Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

μπομπονιερες βαφτισης αγορι

Το συνέδριο δίνει έμφαση τόσο στις εξελίξεις σε θεσμικά θέματα όπως η Εποπτεία, τα Solvency II , η τεχνολογική ανάπτυξη , η διαμεσολάβηση αλλά και να απαντήσει στις ανάγκες των ασφαλιστικών εταιρειών για ανάπτυξη, το φορολογικό και το ασφαλιστικό των επιχειρήσεων και των διαμεσολαβούντων , τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και οι ανάγκες για συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ξεχωριστή στιγμή στο συνέδριο ήταν η βράβευση του κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου για το έργο του και τη συνεισφορά του στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.


μπομπονιερες βαφτισης αγορι

τεχνικες γνωριμιας

Ο υφυπουργός Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Πετρόπουλος , τόνισε ότι «Υπάρχει αισιοδοξία ότι βάλαμε φρένο στην κατηφόρα με στέρεα υλικά». Επεσήμανε ότι κοντά σε μια ισχυρή δημόσια ασφάλιση χτίζεται και μια ισχυρή ιδιωτική ασφάλιση. Tα Solvency II ευνοούν ενώ η τεχνολογία αναπτύσσεται. Η δομή ευνοεί. Ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί ότι το πεδίο δράσης είναι η ελληνική οικονομία. Βαθμιαία φαίνονται τα αποτελέσματα. Ο κ. Πετρόπουλος επεσήμανε ότι τα Επαγγελματικά Ταμεία έχουν καλές αποδόσεις και επιδόσεις ενώ κατέληξε στο ότι η δυνατότητα πάντα θα υπάρχει για νέες υπηρεσίες όπως και οι κίνδυνοι σε τομείς όπως το περιβάλλον, οι δημόσιες δομές και τα δίκτυα δημιουργούν ανάγκες προστασίας.


petropoulos


μουσταρδα μελι λεμονι

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν. Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης, τόνισε ότι «the future is near». Αναρωτήθηκε εάν βρισκόμαστε σε συγκυριακή καμπή και αναφερόμενος στην ιδιωτική ασφάλιση τόνισε ότι στην ιδιωτική ασφάλιση, τα Επαγγελματικά Ταμεία πρέπει να προχωρήσουν σύντομα και ότι το σύστημα της δημόσιας ασφάλισης όπως λειτουργεί σήμερα δεν είναι αποδοτικό. Οι συντελεστές αναπλήρωσης θα πρέπει να γίνουν ανταποδοτικοί. Καταλήγοντας είπε ότι «θα είχε καταρρεύσει η οικονομία χωρίς την ιδιωτική οικονομία και την ασφαλιστική αγορά».


vroutsis


Η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ κα Μαργαρίτα Αντωνάκη αναφέρθηκε τόσο στις ευρωπαϊκές εξελίξεις όσο και στα ελληνικά δρώμενα της ασφαλιστικής αγοράς. «To Συνέδριο έρχεται να ρίξει φως στις κρίσιμες εξελίξεις που γίνονται στην Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι ο χώρος που ανήκουμε, κλυδωνίστηκε λόγω Brexit, προσφυγικό, τρομοκρατικά. Όμως ανακτά τις δυνάμεις της. Η ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά κινείται σταθερά ανοδικά και με πολλές προκλήσεις. Αυξάνεται σταθερά η διασύνδεση και η επικοινωνία των πολιτών και η αυτοματοποίηση. Η επίδραση έρχεται και στο χώρο των ασφαλίσεων , αλλάζοντας το επιχειρησιακό μοντέλο και τον τρόπο που δουλεύουμε» δήλωσε η κα Αντωνάκη. Αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που δημιουργεί η καινοτομία , τα χαμηλά επιτόκια και η εμφάνιση του cyber risk και οι νέες τεχνολογίες σε αυτοκίνητο. Στην Ελλάδα εκτιμάται σταδιακή ανάπτυξη αλλά η ανεργία παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η εφαρμογή Solvency II απέβη θετική σε κάθε επίπεδο. Οι προοπτικές της είναι ενθαρρυντικές και φαίνονται στο ενδιαφέρον των επενδυτών, δήλωσε η κα Αντωνάκη. Το νέο ΔΣ της ΕΑΕΕ θέλει να προβάλει τις θέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών να κλείσει το χάσμα με την Ευρώπη και να βοηθήσει την διείσδυση σε συντάξεις, υγείας και καταστροφικών κινδύνων κατέληξε η κα Αντωνάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου