Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

γουρουνια ρατσες τιμες

Οι καθυστερήσεις καταγράφηκαν την περασμένη εβδομάδα από τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών στην Αθήνα και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να επιδείξει αξιοσημείωτη επιτάχυνση στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων αν δεν θέλει να χάσει το τρένο του Οκτωβρίου.


Η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, αλλά παραμένει «στον αέρα», η επένδυση στο Ελληνικό δεν έχει ακόμα τελεσφορήσει, ο κατάλογος των υπό πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ δεν έχει εγκριθεί από την Κομισιόν, ο επανυπολογισμός των συντάξεων και των εισφορών κινείται με ιδιαίτερα βραδείς ρυθμούς, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων δεν έχουν ξεκινήσει.


κλασικα κοκτειλ συνταγες

Αυτή τη φορά η όποια πιθανή ολιγωρία των ελληνικών Αρχών δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστερημένη καταβολή της δόσης, αλλά ενδέχεται να επηρεάσει τη συνολική διαδικασία εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια. Αυτό διότι από τις αρχές του 2018 θα γίνουν τρεις σχετικές συζητήσεις, οι οποίες αφορούν στη φύση της εξόδου, ήτοι εάν θα είναι «καθαρή» ή θα συνοδευθεί από νέα γραμμή πίστωσης, το ύψος και τη φύση της νέας διευθέτησης του χρέους και θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα, όπως ο ρόλος του ΔΝΤ σε αυτό.


γουρουνια ρατσες τιμες

καλλιστεια θεσσαλιας

Εάν η τρίτη αξιολόγηση καθυστερήσει και συνακόλουθα καθυστερήσουν και οι επόμενες τότε συνολικά οι εν λόγω συζητήσεις θα πάνε πίσω. Επιπρόσθετα πίσω θα πάει και ο σχηματισμός του «μαξιλαριού» ασφαλείας που η ελληνική κυβέρνηση δημιουργεί με τα χρήματα από την έξοδο στις αγορές, αλλά και από τις δόσεις του ESM.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου