες για τη δολοφονία του Κασόγκι στο προξενείο.


συνταξη εκπαιδευτικων ταμεια

Ο Σαούντ Αλ Μοτζέμπ έφυγε από το ξενοδοχείο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα και πήγε στα τοπικά γραφεία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν έγινε γνωστό πόσο παρέμεινε εκεί προτού επιστρέψει στο ξενοδοχείο του.


αστερας ραχουλας επεισοδιο 7

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, έγραψε ότι ο Αλ Μοτζέμπ αρνήθηκε να ενημερώσει τους Τούρκους ομολόγους του πού βρίσκεται το πτώμα του Σαουδάραβα δημοσιογράφου. Τούρκοι αξιωματούχοι εξέφρασαν «έντονη δυσπιστία» προς τον Αλ Μοτζέμπ καθώς αρνήθηκε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις, ενώ αρνήθηκε και να αποκαλύψει πληροφορίες για τον τοπικό συνεργό των δολοφόνων παρότι έχει δηλώσει δημοσίως ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο.


γρηγορα γλυκα με βρωμη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου