Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ται μασαζ θεσσαλονικη

Αυτό δείχνει μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα, η οποία για πρώτη φορά εξέτασε σε παγκόσμια κλίμακα πόσο έχουν επηρεασθεί οι κινήσεις των ζώων από τις ανθρώπινες δραστηριότητες.


στοιχιση στο excel

Η αλλαγή αυτή δεν είναι διόλου αμελητέα, αν συνυπολογίσει κανείς πως περίπου το 60% των χερσαίων επιφανειών του πλανήτη έχουν καταληφθεί και τροποποιηθεί από τον άνθρωπο. Τα περισσότερα θηλαστικά βρίσκονται καθημερινά σε διαρκή κίνηση για την αναζήτηση τροφής, συντρόφου ή καταφυγίου.


Κάποια διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις (π. χ. λιοντάρια, ζέβρες ή ελέφαντες), ενώ άλλα μικρότερες (π. χ. λαγοί, σκίουροι ή ποντίκια). Περισσότεροι από 100 ερευνητές, με επικεφαλής τη βιολόγο δρα Μάρλι Τάκερ του Πανεπιστημίου Γκέτε της Φρανκφούρτης ανακάλυψαν πως ανεξαρτήτως του μεγέθους τους, όλα λίγο-πολύ τα ζώα έχουν περιορίσει σημαντικά την κινητικότητά τους στις περιοχές όπου το φυσικό περιβάλλον έχει τροποποιηθεί από την ανθρώπινη παρουσία και παρέμβαση.


ται μασαζ θεσσαλονικη

συλλογος μετοχων ττ

Οι επιστήμονες συνέλεξαν στοιχεία για 803 ζώα από 57 είδη θηλαστικών σε όλη τη Γη, με τη βοήθεια συσκευών GPS που είχαν προσαρτηθεί στα ζώα και κατέγραφαν δορυφορικά τις κινήσεις τους. Στη συνέχεια, τα στοιχεία για την κινητικότητα των ζώων συσχετίσθηκαν με τον Δείκτη Ανθρώπινου Αποτυπώματος, που μετρά πόσο μια περιοχή έχει αλλάξει από τις διάφορες ανθρώπινες δραστηριότητες (δρόμοι, υποδομές, γεωργία, οικισμοί κ. α.).


Διαπιστώθηκε ότι, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου δέκα ημερών, στις περιοχές με έντονο ανθρώπινο «αποτύπωμα» (π. χ. σε ένα τυπικό αγροτικό τοπίο) ένα ζώο καλύπτει μόνο το ένα τρίτο έως το μισό της απόστασης, σε σύγκριση με το ίδιο ζώο σε ένα φυσικό περιβάλλον πιο ανέγγιχτο από τον άνθρωπο.


δωματια πυθαγορειο σαμου

Όπως μεταδίδει το Reuters, στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, οι διεύθυνοντες σύμβουλοι των μεγαλύτερων βιομηχανικών, πετρελαϊκών ομίλων αλλά και επιχειρήσεων που πρωτοστατούν στους τομείς της υγείας και της τεχνολογίας, έσπευσαν να ενημερώσουν εν συντομία τον Τραμπ σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους στις ΗΠΑ ελπίζοντας σε μια θετική αντίδραση του μεγιστάνα.


δωματια πυθαγορειο σαμου

Ο Γιο Κέζερ, που καθόταν αριστερά του Τραμπ, κι ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού ομίλου της Siemens, ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας ότι η εταιρεία του καταγράφει καλές επιδόσεις στις ΗΠΑ, όπου εργάζονται 56.000 άνθρωποι.


«Και από τη στιγμή που πετύχατε με την φορολογική μεταρρύθμιση, αποφασίσαμε να αναπτύξουμε αεριοστρόβιλους επόμενης γενιάς στις ΗΠΑ» συνέχισε ο Κέζερ σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση των όσων ειπώθηκαν, αναφερόμενος στις περικοπές της φορολογίας των επιχειρήσεων που εγκρίθηκαν τον περασμένο μήνα.


νεα βαφη μαλλιων σε μορφη αφρου

μαρκογιαννακης χρωματα σιδηρικα

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε ότι οι επιδόσεις αυτές είναι «κάτι το σημαντικό» προτού ακούσει και τους άλλους επικεφαλής κολοσσών όπως η Nestle, η Nokia, η Volvo και η Adidas.


Απαντώντας μάλιστα στον Βέρνερ Μπάουμαν, διευθύνοντα σύμβολο της Bayer, η οποία αναμένεται να εξαγοράσει την αμερικανική Monsanto, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι είναι τακτικός χρήστης ενός εκ των γνωστότερων προϊόντων της γερμανικής εταιρείας: της ασπιρίνης.


σοου μπιζ νιους κυπρος

Επικαλούμενος τον κανονισμό για τη βουλευτική ασυλία, ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Καταλονίας, επισημαίνει στην επιστολή, που έχει κυκλοφορήσει στα ισπανικά μέσα, πως δεν μπορεί να συλληφθεί εάν «δεν πιαστεί επ’ αυτοφώρω κατά την τέλεση εγκλήματος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το The Spain Report.


σχολη οδηγων τροχοκινηση λαρισα

τμημα ψυχολογιας φιλοσοφικης

Σημειώνεται πως την Κυριακή, εξετάζοντας την προσφυγή της ισπανικής κυβέρνησης, το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο Πουτζντεμόν, μπορεί να παρακολουθήσει μια συνεδρία για την ανάδειξή του ως ηγέτη της περιφέρειας μόνο αν είναι φυσικά παρών στο κοινοβούλιο και έχει άδεια από δικαστή για να παρευρεθεί.




σοου μπιζ νιους κυπρος


#ElMeuVotÉsInviolable pic.twitter.com/xub8MdAlMu

— Carles Puigdemont (@KRLS) 29 Ιανουαρίου 2018

games κοριτσιστικα παιχνιδια διακοσμηση σπιτιου

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ ανέφερε ότι η συνάντηση ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία ότι μπορεί να επιτευχθεί εθνική συναίνεση στο εσωτερικό για το θέμα αυτό.



«Απόψε παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν οι προτάσεις του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς και στη συνέχεια ανταλλάξαμε απόψεις για τις συνομιλίες που είχα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. Η όλη διαδικασία απαιτεί αφοσίωση και πολιτική υπευθυνότητα, με στόχο την οικοδόμηση εθνικής συναίνεσης. Με την επίλυση της διμερούς διαφοράς που διαρκεί 25 χρόνια, έχουμε σκοπό να εξασφαλίσουμε την πρόοδο και την ένταξη της "Μακεδονίας" στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, όπως και την προστασία των εθνικών συμφερόντων και της αξιοπρέπειας του λαού μας» σημείωσε ο Ζάεφ.


ηλεκτρικο κατσαβιδι χειρος


Πρόσθεσε ότι για την επίτευξη αυτών των στόχων είναι απαραίτητη η συμμετοχή της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, του Προέδρου της χώρας, καθώς και η έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.


«Γι' αυτό είναι απαραίτητη η πολιτική βούληση και θάρρος από την πλευρά μας, όμως η λύση είναι δυνατή εφόσον υπάρχει αντίστοιχη πολιτική βούληση και από την ελληνική πλευρά. Η (ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική) ολοκλήρωση, μαζί με τις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό, είναι σημαντικά για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Το χρωστάμε αυτό στους πολίτες. Γι' αυτό εμείς, ως κυβέρνηση, θα συνεχίσουμε να συνομιλούμε με όλες τις πολιτικές δυνάμεις στο εσωτερικό, όπως και με τους πολιτικούς εκπροσώπους της Ελλάδας», σημείωσε ο Ζάεφ.


games κοριτσιστικα παιχνιδια διακοσμηση σπιτιου

πρησμενο νευρο στο λαιμο

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ανέφερε ακόμη ότι θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις, «όπου θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων με στόχο τη λύση, υπογραμμίζω, τη λύση και όχι την αναβολή».


Ο Ζόραν Ζάεφ σημείωσε επίσης ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις ελληνικές θέσεις και ότι στο μέλλον θα σχηματιστούν ομάδες εργασίας για τα σχολικά εγχειρίδια.


αντρες ετοιμοι για ολα κατρακειο

Το Μουσείο στοχεύει να καταγράψει την 40.000 χρόνων ιστορία της αυτοπροσωπογραφίας και του «φαινομένου της selfie» στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - κατά την οποία λέγεται ότι «φορτώνονται» περισσότερες από 2,4 εκατομμύρια selfies κάθε μέρα, σύμφωνα με το μουσείο.


αντρες ετοιμοι για ολα κατρακειο

Με τη μελέτη της αυτοπροσωπογραφίας από την εποχή των πορτρέτων των προϊστορικών σπηλαίων μέχρι τη σημερινή εποχή των θανάτων που συνδέονται με selfies το μουσείο υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο θέασης της ευρέως διαδεδομένης τάσης.


Το μουσείο των Selfies είναι η δημιουργία του Τόμι Χόντον σχεδιαστή escape rooms (δωματίων απόδρασης) και του Ταΐρ Μαμέντοφ, σεναριογράφου και ηθοποιού, οι οποίοι ήθελαν να διερευνήσουν την ιστορία των selfies και γιατί οι άνθρωποι αισθάνονται την ανάγκη να αναπαράγουν εικόνες του εαυτού τους.


εγω θελω πριγκηπεσσα μυστακιδης

Επίσημα ψυχική διαταραχή η εμμονή με τις selfies


ημερομηνιες ζωδιων 2015

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν την προέλευση των selfies μέσα από τον φακό της τέχνης, της ιστορίας, της τεχνολογίας και του πολιτισμού ενώ παράλληλα μπορούν να βγάλουν selfies με τις διαδραστικές εγκαταστάσεις στο μουσείο.


Στα εκθέματα περιλαμβάνονται αυτοπροσωπογραφίες - έργα τέχνης του 21ου αιώνα, selfies στον καθρέφτη από τη Ζακλίν Κένεντι της δεκαετίας του 1960, φωτογραφίες φαγητών από το Instagram, εμβληματικές selfies από ουρανοξύστες και η περίφημη selfie στο μπάνιο. Φυσικά, υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στην «τέχνη του ναρκισσιστή».



θρασος πανιδης

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, είναι πιθανό ανάμεσα στους Ρώσους πράκτορες που συνάντησε ο Πομπέο να συμπεριλαμβανόταν και ο Σεργκέι Ναρίσκιν ηγετικό στέλεχος των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σε βάρος του οποίου, έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ.


Οι συνομιλίες αυτές, μεταξύ Αμερικανών και Ρώσων πρακτόρων πραγματοποιήθηκαν μόλις λίγες ημέρες πριν την προειδοποίηση του διευθυντή της CIA, ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει να επηρεάσει την διεξαγωγή των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, τον ερχόμενο Νοέμβριο. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση προχώρησε στην δημοσιοποίηση λίστας με τα ονόματα Ρώσων πολιτικών και επιχειρηματιών, παρά την αντίθεση της Μόσχας. Τα ονόματα των πολιτικών και επιχειρηματιών που συμπεριλήφθηκαν σε αυτή την λίστα στοχοποιούνται από το αμερικανικό υπουργείο των Οικονομικών, προκαλώντας την αντίδραση του Βλαντιμίρ Πούτιν.


θρασος πανιδης

Παρά το γεγονός ότι ούτε οι Αμερικανοί, αλλά ούτε και οι Ρώσοι αξιωματούχοι δήλωσαν ακριβώς ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Πομπέο και του Ναρίσκιν, οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν ότι πραγματοποιήθηκαν συνομιλίες μεταξύ στελεχών των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ-Ρωσίας.


ρουβας σε εχω ερωτευτει

Σύμφωνα με τον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Russia 1 TV οι επικοινωνίες μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών συνεχίζονται ακόμη και στην “περίοδο μεγάλων εντάσεων.” “Η πολιτική είναι πολιτική και η δουλειά μας, είναι δουλειά μας. Υπάρχουν πολιτικές διακηρύξεις και υπάρχει και πραγματική δουλειά. Προφανώς θυμάστε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τηλεφωνικά τον Ντόναλντ Τραμπ και τον ευχαρίστησε για την βοήθεια και για τις πληροφορίες που έλαβε μέσω της επικοινωνίας με την CIA. Χάρη σε αυτό, κατορθώσαμε να προλάβουμε μία τρομερή τρομοκρατική ενέργεια στην Αγία Πετρούπολη,” δήλωσε χαρακτηριστικά πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.


κηρυγμα αγιου αθανασιου

Η ίδια πηγή, δήλωσε ότι ο Ναρίσκιν πραγματοποίησε επίσκεψη στις ΗΠΑ, για συνομιλίες. Ο ίδιος, είναι σήμερα διευθυντής της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπίας (FIS). Οι κυρώσεις σε βάρος του Ναρίσκιν επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, το 2014. Με τις κυρώσεις αυτές, η Ουάσινγκτον αντέδρασε στις πολεμικές ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, ενώ η συνάντησή του με τον Πομπέο έγινε λίγες ημέρες πριν από την δημοσιοποίηση της αναφοράς του αμερικανικού υπουργείου των Οικονομικών, η οποία είναι γνωστή ως “η λίστα του Πούτιν.” “Νομίζω ότι η συζήτηση αυτή, ήταν απαραίτητη και πραγματικά χρήσιμη και φυσικά δεν θα σας παραπλανήσω. Ο Σεργκέι Εβγκένιεβιτς Ναρίσκιν, ήταν εκεί. Είχε συνομιλίες με τους συναδέλφους του,” δήλωσε χαρακτηριστικά η ρωσική πηγή.


υπαινιγμός στα αγγλικά

Εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο κ. Νίμιτς αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, καθώς και τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.


υπαινιγμός στα αγγλικά

Την ίδια ώρα, αναμένεται να έχει και σύντομα τετ-α-τετ με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης (VMRO-DPMNE) Χρίστιαν Μίτσοσκι αλλά και τον αρχηγό του μεγαλύτερου αλβανικού κόμματος της χώρας, Αλί Αχμετί.


Υπενθυμίζεται ότι χτες, ο Μάθιου Νίμιτς συναντήθηκε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά αλλά και τον τομεάρχη εξωτερικών υποθέσεων της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.


σχεδια σεντονιων




μαγειρες κομοτηνη τηλ

μεταφορικη και στροφικη κινηση

Η παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη έρχεται μόλις δύο 24ωρα πριν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στην Αθήνα.


μεταφορικη και στροφικη κινηση

οσκαρ υδραυλικα

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοινωθέν που εκδόθηκε:


«Η Α. Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος, προέβη στην ακόλουθη Δήλωση:


συνταγη για λαδερα κουλουρακια

Το Οικουμενικόν Πατριαρχείον, ως η Μητέρα Εκκλησία όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Βαλκανικής, εξ αφορμής των συζητήσεων για το θέμα του ονόματος της FYROM, κάνει έκκληση προς όλους τους ενδιαφερομένους για νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση, ώστε να αντιμετωπισθή το κρίσιμο και λεπτό αυτό θέμα ειρηνικά και με σύνεση».


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

αρχαιες πολεις ελλαδα

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Forsa για λογαριασμό των ιδιωτικών τηλεοπτικών δικτύων RTL και ntv, το 56% των Γερμανών τάσσεται κατά της συμμετοχής του κ. Σουλτς στην επόμενη κυβέρνηση, ενώ μόνο το 36% βλέπει θετικά μια τέτοια προοπτική.


ανασαινω και ποναω στα πλευρα

Ακόμη και μεταξύ των ψηφοφόρων του SPD, το ποσοστό εκείνων που δεν επιθυμούν να δουν τον αρχηγό τους σε υπουργική θέση φτάνει στο 47%. Αντιθέτως, ευρύτατη φαίνεται πως είναι η αποδοχή του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στο υπουργείο Εξωτερικών, με το 61% των πολιτών να τάσσεται υπέρ της παραμονής του στο υπουργείο. Το ποσοστό αυτό ανεβαίνει μάλιστα ακόμη περισσότερο όταν απαντούν οι ψηφοφόροι του SPD (71%), αλλά και οι ψηφοφόροι των CDU και CSU (70%).


Γερμανία: Ένα βήμα πιο κοντά η συμφωνία για τον Μεγάλο Συνασπισμό


δεη τηλεφωνο πληροφοριων

Ο ίδιος o Μάρτιν Σουλτς είχε δηλώσει προεκλογικά ότι δεν επρόκειτο να συμμετάσχει σε κυβέρνηση υπό την Άνγκελα Μέρκελ, καθώς θα προτιμούσε να επικεντρωθεί στην ανανέωση του κόμματός του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αποφύγει να τοποθετηθεί στο ερώτημα και το ζήτημα έχει αναχθεί σε μείζον για το κόμμα του.


αρχαιες πολεις ελλαδα

Είναι χαρακτηριστικό ότι το στέλεχος του SPD Άξελ Σέφερ δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα «Die Welt», ότι το SPD πρέπει, «αφού θα έχει συμφωνηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα, να καταστήσει σαφές ποιος από μας θα μπει στο υπουργικό συμβούλιο» και τόνισε ότι η ανάγκη για διαφάνεια είναι πολύ μεγάλη σήμερα στο SPD, ενώ προειδοποίησε το ίδιο του το κόμμα να μην εισέλθει τώρα σε τρεις εβδομάδες εικασιών σε ό, τι αφορά τα πρόσωπα.


ζυγουλη ντυσιμο

Η Αυστρία, η οποία θα αναλάβει την κυλιόμενη προεδρία της ΕΕ τον Ιούλιο, επιθυμεί η Ένωση, οι πόροι της οποίας θα μειωθούν μετά το Brexit, «να φανεί περισσότερο οικονόμα με τα χρήματα των φορολογουμένων» και «να επανεξετάσει» τα προγράμματα για να κάνει οικονομία, εξηγεί σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Standard, ο 31χρονος αυστριακός καγκελάριος.


ζυγουλη ντυσιμο

«Η εναλλακτική επιλογή θα ήταν να ζητήσουμε μεγαλύτερες οικονομικές συνεισφορές, αλλά αυτό δεν είναι η δική μου επιλογή», εξηγεί ο Κουρτς, ο οποίος στις διαπραγματεύσεις για τον μετά το 2020 ευρωπαϊκό προϋπολογισμό θα εκπροσωπήσει τους μεγάλους χρηματοδότες μαζί με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε.


«Αυτήν την στιγμή, πολλά χρήματα έχουν χορηγηθεί στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης... Το θέμα έχει εν μέρει τεθεί, αν δηλαδή τα χρήματα κατευθύνονται προς τους σωστούς αποδέκτες», λέει.


κουρεύομαι αρχικοί χρόνοι


κοινωνικησ ανθρωπολογιασ

αναπνευστικο συστημα καπνισμα

Αθλητές απ’ όλο τον κόσμο έχουν ταξιδέψει στην ασιατική χώρα και θα επιχειρήσουν έως και τις 25 Φεβρουαρίου να κάνουν τα Ολυμπιακά τους όνειρα πραγματικότητα.


αναπνευστικο συστημα καπνισμα

Το σημερινό Doodle, μέσα από ένα βίντεο, καθιστά το ζωικό βασίλειο πρωταγωνιστή των αγώνων όμως. Τα ζώα λαμβάνουν θέσεις αθλητών και επιχειρούν να κερδίσουν το χρυσό.


Θα καταφέρει το φίδι λοιπόν να προσγειώσει σωστά το τριπλό άξελ του, ο σκύλος να κατέβει την πλαγιά με τα σκι του υπό τα αυστηρά βλέμματα των θεατών;


μεμα σταθοπουλου σχεσεις

Όλα τα ερωτήματα θα λυθούν τις επόμενες ημέρες από τα νέα Doodle της Google.


εισαι πανεμορφη στα ιταλικα

γραφειο πολιτικου ασυλου θεσσαλονικη

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο έλαβε το μήνυμα, αν και ήταν παρών στην εκδήλωση. Πάντως, η 25χρονη μέλος της Femen κατάφερε να περάσει το μήνυμά της μέσα σε δευτερόλεπτα.


γραφειο πολιτικου ασυλου θεσσαλονικη

Όταν η αστυνομία έπεσε κατά πάνω της με σκοπό τη σύλληψή της, η κοπέλα συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα κατά του προέδρου. Η FEMEN σε ανάρτησή τους στο Facebook ανέφεραν πως η Alisa Vinogradova (σ. σ. το μέλος της οργάνωσης που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί) ήταν εκεί για να δηλώσει τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με την εμφάνιση του Ποροσένκο.


χιλιομετρικη αποσταση δραμα θεσσαλονικη


Capture


γλαστρες φυτα

Δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή της «εισβολής»:




φουτερ εκαβ

«Πρόκειται κυρίως για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Οι επιβάτες ενημερώθηκαν και δεν ήρθαν στο αεροδρόμιο. Επομένως, δεν καταγράφονται ιδιαίτερες δυσκολίες», δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο πηγή της διοίκησης του αερολιμένα.


κοιτα τι εκανες νταλαρας

Επιπλέον, «καμία ακύρωση δεν έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, ανακοινωθεί για αύριο» Σάββατο στο αεροδρόμιο που βρίσκεται νότια του Παρισιού.


parker o-lube sds

Στο διεθνές αεροδρόμιο Ρουασί Σαρλ ντε Γκολ, στο βόρειο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, δεν υπήρξαν ματαιώσεις πτήσεων , μονάχα καθυστερήσεις, κατά μέσο όρο 30 λεπτών, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές.


φουτερ εκαβ

Καθυστερήσεις δεν καταγράφθηκαν στα δρομολόγια των τρένων και του μετρό, ενώ η κυκλοφορία των λεωφορείων διεξάγεται «με μικρά προβλήματα».


Νωρίτερα, ο Πύργος του Άιφελ, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Παρισιού τον οποίο επισκέπτονται έξι εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο, ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει κλειστός μέχρι και το Σάββατο, καθώς το χιόνι και ο παγετός τον έχουν καταστήσει «μη προσβάσιμο»




το πορισμα του βαγγελη γιακουμακη

Το αφιέρωμα συνεχίζεται και την πέμπτη μέρα της διοργάνωσης με σημερινό ζώο που διαγωνίζεται σε χειμερινά αθλήματα να είναι ένας σκύλος ρακούν.


Το ζώο ξυπνά από τον βραδινό του ύπνο και γλιστρά σε μία πλαγιά Luge. Πριν προλάβει να το καταλάβει έχει περάσει την γραμμή του τερματισμού.


τεχνικεσ υπηρεσιεσ παρακρατηση 20

Τα σκυλιά ρακούν είναι ζώα που μπορεί να βρεθούν στην Κορέα. Όσο για το ίδιο το άθλημα, το Luge είναι το ταχύτερο άθλημα στον πάγο.


Να υπενθυμίσουμε πως οι Χειμερνικοί Ολυμπιακοί Αγώνες έκαναν πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή (9/2) και θα ολοκληρωθούν στις 25 του μηνός.


το πορισμα του βαγγελη γιακουμακη

λεμφαδενας στηθους

αιτησεις καθηγητων σε δημοσια ιεκ

Με φόντο ισραηλινές σημαίες ο Νετανιάχου έκανε τηλεοπτικό διάγγελμα από το σπίτι του και δεσμεύθηκε να ολοκληρώσει τη θητεία του. Τόνισε μάλιστα ότι είναι βέβαιος ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.


Οι δηλώσεις αυτές του Ισραηλινού πρωθυπουργού έγιναν αφού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διαθέτει επαρκή στοιχεία για να απαγγελθούν εναντίον του κατηγορίες για δωροληψία, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε δύο υποθέσεις, για τις οποίες διεξάγονται έρευνες εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Πλέον εναπόκειται στον γενικό εισαγγελέα του Ισραήλ να αποφασίσει αν θα απαγγείλει κατηγορίες, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, ακόμη και μήνες.


εκθεσεις στην θεσσαλονικη 2014

«Θα συνεχίσω να κυβερνώ το Ισραήλ υπεύθυνα και πιστά για όσο διάστημα εσείς, οι πολίτες του Ισραήλ, με επιλέγετε για να σας κυβερνώ», επεσήμανε ο Νετανιάχου.


«Είμαι βέβαιος ότι στις επόμενες εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν όπως είναι προγραμματισμένο, θα κερδίσω και πάλι την εμπιστοσύνη σας, με τη βοήθεια του Θεού», πρόσθεσε.


αιτησεις καθηγητων σε δημοσια ιεκ

ωκεανος κατω τουμπα

«Στη διάρκεια των ετών έχω γίνει αντικείμενο τουλάχιστον 15 ερευνών», επεσήμανε ο 68χρονος Νετανιάχου που έχει συνολικά διατελέσει πρωθυπουργός του Ισραήλ επί 12 χρόνια.


«Κάποιες κατέληξαν με βροντερές προτάσεις της αστυνομίας, όπως σήμερα το βράδυ. Όλες αυτές οι απόπειρες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Και αυτή τη φορά ξανά δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα», υπογράμμισε.



Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

σε λατρευω- μητροπανοσ γλυκερια στιχοι

Το νέο σχέδιο απόφασης διευκρινίζει ότι η κατάπαυση του πυρός δεν θα ισχύει για τις μάχες εναντίον του Ισλαμικού Κράτους και της αλ Κάιντα. Κατά συνέπεια θα επιτρέπει στη συριακή κυβέρνηση να συνεχίσει τις επιχειρήσεις της κυρίως στην επαρχία Ιντλίμπ.


σε λατρευω- μητροπανοσ γλυκερια στιχοι

Η ψηφοφορία για το νέο προσχέδιο αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.


απόλυτα ή απολύτως

Οι υπηρεσίες του ΟΗΕ που δραστηριοποιούνται στη Συρία ζήτησαν στις 6 Φεβρουαρίου να επιβληθεί άμεσα εκεχειρία ώστε να μπορέσει να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια στη χώρα και να απομακρυνθούν οι ασθενείς και οι τραυματίες.


Δύο ημέρες αργότερα το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία, με τον Ρώσο πρεσβευτή Βασίλι Νεμπένζια να εκτιμά ότι μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός «δεν είναι ρεαλιστική».


βημα προπελας

Έκτοτε η κατάσταση επί του πεδίου έχει επιδεινωθεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, κυρίως στην ανατολική Γούτα κοντά στη Δαμασκό και την επαρχία Ιντλίμπ.


Αν υιοθετηθεί κάποια απόφαση την επόμενη εβδομάδα, χωρίς να ασκήσει η Ρωσία βέτο, θα έχουν περάσει δύο εβδομάδες μέχρις ότου ο ΟΗΕ να έχει καταφέρει να αποφασίσει κατάπαυση του πυρός από τότε που έγινε η έκκληση.


Το προσχέδιο της απόφασης αναφέρει ότι η κατάπαυση του πυρός θα ξεκινήσει 72 ώρες μετά την υιοθέτηση του κειμένου από το Συμβούλιο Ασφαλείας. Η παροχή έκτακτης ανθρωπιστικής βοήθειας θα ξεκινήσει 48 ώρες μετά την έναρξη της εκεχειρίας.


Επίσης το προσχέδιο της απόφασης προβλέπει την άρση της πολιορκίας στην ανατολική Γούτα, τη Γιαρμούκ, τη Φούα και την Κεφράγια, καθώς και την απομάκρυνση από τις περιοχές αυτών των ασθενών και των τραυματιών.


Περισσότεροι από 13,1 εκατομμύρια Σύροι έχουν ανάγκη ανθρωπιστική βοήθεια, εκ των οποίων οι 6,1 εκατομμύρια είναι εσωτερικά εκτοπισμένοι.


ποτα λαθραια

Η Κίνα είχε δανείσει το αρχαίο άγαλμα, ηλικίας 2.000 ετών, στο Ινστιτούτο Φράνκλιν της Φιλαδέλφεια και εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον βανδαλισμό του, ζητώντας από τις αμερικανικές αρχές την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.


Το άγαλμα, η αξία του οποίου αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια, θεωρείται αναντικατάστατο κομμάτι της κινεζικής πολιτιστικής κληρονομίας.


ποτα λαθραια

«Ζητάμε από τις ΗΠΑ να τιμωρήσουν παραδειγματικά όσους το έκαναν αυτό» είπε στην κινεζική εφημερίδα Beijing Youth Daily ο διευθυντής του Κέντρου Ανταλλαγής Αρχαιοτήτων της κινεζικής επαρχίας Σαανσί.


βγαλτε γενια




γοβα πρασινη

ρητορικη μισους

Το δεύτερο σχόλιο αφορά στην αλλαγή του Συντάγματος της χώρας, κάτι το οποίο επιθυμεί η ελληνική πλευρά. Σε συνέντευξή του στο BIRN, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας εξέφρασε την ελπίδα να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ μέχρι την άνοιξη ή το αργότερα στις αρχές του καλοκαιριού.


«Θα ήταν καλό να λυθεί αυτό το θέμα μέχρι τον Ιούνιο γιατί αυτό θα ενθάρρυνε μια απόφαση [σ. σ. από πλευράς Βρυξελλών] για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε μήνας που περνάει [σ. σ. χωρίς να επιτυγχάνεται συμφωνία] δεν είναι υπέρ μας» τόνισε ο ίδιος, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι εάν και οι δύο πλευρές κάνουν μεγάλες προσπάθειες τότε η λύση του ονοματολογικού μπορεί να έρθει και πριν από αυτό. «Η ευχή μου και η ελπίδα μου, όπως και για όλους μας που εμπλεκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία, είναι να επιτευχθεί λύση μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Δεν θα μας βοηθήσει εάν καθυστερήσουμε γιατί πάντα υπάρχουν ανταγωνιστικές δυνάμεις που είναι κατά της λύσης».


ρητορικη μισους




κερκυρα καφε μπαρ
ανεξαρτητη επικοινωνια δασκαλων σαμου

μελινα μακρη τραγουδια

«Η υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλ Μπελουμπέ ασχολείται επίσης με τις πρόσθετες διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την στέγαση και τη σίτιση ριζοσπαστικοποιημένων ανθρώπων, κυρίως αυτών που επιστρέφουν από τη Συρία και το Ιράκ. Θα δημιουργηθούν 1500 θέσεις σε απομονωμένα τμήματα, που θα χρησιμοποιούνται μόνο από ριζοσπαστικοποιημένους κρατούμενους», τονίζει ο πρωθυπουργός σε ανακοίνωσή του.


κινητα μεγαλα σκρουτζ

Σύμφωνα με τον Εντουάρ Φιλίπ, 450 από αυτές τις θέσεις θα είναι ήδη έτοιμες στα τέλη του χρόνου. Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας μίλησε στην πόλη Λολ, παρουσιάζοντας το Εθνικό Σχέδιο Αντιμετώπισης της Ριζοσπαστικοποίησης που περιλαμβάνει 60 σημεία.


μελινα μακρη τραγουδια

Εκτός από τις αλλαγές στις φυλακές, ο Γάλλος πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.


η μυστικη βαση των ναζι

ανδρικα φθινοπωρινα κουρεματα 2015

«Φαίνεται ότι, το γεωτρύπανο της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ, ήταν σχεδιασμένο να προκαλέσει την κρίση, ώστε οι Ελληνοκύπριοι να πάνε το θέμα στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, και επικαλούμενη δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας Φιλελεύθερος σημειώνει πως ο Νίκος Αναστασιάδης πληροφόρησε τους Κύπριους πολιτικούς αρχηγούς την προηγούμενη μέρα για το σχέδιο αυτό.


ανδρικα φθινοπωρινα κουρεματα 2015

Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ακόμη πως ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Κώστας Φυτίρης, έστειλαν ευχαριστήριο μήνυμα στον Ιταλό πλοίαρχο Μαρτσέλο Ζίνια.


hurriyet


Το δημοσίευμα κλείνει με την αναφορά πως το γεωτρύπανο έχει αγκυροβολήσει στη Λεμεσό, από όπου τις προσεχείς ημέρες θα αποπλεύσει με προορισμό το Μαρόκο, όπου θα ξεκινήσει νέες έρευνες τον Μάρτιο.


μποτεσ αστυνομιασ

αρχες προγραμματισμου γ λυκειου υλη

αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού 2015

Σύμφωνα με την FSB, τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου στην Μόσχα συνελήφθησαν τρεις Ρώσοι πολίτες επ’ αυτοφώρω την στιγμή που πήγαιναν να παραλάβουν ποσότητες ναρκωτικών, τα οποία όμως είχαν υποκατασταθεί από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες με υποκατάστατα ναρκωτικών. Οι τρεις Ρώσοι που συνελήφθησαν είναι ο Βλαντίμιρ Καλμίκοφ, Ιστιμίρ Χουντζάμοφ, και Αλί Αμπιάνοφ, ενώ για τον Αντρεί Κοβαλτσούκ έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Στην ανακοίνωση της FSB αναφέρεται ότι «συνολικά από την παράνομη διακίνηση κατασχέθηκαν 362 κιλά κοκαΐνης», όπως και ότι στη δεύτερη φάση της κοινής αυτής επιχείρησης με τις μυστικές υπηρεσίες της Αργεντινής, συνελήφθησαν δύο πολίτες της Αργεντινής που συμμετείχαν στην οργάνωση του παράνομου αυτού δικτύου διακίνησης κοκαΐνης, όπως δήλωσε η υπουργός Ασφάλειας της Αργεντινής Πατρίτσια Μπούλριτς. Στην Αργεντινή συνελήφθηκαν μερικά άτομα μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός και ένα πολίτης ρωσικής κατγωγής.

Η κοινή επιχείρηση για την εξάρθρωση του δικτύου διακίνησης ναρκωτικών από την Αργεντινή με προορισμό την Ρωσία και την Ευρώπη ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016, αλλά δημοσιοποιήθηκε πριν μερικές μέρες. Χάρη στον συντονισμό των προσπαθειών των μυστικών υπηρεσιών Ρωσίας και Αργεντινής, απετράπη η αποστολή από το Μπουένος Άιρες στην Μόσχα περίπου 400 κιλών κοκαΐνης.

Οι έρευνες άρχισαν με πρωτοβουλία του Ρώσου πρεσβευτή στην Αργεντινή Βίκτορ Κορονέλλι, ο οποίος ενημέρωσε το υπουργείο Ασφαλείας της Αργεντινής μόλις βρέθηκαν τσάντες σε βοηθητικό χώρο της ρωσικής πρεσβείας στο Μπουένος Άιρες με ναρκωτικές ουσίες. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η κοκαΐνη αντικαταστάθηκε με αλεύρι, ενώ στις τσάντες τοποθετήθηκαν GPS πομποί, και η αστυνομία άρχισε να παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των ατόμων που είχαν εμπλακεί στο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, η αξία των οποίων στην αγορά εκτιμάται ότι έφθανε τα 50 εκατομμύρια ευρώ.


εργονομια τι σημαινει

διακοσμηση παιδικου δωματιου για διδυμα


αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού 2015

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

41 μοναδικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί που λίγοι άνθρωποι τους γνωρίζουν

Ο Όρμπαν πρωταγωνιστεί στην προεκλογική εκστρατεία προβάλλοντας ένα σκληρό, αντιμεταναστευτικό μήνυμα, διανθισμένο με εξαγγελίες για αυξήσεις μισθών και υψηλότερες δημόσιες δαπάνες για τους συνταξιούχους.


Ωστόσο ο Πίτερ Μάρκι-Ζόι, ανεξάρτητος υποψήφιος που υποστηρίχθηκε από κόμματα της αντιπολίτευσης, αναδείχθηκε νικητής στις εκλογές για την ανάδειξη του δημάρχου της πόλης Χοντμεζεβασαρχάι, συγκεντρώνοντας το 57,5% των ψήφων, έναντι ενός 41,5% του Ζόλταν Χέγκεντους, του υποψήφιου του Φίντες, με το 92% των ψήφων καταμετρημένο, σύμφωνα με την εθνική εκλογική επιτροπή (NVI).


ηλεκτρικο turbo για παπι

Το αποτέλεσμα προκάλεσε αίσθηση, καθώς η πόλη αυτή της νότιας Ουγγαρίας θεωρείται επί χρόνια οχυρό του Φίντες.


41 μοναδικοί ταξιδιωτικοί προορισμοί που λίγοι άνθρωποι τους γνωρίζουν

«Υψώσαμε το ανάστημά μας και η Χοντμεζεβασαρχάι έδειξε ότι θέλουμε να απαλλαγούμε από τα μεγάλα αγόρια που εκφοβίζουν όλη την τάξη», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκι-Ζόι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, επευφημούμενος ηχηρά, με το ένα από τα παιδιά του στο πλευρό του.


ασκήσεις β κλίσης

«Μια νέα εποχή ξεκίνησε σήμερα», συνέχιζε ο Μάρκι-Ζόι και πρόσθεσε πως οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν πως το Φίντες θα αναδεικνυόταν κυρίαρχο στην πόλη πλέον «μπορούν να πεταχτούν στον σκουπιδοτενεκέ».


Με έξι εβδομάδες να απομένουν ως τις βουλευτικές εκλογές στην Ουγγαρία, αυτό το αποτέλεσμα φέρνει σε αμηχανία το Φίντες και προσωπικά τον Γιάνος Λάζαρ, τον επικεφαλής του γραφείου του Όρμπαν, ο οποίος κατάγεται από τη Χοντμεζεβασαρχάι και συμμετείχε ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του Χέγκεντους.


Κατά μια πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος από τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Index. hu, το πιο εκπληκτικό στοιχείο του αποτελέσματος της Κυριακής, πιο πολύ και από την ίδια τη νίκη του Μάρκι-Ζόι, ήταν η διαφορά των 16 μονάδων από τον αντίπαλό του.


Το Φίντες συνεχίζει να θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί των εκλογών της 8ης Απριλίου, όμως ένας πολιτικός αναλυτής θεωρεί ότι το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης ίσως αλλάξει τη δυναμική κι αναζωογονήσει την αντιπολίτευση, η οποία μέχρι τώρα αδυνατεί να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στον Όρμπαν.


Ο Μάρκι-Ζόι υποστηρίχθηκε από τους Σοσιαλδημοκράτες, το εθνικιστικό κόμμα Γιόμπικ και το LMP, μια μικρή, φιλελεύθερη πολιτική παράταξη.


«Αυτό (το αποτέλεσμα) έχει τεράστια ψυχολογική σημασία», υποστήριξε ο Ρόμπερτ Λάσλο, πολιτικός αναλυτής του ινστιτούτου μελετών Political Capital.


«Δείχνει ότι το Φίντες μπορεί να νικηθεί, ακόμη και σ' ένα μέρος όπως αυτό, και το αποτέλεσμα μπορεί να αφυπνίσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να τα κινητοποιήσει, να τα βάλει να ξανασκεφτούν τις στρατηγικές τους», πρόσθεσε ο ίδιος.


Φθάνοντας το 62,4%, η συμμετοχή ήταν πολύ υψηλότερη του αναμενομένου, αφού ξεπέρασε το επίπεδο ακόμη κι αυτής που καταγραφόταν στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, πριν από τέσσερα χρόνια (58,8%).


Στις εκλογές του 2014 το Φίντες είχε θριαμβεύσει με άνεση, συγκεντρώνοντας το 61% των ψήφων, ακολουθούμενο σε μεγάλη απόσταση από το Γιόμπικ (17,1%) και τους σοσιαλδημοκράτες του MSZP (14,9%).


Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε αποδιοργάνωση μετά την παραίτηση του υποψηφίου της για το αξίωμα του πρωθυπουργού, του Λάσλο Μπότκα, τον Οκτώβριο.


Το Γιόμπικ προσπαθεί να προσελκύσει ψηφοφόρους προβάλλοντας πιο μετριοπαθές, κεντροδεξιό προφίλ.


Επί των ημερών του Όρμπαν, ο οποίος έχει συγκρουστεί επανειλημμένα με την ΕΕ εξαιτίας διάφορων μεταρρυθμίσεων που προώθησε, που επηρέασαν τόσο το δικαστικό σώμα όσο και τα Μέσα ενημέρωσης, η Ουγγαρία κατρακυλάει στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών ως προς την καταπολέμηση της διαφθοράς, επεσήμανε την Τρίτη η Διεθνής Διαφάνεια.


ροζ νυχια με στρας

Οι κάλπες άνοιξαν σήμερα στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 11 το βράδυ τοπική ώρα (8 ώρα Ελλάδος-12 ώρα Ελλάδος). Βάσει του νέου εκλογικοί νόμου, τα δυο τρίτα των βουλευτών και γερουσιαστών θα εκλεγούν με απλή αναλογική, και το ένα τρίτο με πλειοψηφικό σύστημα.


Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια κάποια καθυστέρηση στην καταμέτρηση των ψήφων.

Παράλληλα με τις βουλευτικές, διεξάγονται και εκλογές για την ανανέωση των συμβουλίων των ευρύτερων περιοχών της Ρώμης (Λάτιο) και του Μιλάνου (Λομβαρδία). Στο Παλέρμο της Σικελίας, λόγω λάθους σε ότι αφορά τα ονόματα των υποψήφιων της περιφέρειας, το οποίο διαπιστώθηκε την τελευταία στιγμή, χθες βράδυ ξανατυπώθηκαν διακόσιες χιλιάδες εκλογικά ψηφοδέλτια.

Παρά την παραδοσιακή χθεσινή «ημέρα της σιωπής», ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, (ο οποίος μετέβη για τουριστική επίσκεψη στην Νάπολη με την σύντροφό του), συνομιλώντας με κατοίκους, δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει το σχέδιο φορολογικής μεταρρύθμισης της Φόρτσα Ιτάλια, με μια μόνον κλίμακα, στο 23%.

Στελέχη των Πέντε Αστέρων, επίσης, αποφάσισαν να ανεβάσουν στο διαδίκτυο ένα ολιγόλεπτο βίντεο, με δηλώσεις του υποψήφιου πρωθυπουργού του κινήματος, Λουίτζι Ντι Μάιο, και με τους υποψήφιους υπουργούς που οι «πεντάστεροι» παρουσίασαν την Πέμπτη.

Μεγάλο μέρος, τέλος, των ιταλικώνμέσων ενημέρωσης, αναφέρει ότι ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, είναι το τελικό ποσοστό των πολιτών που, τελικά, θα επιλέξει την αποχή.


δημοτικό ωδείο φιλοθέης ψυχικού


ροζ νυχια με στρας


αινος βικιλεξικο

βρηκες την ωρα καρρας στιχοι

Το υπουργείο τόνισε ότι 33 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις, από τις οποίες οι 60 διαπράχθηκαν ενάντια σε τεμένη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Δεν ήταν διαθέσιμα συγκριτικά στοιχεία, καθώς το υπουργείο ξεκίνησε να συλλέγει ξεχωριστά δεδομένα για αντιϊσλαμικές επιθέσεις πέρσι.


Σχεδόν όλοι οι δράστες των επιθέσεων ήταν ακροδεξιοί εξτρεμιστές, σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία.


βρηκες την ωρα καρρας στιχοι

προσφυγικα σπιτια στην καισαριανη

στολη μπαλετου παιδικη

Ο Αϊμάν Μάζιεκ, επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου Μουσουλμάνων της Γερμανίας, δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο αριθμός των επιθέσεων εναντίον μουσουλμάνων και μουσουλμανικών εγκαταστάσεων είναι πιθανώς πολύ μεγαλύτερος, καθώς πολλές αρχές δεν παρακολουθούν ακόμη συγκεκριμένα αντιϊσλαμικά περιστατικά και τα θύματα συχνά δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις στην αστυνομία.



οακα κλειστο στιβου

Η 61χρονη Αμερικανίδα έμενε μόνη, αποτραβηγμένη από την οικογένειά της και είχε για συντροφιά έξι γάτες.


Οι γείτονές της παρατήρησαν πως η αλληλογραφία της συσσωρευόταν στο γραμματοκιβώτιό της και ανήσυχοι, αφού είχαν μέρες με τη δουν, επικοινώνησαν με τις Αρχές για να δηλώσουν την εξαφάνισή της.


οακα κλειστο στιβου

Όπως αναφέρει η Daily Mail, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να εντοπιστεί έστω και το παραμικρό ίχνος της, δεν υπήρξε κανένα στοιχείο, πλην της εύρεσης των έξι γατών της, οι οποίες ανακαλύφθηκαν νεκρές στο σπίτι της γυναίκας, έχοντας πεθάνει από την πείνα.


τραυματιοφορείς αελ video


Missing Mary Stewart Cerruti pictures, remains found https://t.co/7D0jDmMVnZ pic.twitter.com/5PQtX4xbYY


σειρηνες κυπρος
— infowe (@infowe) 2 Μαρτίου 2018

μπουγατσα θεσσαλονικης ακης πετρετζικης

«Η δικαιοδοσία του Δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να τελειώσει... Ο έσχατος διαιτητής στις διαμάχες για τη μελλοντική εταιρική σχέση μας δεν μπορεί να είναι το δικαστήριο οποιασδήποτε χώρας», είπε.


πωλούνται σπίτια στη χαλκιδική

ροδες ξυλινες

Η Μέι είπε ακόμη πως επιθυμεί την «πιο ευρεία και βαθιά» εταιρική σχέση που μπορεί να επιτευχθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θα καλύπτει περισσότερους τομείς από οποιαδήποτε άλλη εμπορική συμφωνία μετά το Brexit. Σε μια ομιλία για τα σχέδιά της για το Brexit, η Βρετανή πρωθυπουργός είπε πως η χώρα μπορεί να επιλέξει να συμβαδίζει με την ΕΕ σε ό, τι αφορά την κρατική βοήθεια και τους κανόνες ανταγωνισμού της ΕΕ μετά το Brexit. Όσον αφορά τους τομείς των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του περιβάλλοντος, δεν θα υπάρξει ανταγωνισμός προς τα κατώτερα όρια, είπε.


Η Βρετανή πρωθυπουργός επέμεινε στη θέση της πως η Βρετανία και η ΕΕ πρέπει να επιδιώξουν ένα νέο είδος εμπορικής συμφωνίας μετά το Brexit. Οι υπάρχουσες συμφωνίες της ΕΕ με τη Νορβηγία και τον Καναδά δεν προσφέρονται επειδή μπορεί να επηρεάσουν τις αλυσίδες της προσφοράς και να καταστήσουν δύσκολη τη διατήρηση ενός ανοικτού συνόρου ανάμεσα στη Βόρεια Ιρλανδία και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, είπε.


Η Τερέζα Μέι είπε η Βρετανία δεν θα πληγεί από τις απαιτήσεις της ΕΕ στις συνομιλίες για το διαζύγιο ούτε θα απειλήσει με αποχώρηση από τις διαπραγματεύσεις, προσθέτοντας πως το μήνυμά της στην Ένωση είναι «προχωράμε».


μπουγατσα θεσσαλονικης ακης πετρετζικης

Τόσο η Βρετανία όσο και η ΕΕ έχουν κοινό συμφέρον να εξασφαλίσουν μια συμφωνία για τις μελλοντικές διευθετήσεις αμέσως μετά το Brexit, είπε και πρόσθεσε πως η σημερινή ομιλία της ορίζει τους όρους μιας καλύτερης συμφωνίας όχι μόνο για τη Βρετανία αλλά και για την Ένωση.


παοκ δυναμο μοσχας

Ο Τραμπ δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ για να παρευρεθεί στο άνοιγμα της νέας Αμερικανικής πρεσβείας εκεί στις 14 Μαΐου.


«Αυτό θα μνημονεύεται από τους λαούς μας ανά τους αιώνες», δήλωσε ο Νετανιάχου αναφορικά με την απόφαση της Ουάσιγκτον να μεταφέρει την πρεσβεία της από το Τελ Αβίβ.


παοκ δυναμο μοσχας

Σημειώνεται πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε πως θα ανοίξει πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ τον Μάιο, ώστε να συμπέσει με την 70η επέτειο της ίδρυσης του Ισραήλ.


σπουδες εξ αποστασεως κτηνιατρικη

τιραμολα ηλεκτρονικα


πειραιως προπληρωμενη καρτα

«Θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας ομοσπονδιακών ερευνών (National Background Investigation Bureau - NBIB) στην διάρκεια ακρόασής του από την αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας (Senate Select Committee on Intelligence), σύμφωνα με το ABC News.


παραδειγματα μεταφορας

Αυτή ήταν η απάντησή του προς τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Ρον Γουάιντεν από το Όρεγκον που τον ρώτησε για το: «αν κάποιος που δεν έχει δημοσιοποιήσει τις οικονομικές του σχέσεις με ξένους αντιπάλους» μπορεί να λάβει την απαραίτητη άδεια ασφάλειας για τη διαχείριση απόρρητων πληροφοριών.


ασκησεις βιολογιας β λυκειου γενικης

Ο Φάλεν δεν είπε κάτι σχετικά με τις οδηγίες που γνωστοποίησε ο Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι για το ίδιο ζήτημα, ενώ πρόσθεσε: «εάν το κάνεις αυτό, δεν μπορείς να έχεις μία άδεια ασφάλειας». Τονίζοντας ότι όποιος καλείται να λάβει αποφάσεις, θα πρέπει να λάβει υπόψη του, τόσο την ειλικρίνεια του αιτούμενου, όσο και την εμπειρία του.


Αποκλειστικό CNNi: Η Ιβάνκα Τραμπ στο μικροσκόπιο του FBI


πειραιως προπληρωμενη καρτα

Η γερουσιαστής των Δημοκρατικών από την Καλιφόρνια Καμάλα Χάρις, ακολούθησε μετά ρωτώντας: «ποια είναι η πιο συχνή αιτία άσκησης εκβιασμού κατά προσώπων;». Ο Φάλεν που είναι βετεράνος σε θέματα ασφάλειας με 30χρονη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στη CIA και στο FBI απάντησε ότι πέρα από τον εκβιασμό, είναι πιο συνηθισμένο για όσους έχουν τέτοιου είδους οικονομικές συναλλαγές «να λαμβάνουν κακές αποφάσεις για τη ζωή τους... Απλά παίρνουν την απόφαση. ‘Η προσωπική μου ζωή αξίζει περισσότερο από τη χώρα μου,’» απάντησε.


Η εφημερίδα «The Washington Post» ανέφερε ότι αξιωματούχοι από τουλάχιστον τέσσερις χώρες συζήτησαν τρόπους, σύμφωνα με τους οποίους θα μπορούσαν να χειραγωγήσουν τον Κούσνερ, εκμεταλλευόμενοι την αδύναμη θέση του, καθώς η οικογενειακή του επιχείρηση αναζητούσε τρόπους χρηματοδότησης, από το εξωτερικό.


Μετά την κίνηση του Κέλι να δημοσιοποιήσει νέες οδηγίες για την έκδοση των αδειών ασφάλειας, το προσωρινό καθεστώς άδειας που είχε ο Κούσνερ υποβαθμίστηκε, με συνέπεια να μην έχει πρόσβαση στις απόρρητες πληροφορίες των ΗΠΑ. Μεταξύ αυτών των διαδικασιών και η συμμετοχή του στην καθημερινή ενημέρωση του πρόεδρου Τραμπ, από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.


Ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπουρ που προεδρεύει της επιτροπής, ανέφερε ότι ο Κούσνερ έχει ενημερώσει εκ νέου τα σχετικά κυβερνητικά έγγραφα αιτήσεων, για τις οικονομικές υποχρεώσεις του στο εξωτερικό.


Η κατάθεση του Φάλεν στην επιτροπή της Γερουσίας γίνεται σε μία περίοδο κατά την οποία αναζητούνται τρόποι να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει για γραφειοκρατικούς λόγους και καθυστερήσεις με την έκδοση περίπου 700.000 αδειών ασφάλειας, σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε τον Ιανουάριο το αρμόδιο γραφείο ελέγχου της αμερικανικής κυβέρνησης (Government Accountability Office).



κεικ απλο σιροπιαστο

Ο σκύλος, το όνομα του οποίου είναι άγνωστο, έφτασε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο Santa Casa de Novo Horizonte του Σάο Πάολο μία νύχτα του Οκτώβρη. Εκείνο το βράδυ, το αφεντικό του μαχαιρώθηκε και το αξιαγάπητο αυτό ζώο κυνήγησε για ολόκληρα χιλιόμετρα το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε μετά το ατυχές συμβάν.


μεταφορικη αθηνα νεα υορκη

Ιδιοκτήτης του ήταν ένας 59χρονος άστεγος άντρας, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο οποίος έμπλεξε σε σκληρό καυγά και μαχαιρώθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Αφού πέρασαν δύο μήνες, ο σκύλος συνέχιζε να πηγαίνει στο νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι του έδιναν ό, τι χρειαζόταν για να επιβιώσει.


κεικ απλο σιροπιαστο

Λίγο καιρό μετά, κατάφεραν να βρουν ένα τοπικό κέντρο για φύλαξη σκύλων και αποφάσισαν να τον δώσουν εκεί. Όμως, ακόμη και με τον νέο ιδιοκτήτη του, ο σκύλος το «έσκασε» και κατάφερε να γυρίσει πίσω στο νοσοκομείο.


28379279 550703095285579 1038646639709781944 n
Πηγή: Facebook/Cristine Sardella


τζερμιας πλαστικος χειρουργος

Η ιστορία του ζώου - υπόδειγμα έγινε viral στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αφού μία γυναίκα που μένει εκεί μοιράστηκε φωτογραφίες του στο Facebook, δηλώνοντας πως «έχουμε πολλά να μάθουμε από τα ζώα».


«Αυτός ο σκύλος κάθεται κάθε μέρα στην πόρτα του Santa Casa de Novo Horizonte και περιμένει τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δυστυχώς έχει πεθάνει. Μπορεί να αναμένει άδικα, αλλά η αγάπη που νιώθει για το αφεντικό του είναι παντοτινή».




συναισθηματικες φρασεις

«Έι ΝΑΤΟ, πού είσαι», διερωτήθηκε ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον υποστηρικτών του κόμματός του στην Μερσίνη, κατηγορώντας μάλιστα τη Συμμαχία για «δύο μέτρα και δύο σταθμά».


Η Τουρκία, τόνισε ο Ερντογάν σύμφωνα με την Hurriyet, στέλνει στρατεύματα στις ζώνες συγκρούσεων όταν της ζητείται, όμως δεν έλαβε καμία υποστήριξη, στην στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου κατά της κουρδικής οργάνωσης Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), στη βορειοδυτική Συρία. Για την Τουρκία η YPG είναι τρομοκρατική οργάνωση, όμως οι ΗΠΑ, σύμμαχός της στο ΝΑΤΟ, στηρίζουν τους μαχητές που πολεμούν το Ισλαμικό Κράτος.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέτρεψε το ΝΑΤΟ να προσφέρει χείρα βοηθείας στην Τουρκία, υποστηρίζοντας πως τα σύνορά της βρίσκονται σε κίνδυνο αυτή τη στιγμή.


Τα τουρκικά στρατεύματα συνεχίζουν πάντως την προέλασή τους και βρίσκονται ήδη προ των πυλών της Αφρίν. Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, υπό τουρκικό έλεγχο βρίσκονται σχεδόν 850 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με τον στόχο να είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο σε 2.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.


συναισθηματικες φρασεις

κωστας γιαννακοπουλος ηθοποιος

διαιρεση δεκαδικων και φυσικων αριθμων


«Δεν μας απασχολούν τα εδάφη, αυτό που μας απασχολεί είναι να καθαρίσουμε την περιοχή από τους τρομοκράτες», είπε και πρόσθεσε πως «θα πάμε όπου υπάρχουν τρομοκράτες».



Υποσχέθηκε μάλιστα πως η Τουρκία θα βοηθήσει στην ανακατασκευή της Αφρίν, αλλά και την αποκατάσταση βασικών λειτουργειών, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, η παροχή νερού, η εκπαίδευση και το σύστημα υγείας, «όπως κάναμε στην Τζαραμπλούς, την Αλ-Ράι και την Αλ-Μπαμπ, μετά την επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη».


Η συγκεκριμένη επιχείρηση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του επόμενου έτους, και στο στόχαστρό της είχαν μπει οι μαχητές της YPG και του Ισλαμικού Κράτους.


Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρόεδρος της Τουρκίας, τόνισε πως «σκοπεύουμε να καθαρίσουμε ακόμη την Μανμπίζ, την Άιν αλ Αράμπ, την Ταλ Αμπιάντ, την Ρεσουλαΐν και την Καμισλί (συριακές πόλεις που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Τουρκία),από τους τρομοκράτες».


αμυγδαλωτα εργολαβοι συνταγη

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους συνομιλίας, ο Μακρόν τόνισε πως «τέτοια μέτρα που στοχεύουν χώρες συμμάχους, οι οποίες σέβονται τους διεθνείς κανόνες εμπορίου, δεν θα είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση αθέμιτων πρακτικών». Παράλληλα δήλωσε ότι: «η Ευρωπαϊκή Ένωση θα απαντήσει με διαφανή και αναλογικό τρόπο σε όλες τις πρακτικές που είναι αθέμιτες ή ενάντια στους διεθνείς κανόνες εμπορίου».


αμυγδαλωτα εργολαβοι συνταγη

Ο υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ εξέφρασε τη «λύπη» της κυβέρνησης της Γαλλίας για τις αποφάσεις που ανακοίνωσε ο Τραμπ, σημειώνοντας πως τόσο το Παρίσι, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποτιμήσουν τις συνέπειες και θα εξετάσουν το πώς θα αντιδράσουν. «Ένας εμπορικός πόλεμος δεν έχει παρά μόνο χαμένους», υπογράμμισε.



ασυρματος αυτοκινητου
υποτάσσεται συνώνυμο

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

μεταλλικά κουτιά συσκευασίας

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Πούτιν», το οποίο διαρκεί δύο ώρες και κυκλοφόρησε την Κυριακή στα ρωσικά μέσα, ο Ρώσος πρόεδρος αφηγείται στον δημοσιογράφο Αντρέι Κοντράσοφ πως έλαβε, στις 7 Φεβρουαρίου του 2014, μία τηλεφωνική κλήση από τους αξιωματούχους ασφαλείας που ήταν υπεύθυνοι για τους Ολυμπιακούς, λίγο πριν την αρχή της Τελετής Έναρξης.



«Μου είπαν πως ένα αεροπλάνο από την Ουκρανία με προορισμό την Κωνσταντινούπολη έχει καταληφθεί και οι αεροπειρατές απαιτούν να προσγειωθούν στο Σότσι».


μεταλλικά κουτιά συσκευασίας

χαριζονται λυκακια 2015


Οι πιλότοι του Boeing 737-800 της τουρκικής εταιρείας Pegasus Airlines που ταξίδευε από το Χάρκοβο στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε πως ένας από τους επιβάτες είχε μια βόμβα και το αεροπλάνο έπρεπε αναγκαστικά να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί προς το Σότσι, δήλωσε ο Κοντράσοφ στο ντοκιμαντέρ.


καιροσ 7 ημερων μεσολογγι

Στο εν λόγω αεροσκάφος επέβαιναν 110 επιβάτες, ενώ στο στάδιο είχαν συγκεντρωθεί 40.000 άτομα για να παρακολουθήσουν την Τελετή Έναρξης.



αντε γεια καιτη γαρμπη

«Έχουμε εκκαθαρίσει από τρομοκράτες μια περιοχή 1102 τετραγωνικά χιλιόμετρα στην Αφρίν. Θα φτάσουμε σύντομα στο κέντρο της πόλης και θα το εκκαθαρίσουμε και αυτό», τόνισε στους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


αποφοιτηση 2015 κολεγιο

Ο Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δήλωσε νωρίτερα ότι το 60% της περιοχής της Αφρίν βρίσκεται πλέον στον έλεγχο Σύρων ανταρτών συμμάχων της Τουρκίας.


Πρόσθεσε ότι εκατοντάδες άμαχοι έφυγαν ή προσπαθούν να φύγουν σήμερα από τον κουρδικό θύλακα στη βορειοδυτική Συρία, φοβούμενοι μια ενδεχόμενη επίθεση των τουρκικών δυνάμεων που βρίσκονται προ των πυλών της πόλης.


αντε γεια καιτη γαρμπη

Συρία: Προ των πυλών της Αφρίν ο τουρκικός στρατός


κορτω αυτογονια


περιοδικο υεσ

"Θα οργανώσουμε μια ειδική συνέντευξη Τύπου και ο Αχιλλέας θα λάβει επίσημη κάρτα εισόδου" στα γήπεδα, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του περίφημου μουσείου, η Μαρί Χαλτούνεν, στο ειδησεογραφικό αθλητικό πρακτορείο R-Sport.


περιοδικο υεσ

μελομακαρονα του ακη πετρετζικη

Στα πρότυπα του διάσημου Πάουλ, του χταποδιού που προέβλεπε τις νίκες (και την ήττα απέναντι στην Ισπανία) της εθνικής ομάδας της Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2010, αγγίζοντας με τα πλοκάμια του τη σημαία της χώρας που επρόκειτο να κερδίσει, ο Αχιλλέας θα αναλάβει με τη σειρά του να προβλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων που θα διεξαχθούν από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου στη Ρωσία.


κτελ ροδου τηλεφωνο


Achilles, a deaf cat kept by Russia's iconic St. Petersburg's Hermitage Museum, got a medical check-up on Feb 5th, 2018. The cat will work as an oracle and make his predictions of the potential @FIFAWorldCup winner by choosing between two bowls of food marked with team flags pic.twitter.com/rXcKqF4n9V

— Hisense (@HisenseGlobal) February 7, 2018

ιδεολογικα στοιχεια στην ιλιαδα

Οι διαπραγματεύσεις είχαν ανασταλεί για έξι εβδομάδες έπειτα από πολύνεκρες επιθέσεις με στόχο κυρίως αστυνομικούς.


«Αφότου τερματίστηκε η αμοιβαία κατάπαυση του πυρός, υπήρξαν και στις δύο πλευρές πάρα πολλοί νεκροί, πάρα πολλοί τραυματίες, πάρα πολλά θύματα - αυτό πρέπει να το σταματήσουμε», τόνισε ο Σάντος σε τηλεοπτικό διάγγελμά του. «Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν μιλήσουμε», συνέχισε.


χριστουγεννιατικο μπισκοτοσπιτο παρλιάρος

«Για να σωθούν ζωές, για να υπάρξει απόλυτη ειρήνη στην Κολομβία, αποφάσισα να ξαναρχίσει ο διάλογος με τον ELN», υπογράμμισε ο πρόεδρος Σάντος και διευκρίνισε ότι έδωσε «οδηγίες στον επικεφαλής διαπραγματευτή (της κυβέρνησης) Γκουστάβο Μπελ να μεταβεί στο Κίτο για να επαναληφθούν οι συνομιλίες» στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, η λεγόμενη δημόσια φάση των οποίων είχε αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2017.


Ο Σάντος πήρε αυτή την απόφαση μετά την μονομερή εκεχειρία που ανακήρυξε - και τήρησε απαρέγκλιτα - ο ELN ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής.


ιδεολογικα στοιχεια στην ιλιαδα

megan fox υψος κιλα

Χωρίς να διευκρινίσει πότε ακριβώς θα αρχίσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις, ο πρόεδρος της Κολομβίας ανέφερε πως καταρχήν τα μέρη θα συζητήσουν «μια νέα (σ. σ. αμοιβαία) κατάπαυση του πυρός και διακοπή των εχθροπραξιών», η οποία θα είναι «επαληθεύσιμη», προκειμένου «να αποφευχθεί ο κίνδυνος να χαθούν κι άλλες ζωές».


«Απαντάμε θετικά στο κάλεσμα του προέδρου Σάντος να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες, με την πεποίθηση ότι είναι καλύτερο να γίνει ο διάλογος στη βάση μιας αμοιβαίας εκεχειρίας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της λίγη ώρα αργότερα η οργάνωση των ανταρτών.


Ο Σάντος, ο οποίος εξελέγη στην προεδρία της Κολομβίας το 2010 και θα αποχωρήσει από την εξουσία τον Αύγουστο, έπειτα από δύο συναπτές τετραετείς θητείες, αποπειράται να συνάψει με τον ELN μια συμφωνία ειρήνης παρόμοια με εκείνη που υπέγραψε το 2016 με την ισχυρότερη οργάνωση ανταρτών της λατινοαμερικάνικης χώρας, τη FARC, η οποία έκτοτε αφοπλίστηκε και μετασχηματίστηκε σε πολιτικό κόμμα.


ιωάννα κούρια

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, για την υλοποίηση της διαδικασίας ταυτοποίησης των εντοπιζόμενων οστών, έχει ήδη δημιουργηθεί βάση δεδομένων δειγμάτων αίματος των συγγενών/απογόνων των πεσόντων, από το τμήμα Μοριακής Βιολογίας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.


ιωάννα κούρια

Το ΓΕΕΘΑ επισημαίνει «την υψηλή ανταπόκριση στη διαδικασία συγκέντρωσης δειγμάτων», γεγονός που «αποτυπώνει το έντονο ενδιαφέρον εκ μέρους των συγγενών/απογόνων των πεσόντων». Έχουν αποσταλεί περισσότερα από 360 δείγματα αίματος από όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων επικοινωνεί με το αρμόδιο προσωπικό του ΓΕΕΘΑ για παροχή περαιτέρω πληροφοριών.


σωστη θεση πλακουντα

18993562


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR


θα προχωρήσει

Τα αποτελέσματα από τη διαδικασία ταυτοποίησης θα κοινοποιούνται στους κατά περίπτωση ενδιαφερομένους, ενώ αριθμητικά στοιχεία θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα από το ΓΕΕΘΑ.


Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-6573274 και 210-6575020 της αρμόδιας διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Σημειώνεται ότι οι εργασίες ξεκίνησαν στις 22 Ιανουαρίου 2018, σε εφαρμογή σχετικής διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας - Αλβανίας.


ρητορικη αριστοτελης pdf

Πέντε από τους μαθητές νοσηλεύονται, ενώ η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας διέταξε έρευνα για το συμβάν αυτό.


Το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τις τοπικές Αρχές, μετέδωσε αρχικά ότι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης 23 μαθητές με συμπτώματα δηλητηρίασης τα οποία προκάλεσε η έντονη μυρωδιά υδρόθειου, η οποία είναι χαρακτηριστική στις χωματερές. Το γραφείο τύπου της τοπικής διοίκησης επιβεβαίωσε ότι την νύχτα της 20ης προς την 21η Μαρτίου παρατηρήθηκε εκπομπή υδρόθειου, που προήλθε από την χωματερή του «Γιάντροβο».


Τα κύρια συμπτώματα της αδιαθεσίας που ένοιωσαν οι περισσότεροι μαθητές ήταν η τάση για εμετό και ο πονοκέφαλος. Το γραφείο τύπου του Υπουργείου Υγείας Περιχώρων της Μόσχας ανακοίνωσε ότι εκτός από τους πέντε μαθητές που νοσηλεύονται, άλλοι τέσσερις μαθητές με εξανθήματα στο δέρμα εξετάστηκαν από δερματολόγους, ενώ απ’ όλα τα παιδιά πήραν αίμα για περαιτέρω αναλύσεις. Επίσης στο Βολοκολάμσκ αφίχθη μονάδα από εμπειρογνώμονες του επιστημονικό-ερευνητικού Ινστιτούτου Βλαντίμιρσκι, στην οποία συμμετέχει ένα νευρολόγος και ένας ειδικός γιατρός στις λοιμώδεις νόσους.


Νωρίτερα ο δήμαρχος του Βολοκολάμσκ Πιότρ Λάζαρεφ είχε δηλώσει στην οικονομική εφημερίδα RBK ότι εξαιτίας της αδιαθεσίας διακομίσθηκαν στην τοπική κλινική δεκάδες παιδιά.


ρητορικη αριστοτελης pdf

αποστόλης μπαρμπαγιάννης θυμιος καλαμουκης

φορτηγα μαν θεσσαλονικη

«Οι γιατροί της Κεντρικής κλινικής του Βολοκολάμσκ εξέτασαν 57 παιδιά που προέρχονται από τρία σχολεία της πόλης, δήλωσε ο αρμόδιος του υπουργείου Υγείας για την περιοχή της Μόσχας Ντμίτρι Μάρκοφ, προσθέτοντας «ότι ένας από τους μαθητές παρέμεινε για νοσηλεία σε σχέση με μια πάθηση που ήδη είχε, ενώ τέσσερις παρέμειναν για περαιτέρω εξετάσεις με παράκληση των γονέων τους, τα υπόλοιπα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους».


Ο Μάρκοφ είπε ότι τα παιδιά συνέδεσαν την αδιαθεσία τους και συγκεκριμένα την τάση για έμετο, τις ζαλάδες και τον εμετό με την μυρωδιά που έφθανε από την χωματερή. «Μελετήσαμε τα επίπεδα των αερίων και διαπιστώσαμε ότι είναι στα όρια του επιτρεπτού και η κλινική εικόνα δεν σχετίζεται με τις συγκεντρώσεις διαφόρων ουσιών στην ατμόσφαιρα», είπε.


δανειστες ελλαδας

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, την οποία ανάρτησε στo προφίλ του στο Facebook, ο Ζάκερμπεργκ τόνισε: «Έχω την υποχρέωση να προστατεύω τα δεδομένα σας και εάν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό τότε δεν μας αξίζει να σας υπηρετούμε».


φοροδιαφυγή καταγγελία

«Εργάζομαι για να κατανοήσω ακριβώς τι συνέβη και να διασφαλίσω ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί» γράφει.


δανειστες ελλαδας

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του υπογραμμίζει: «Εγώ ξεκίνησα το Facebook και στο τέλος της ημέρας είμαι υπεύθυνος για το τι συμβαίνει στην πλατφόρμα μας. Θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία για να κάνουμε την πλατφόρμα μας και την κοινότητά μας πιο ασφαλή για όλους από τούδε και στο εξής».


Την ίδια ώρα, τόνισε ότι το Facebook θα επικοινωνήσει με τους χρήστες των οποίων τα δεδομένων έφτασαν στα χέρια της Cambridge Analytica.


διατρητικο ρευστο

Δεσμεύτηκε, μάλιστα, να διερευνηθούν όλες οι εφαρμογές με πρόσβαση στα δεδομένα του Facebook και εξετάζονται εξονυχιστικά όσες εμφανίζουν ύποπτη δραστηριότητα.



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

καταφυγιο παρνηθα φλαμπουρι

Η Άγκυρα χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις θέσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία είχε καταγγείλει την Τουρκία για «επίμονες παράνομες ενέργειες» στη Μεσόγειο, που συνδέονται με διενέξεις με την Ελλάδα και την Κύπρο.


«Το ανακοινωθέν (της ΕΕ) περιέχει απαράδεκτες εκφράσεις για τη χώρα μας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι.


καταφυγιο παρνηθα φλαμπουρι

η κυρια με τας καμελίας ταινια

Να σημειωθεί πως η Ε. Ε. έλαβε χθες σαφή θέση υπέρ της Ελλάδα και της Κύπρου, όπως σημειώνουν και κυβερνητικές πηγές.


Για πρώτη φορά σε κείμενο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου καταγράφεται ιστορική αναφορά σε έντονη καταδίκη των παράνομων ενεργειών (illegal activities) της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.


παλαιροσ σπιτια

λικερ βυσσινο σπιτικο

Ο Γάλλος πρόεδρος, σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχε χθες, Παρασκευή, με τον Τούρκο ηγέτη, «αναφέρθηκε στη στρατηγική σημασία της εταιρικής μας σχέσης με την Τουρκία, ιδιαίτερα στη μάχη κατά της τρομοκρατίας και όλων των περιφερειακών κρίσεων, καθώς και στην προσοχή που αποδίδουμε στα συμφέροντα ασφαλείας της Τουρκίας, συμμάχου μας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ», προστίθεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.


λικερ βυσσινο σπιτικο

πολυκατοικια επεισοδιο 78

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας «υπογράμμισε πως η Γαλλία εξέφρασε πολύ σαφώς την ανησυχία της από την έναρξη της τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης στο καντόνι Αφρίν, την ανάγκη να επιτραπεί η πλήρης πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στον άμαχο πληθυσμό και να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στη μάχη κατά του Νταές [αραβικό ακρωνύμιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος] που είναι για τη Γαλλία ζήτημα εθνικής ασφαλείας».


κακαο ενεργεια

Η Άγκυρα εξαπέλυσε στις 20 Ιανουαρίου στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του θύλακα Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, προκειμένου να εκδιώξει τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), μιας πολιτοφυλακής που θεωρείται «τρομοκρατική» από την Άγκυρα αλλά είναι σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών στη μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους.


Η Τουρκία και οι σύμμαχοί της Σύροι αντάρτες πήραν την περασμένη Κυριακή το έλεγχο όλου του θυλάκου.



φουσκωτο παρκο

Η Μπιούτι, 31 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Τορίνου. Το μωρό της, που γεννήθηκε με καισαρική λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας, μολονότι ήταν πολύ πρόωρο, παίρνει βάρος και φαίνεται ότι πηγαίνει καλά.


επιδομα φοιτησης

Η γυναίκα ζούσε με τον σύζυγό της κοντά στη Νάπολη. Όταν έμαθε ότι έπασχε από λέμφωμα, αποφάσισε να φύγει για τη Γαλλία, ώστε να γεννήσει έχοντας στο πλευρό της την αδελφή της, αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο. Όμως, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης και ιταλικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, στις 9 Φεβρουαρίου οι Γάλλοι αστυνομικοί μπλόκαραν το ζευγάρι των μεταναστών στα σύνορα. Μολονότι η Μπιούτι ήταν έγκυος 6 μηνών και ανέπνεε με δυσκολία λόγω της βαριάς ασθένειάς της, οι χωροφύλακες απλώς την άφησαν, μέσα στη νύχτα, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπαρντονέκια, σύμφωνα με την οργάνωση Rainbow4Africa.


«Οι ταχυδρόμοι συμπεριφέρονται καλύτερα στα δέματα που μεταφέρουν» τόνισε ο Πάολο Ναρκίζι, ένα στέλεχος της οργάνωσης αυτής που βοηθά τους μετανάστες στην Ιταλία.


φουσκωτο παρκο

κεντρικο ιατρειο αθηνων πειραιως 153

Ωστόσο, ο σύζυγος της Μπιούτι είπε αργότερα σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι οι γαλλικές Αρχές απαγόρευσαν σε εκείνον και όχι στη γυναίκα του να περάσει στη Γαλλία. Η Μπιούτι επέλεξε τότε να παραμείνει μαζί του στην Ιταλία. Εισήχθη για νοσηλεία στο Ρίβολι και κατόπιν σε εξειδικευμένη κλινική στο Τορίνο αλλά έζησε μόνο μερικές εβδομάδες.


Το μωρό της, Ο Ισραέλ, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου και ζύγιζε μόλις 700 γραμμάρια. Μέσα σε μια εβδομάδα πάντως, την οποία πέρασε ουσιαστικά στην αγκαλιά του πατέρα του, έφτασε το 1 κιλό.


Η ιστορία της Μπιούτι έχει συγκινήσει τους Ιταλούς και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης που υπενθύμισαν την πρόσφατη περιπέτεια ενός εθελοντή ο οποίος κατηγορείται στη Γαλλία επειδή βοήθησε μια οικογένεια Νιγηριανών, μεταξύ των οποίων και μια έγκυο γυναίκα. Σύμφωνα με τον εθελοντή αυτόν, τον Μπενουά Ντικρός, οι Γάλλοι τελωνειακοί καθυστέρησαν να καλέσουν την υπηρεσία πρώτων βοηθειών για να βοηθήσει τη γυναίκα ενώ κάποια στιγμή σκέφτονταν σοβαρά να στείλουν τον πατέρα και τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας, 2 και 4 ετών, πίσω στην Ιταλία.


συνεδριο αα

Η Σαρλί Λαγκάρντ από το Κεμπέκ αγόρασε ένα «ξυστό» μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνια για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της στις 14 Μαρτίου.


συνεδριο αα

camping ναυαρινο ιι

Κέρδισε και είχε την εξής επιλογή: είτε να εισπράξει εφ΄άπαξ όλο το ποσό, που ανερχόταν σε 780.000 δολάρια (περίπου 629.000 ευρώ), είτε να λαμβάνει εφ’ όρου ζωής 1.000 δολάρια την εβδομάδα.


εθνικη οδο νταλικα

Αφού συμβουλεύτηκε έναν οικονομικό σύμβουλο, η νεαρή νικήτρια προτίμησε το ισόβιο εβδομαδιαίο εισόδημα γιατί δεν θα φορολογείται.


«Είναι αφορολόγητο επομένως είναι αντίστοιχο με έναν μισθό μεγαλύτερο των 100.000 δολαρίων ετησίως. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για τη ζωή της νεαρής αυτής κυρίας», δήλωσε στο Canadian Press ο Πατρίς Λαβουά, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας λοταρίας.



Le sourire d'une fille qui s'achète un 1er billet de loterie le jour de ses 18 ans et gagne 1000$ par semaine à vie, ça ressemble à ça! Bravo Charlie! Et on te souhaite de réaliser ton rêve : une carrière à @NatGeo #nosgagnants #gagnantavie pic.twitter.com/X17IaspsSz

— Patrice Lavoie (@PatriceLavoie) 26 Μαρτίου 2018

κοιλιακοι τελειοι

Η αμερικανική εφημερίδα περιγράφει με τα πλέον μελανά χρώματα τη ζωή των προσφύγων στη Μόρια, αλλά και σε άλλους αυτοσχέδιους καταυλισμούς στο νησί, δύο χρόνια από τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας μετά την οποία χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στη Μυτιλήνη, απρόθυμοι να επιστρέψουν στις χώρες από τις οποίες ξεκίνησαν το μακρύ και δύσκολο ταξίδι τους και ανήμποροι να συνεχίζουν το δρόμο τους προς την Ευρώπη.


«5.500 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες συνωστίζονται σε έναν χώρο που φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει 2.500 χιλιάδες ανθρώπους», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, στο οποίο γίνεται αναφορά στις συνεχιζόμενες αφίξεις στο νησί: «Από τον Ιανουάριο έχουν φθάσει 2.698 νέοι πρόσφυγες στο νησί των 86.000 κατοίκων, ενώ εκείνοι που έχουν σταλεί πίσω στην Τουρκία ανέρχονται σε μόλις 64».


κοιλιακοι τελειοι

ορτανσιες για βαπτιση

μη μιλας καφασης

Πιο τυχεροί, εκείνοι που είδαν το αίτημά τους για χορήγηση ασύλου να γίνεται δεκτό, και συχνά μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αντίθετα, εκείνοι που τα αιτήματά τους απορρίφθηκαν, επιστρέφουν στην Τουρκία, βάσει της συμφωνίας με την ΕΕ. Ωστόσο, καμία από τις δύο χώρες, σημειώνεται στο δημοσίευμα, δεν έχει κίνητρο για να τους υποδεχθεί. «Στην Ελλάδα οι αρχές προωθούν αργά τις υποθέσεις τους, με τους πρόσφυγες να ζουν στην αναμονή για μήνες, εγκλωβισμένοι σε συνθήκες τόσο θλιβερές, που ο Πάπας Φραγκίσκος τις παρομοίασε με εκείνες ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης», τονίζεται.


Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπαλμπακάκη, διευθυντή του κέντρου της Μόριας, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στο δημοσίευμα «η Μόρια είναι το πιο πυκνοκατοικημένο μέρος στον κόσμο, αν υπολογίσεις όσους ζουν ανά τετραγωνικό μέτρο». Μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών αναρωτιούνται για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί, ενώ εκφράζουν φόβους τόσο για την υγεία, όσο και για την ασφάλειά τους.


κιτ μετατροπης αυτοκινητου σε ηλεκτρικο

Στην αρχαία Κίνα η Μεγάλη Άρκτος αποτελείτο από επτά «ορατά» αστέρια και δύο «αόρατα», πανομοιότυπα των αντικειμένων Μεσιέ (τα αστρονομικά αντικείμενα που καταλογογραφήθηκαν από τον Γάλλο αστρονόμο Σαρλ Μεσιέ το 1774). Κοντά στο βωμό οι αρχαιολόγοι βρήκαν τρεις τεφροδόχους και έναν ανθρώπινο σκελετό που έδειχνε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν πέθανε από φυσικά αίτια. Βρέθηκαν επίσης ερείπια πλίνθινων σπιτιών, τα πρώτα που ανακαλύφθηκαν στην κεντρική Κίνα, σημάδι ότι οι προϊστορικοί άνθρωποι είχαν αρχίσει να χρησιμοποιούν κατασκευαστικά υλικά.


Όπως εκτιμούν οι αρχαιολόγοι, τα ευρήματα αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι τότε είχαν κάποιες γνώσεις αστρονομίας και είχαν καθιερώσει ένα τελετουργικό στο σχήμα της Μεγάλης Άρκτου. Εξάλλου ήρθε στο φως και ένα σύνολο 189 τάφων, μέσα στα ξύλινα φέρετρα οι σκελετοί είχαν τυλιχθεί με σεντόνια.


κιτ μετατροπης αυτοκινητου σε ηλεκτρικο

Η ανασκαφή στα ερείπια του Τσινγκτάι στην πόλη Σινγκγιάνγκ θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα από πέντε κορυφαία αρχαιολογικά ευρήματα στην επαρχία αυτή το 2017. Τα ερείπια του Τσινγκτάι ανήκουν στον πολιτισμό Γιανγκσάο, έναν νεολιθικό πολιτισμό που αναπτύχθηκε κατά μήκος του Κίτρινου Ποταμού μεταξύ του 5.000 π. Χ. και του 3.000 π. Χ.



τιουσον 24 τρικαλα
χαραλας μποτες dkny

online υπολογισμος φορου 2016

Ο πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί για την επιχείρηση της απέλασης των έξι, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Πέμπτη στο Κόσοβο για σχέσεις με σχολεία που χρηματοδοτούνται από την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί για την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.


online υπολογισμος φορου 2016

«Η όλη επιχείρηση --ανάκληση των αδειών παραμονής, κράτηση, κατεπείγουσα απέλαση και η μυστική έκδοση στην Τουρκία των έξι τούρκων πολιτών από το έδαφος του Κοσόβου-- πραγματοποιήθηκε χωρίς να το γνωρίζω και χωρίς την άδειά μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Χαραντινάι.


πολιτεια των ευχων προγραμμα 2014

Οι έξι Τούρκοι εστάλησαν στην Τουρκία με ιδιωτικό αεροπλάνο αφού συνελήφθησαν χθες με κοινή επιχείρηση των υπηρεσιών της Τουρκίας και του Κοσόβου.


η ποντικοπαγίδα περιοδεια



προσληψεισ δημων μεσω οαεδ

Η τροποποίηση, όπως επεσήμαναν βουλευτές, «είναι μόνο το πρώτο βήμα για αποποινικοποίηση και δεν είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση». Για τον λόγο αυτό, το επόμενο διάστημα αναμένεται ότι θα κατατεθεί ενώπιον της ολομέλειας μια νέα πρόταση, που θα καλύπτει και άλλες παραμέτρους, όπως η υποχρεωτική συμβουλευτική πριν την διακοπή της κύησης, καθώς και ενημέρωση για θέματα προφύλαξης και σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.


Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αλλαγή του ποινικού κώδικα όσο αφορά το θέμα των αμβλώσεων, δεν έχει σε καμία περίπτωση στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των αμβλώσεων, αφού βουλευτές σημείωσαν ότι στην βάση έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στις 47 χώρες που έγινε αποποινικοποίηση, όχι μόνο δεν υπήρξε αύξηση, αλλά υπήρξε μείωση των ανεπιθύμητων κυήσεων.


μεταχειρισμενα αυτοκινητα diesel τιμες

Η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Στέλλα Κυριακίδου, επεσήμανε ότι στην έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης αναφέρεται ότι η απαγόρευση των αμβλώσεων δεν οδηγεί στην μείωση τους, καθώς γίνονται αμβλώσεις μέσα από παράνομες και μη ασφαλείς διαδικασίες, που θέτουν την ζωή των γυναικών σε κίνδυνο.


προσληψεισ δημων μεσω οαεδ

ραι νεςσ

Η κα Κυριακίδου σημείωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τις αμβλώσεις στην Κύπρο, αφού όπως είπε, νεαρές γυναίκες προσφεύγουν στα κατεχόμενα για αμβλώσεις, αλλά λαμβάνουνε παράνομα σκευάσματα.


Από τους 47 παρόντες βουλευτές, υπέρ ψήφισαν οι 33, εναντίον οι 8, και 5 τήρησαν αποχή.


ekdromi gr τηλ

Το αεροπλάνο, ένα Il-96, μετέφερε 46 ρώσους διπλωμάτες και τις οικογένειές τους, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS. Η ρωσική τηλεόραση έδειξε εικόνες κατά την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος και λεωφορεία του αερολιμένα που περίμεναν τους ταξιδιώτες να επιβιβαστούν.


οφη βεροια 0-1

Ένα δεύτερο αεροπλάνο με απελαθέντες διπλωμάτες αναμένεται αργότερα σήμερα στη Μόσχα.


Συνολικά 171 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών των απελαθέντων διπλωματών, είχαν κληθεί να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ, ως απάντηση στην δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου, Σεργκέι Σκριπάλ, για την οποία το Λονδίνο κατηγορεί τη Μόσχα.


δυσηνιος ιππος




ekdromi gr τηλ

ανταλλακτικα kia θεσσαλονικη

Ξενοδοχεία και διάφορες επιχειρήσεις σε πολλές χώρες δέχτηκαν, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αιτήματα από κάποιον που υποστήριζε ότι ήταν βοηθός της Μπριζίτ Μακρόν, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο της γαλλικής προεδρίας.


Ορισμένες επιχειρήσεις προσπάθησαν να επαληθεύσουν τις συναλλαγές επικοινωνώντας με το προεδρικό μέγαρο, που έτσι αντιλήφθηκε την ύποπτη δραστηριότητα.


μελιτζανες με κολοκυθακια και πατατες

Η μήνυση δεν κατατέθηκε εξ ονόματος της συζύγου του Γάλλου προέδρου αλλά του συνεργάτη της. Η κα Μακρόν διατηρεί το γραφείο της στο προεδρικό μέγαρο. Ταξιδεύει συχνά και προωθεί τις δραστηριότητες της κυβέρνησης, όπως την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και την βελτίωση των ευκαιριών για ανθρώπους που πάσχουν από αυτισμό.


κουφοπουλος παναγιωτης

Ο δράστης έστελνε μηνύματα μέσω του λογαριασμού cabinet@presidence. fr και υπογράφοντας με το όνομα ενός συμβούλου της πρώτης κυρίας. Η διεύθυνση αυτή όμως δεν έχει καμία σχέση με το προεδρικό μέγαρο: στην πραγματικότητα, είναι η διεύθυνση ενός ιστοτόπου που φιλοξενεί έργα μεγάλων ζωγράφων του 20ού αιώνα.


ανταλλακτικα kia θεσσαλονικη

Μηνύματα με διάφορα αιτήματα στάλθηκαν μεταξύ άλλων στο Μαρόκο, την Αυστραλία, τη Γαλλία και το Χονγκ-Κονγκ. Ένα από αυτά, για παράδειγμα, ζητούσε από ένα ξενοδοχείο «να υποδεχτεί στο αεροδρόμιο τον ανιψιό της Μπριζίτ Μακρόν» και ένα άλλο να κρατηθούν δύο θέσεις για το γκραν-πρι της Αυστραλίας.


Σύμφωνα με το γραφείο της πρώτης κυρίας, κανείς δεν εμφανίστηκε για να επωφεληθεί από αυτές τις «παροχές». Ένας συνεργάτης της σημείωσε ότι πρόκειται για «καταφανή προσπάθεια να αμαυρωθεί το όνομά της».


πιστολι για φωτοβολιδες

Τα μέτρα αυτά τα είχαν προτείνει οι ΗΠΑ τον προηγούμενο μήνα και εντάσσονται στο πλαίσιο της καταπολέμησης της παράνομης διακίνησης μέσω θαλάσσης προϊόντων προς τη Βόρεια Κορέα, όπως το πετρέλαιο και ο άνθρακας.


πατατοσαλατα olive magazine

Είναι η πρώτη φορά που το Συμβούλιο Ασφαλείας καταρτίζει μια τόσο μεγάλη λίστα στο πλαίσιο του οικονομικού εμπάργκο που έχει επιβάλει στη Βόρεια Κορέα, σχολίασε διπλωμάτης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.


Τα 27 πετρελαιοφόρα και φορτηγά πλοία τα οποία περιλήφθηκαν στη μαύρη λίστα απαγορεύεται να δένουν στα λιμάνια παγκοσμίως, ενώ οι 21 εταιρείες κινδυνεύουν με πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων.


κώδικασ διαχείρισησ συστήματοσ και συναλλαγών ηλεκτρικήσ ενέργειασ

Πρόκειται για δύο κινεζικές εταιρείες, δώδεκα βορειοκορεατικές, τρεις με έδρα το Χονγκ Κονγκ, μία με έδρα τη Σιγκαπούρη, μία με έδρα τα νησιά Σαμόα, μία με έδρα τον Παναμά και μία με έδρα τα νησιά Μάρσαλ.


πιστολι για φωτοβολιδες

Η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, δήλωσε ότι τα μέτρα αυτά «αποτελούν ξεκάθαρη ένδειξη ότι η διεθνής κοινότητα είναι ενωμένη» στην προσπάθειά της να αυξήσει την πίεση στο βορειοκορεατικό καθεστώς.


κατασκευες λιμανιων

Βίντεο της ξαφνικής και αναίτιας επίθεσης στη 19χρονη, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο μετά από μία πτώση, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.


εθιμα πασχα βικιπαιδεια

Η νεαρή πλησίασε στη γραμματεία του νοσοκομείου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο δράστης την προσέγγισε από πίσω και άρχισε να την γρονθοκοπά.


κατασκευες λιμανιων

Το προσωπικό του νοσοκομείου επενέβη άμεσα και σταμάτησε τον 57χρονο, ο οποίος συνελήφθη και αντιμετωπίσει κατηγορίες για επίθεση.


καρρασ μιχ 2012

Η νεαρή, μέσω του δικηγόρου της, ενημέρωσε πως θα μηνύσει το νοσοκομείο γιατί, όπως τόνισε, θα μπορούσε να έχει λάβει περισσότερα μέτρα για να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά.


φορτετσα ρεθυμνου

Ειδικότερα, σε έρευνα στην κατοικία του κατηγορούμενου - ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν επανειλημμένα για ποινικά αδικήματα - βρέθηκαν διάφορα φυλλάδια των διαβόητων ναζιστικών ταγμάτων εφόδου "Ες Ες", που, σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας, συνιστούν "συντριπτικές αποδείξεις" και που, σε συνδυασμό με τον χιτλερικό χαιρετισμό του και τις ναζιστικού περιεχομένου φωτογραφίες που διέδιδε μέσω του διαδικτύου, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του για έλλειψη σχέσης του με τον νεοναζισμό.


φορτετσα ρεθυμνου

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη για τις δραστηριότητές του, υποσχόμενος ότι δεν θα τις επαναλάβει και δηλώνοντας πως έχει απομακρύνει όλες τις επίμαχες αναρτήσεις του και θα εξαλείψει επίσης το επίμαχο τατουάζ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ωστόσο οι ένορκοι του επέβαλαν ποινή φυλάκισης 20 μηνών από τους οποίους οι έξι δίχως αναστολή.


Η καταδίκη του 33χρονου, επαναβεβαιώνει πως όλες οι παραπομπές σε δίκες και οι καταδίκες των κατηγορουμένων που ακολουθούν σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, γίνονται για παραβίαση του αποκαλούμενου "Νόμου Απαγόρευσης" και πως η αυστριακή Δικαιοσύνη παραμένει αμείλικτη απέναντι στην αποκαλούμενη "ναζιστική δραστηριοποίηση".


Ο Νόμος Απαγόρευσης είχε ψηφιστεί αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στις 8 Μαΐου του 1945, από την πρώτη αυστριακή κυβέρνηση, και με αυτόν απαγορευόταν το ναζιστικό κόμμα και ρυθμιζόταν νομικά η αποναζιστικοποίηση της Αυστρίας.


τι ηταν η αλκυονη

hip hop ξενα τραγουδια

Ο νόμος, που είναι ενσωματωμένος στο αυστριακό Σύνταγμα και είχε τροποποιηθεί το 1947 και τελευταία το 1992, προβλέπει την επιβολή αυστηρών ποινών για οποιαδήποτε δράση σχετιζόμενη με τον εθνικοσοσιαλισμό (σ. σ. από... "απλή" συνθηματολογία, σύμβολα και εμβλήματα) και εφαρμόζεται αμείλικτα σχεδόν πάντα από τα αυστριακά δικαστήρια σε τέτοιες περιπτώσεις.


Με βάση αυτό το νόμο, είχαν διαλυθεί επίσημα και είχαν απαγορευτεί μετά τον πόλεμο όλες οι ναζιστικές ή "συγγενείς" οργανώσεις και είχαν κατασχεθεί υπέρ του αυστριακού κράτους οι περιουσίες τους, ενώ απαγορεύεται μια επανίδρυση ή δραστηριοποίηση για εθνικοσοσιαλιστικούς σκοπούς.


ανεβασμενες σφαιρινες

«Οι γιατροί του νοσοκομείου Ivanomatrioninski (στο Ιρκούτσκ, κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη) διαπίστωσαν τον θάνατο ενός κοριτσιού ηλικίας 4 μηνών που είχε προσβληθεί από πνευμονία, ενώ η μητέρα του, που είναι οροθετική, αρνείτο οποιαδήποτε φροντίδα για εκείνη και το μωρό της» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου το τοπικό παράρτημα της Επιτροπής Έρευνας.


Η γυναίκα κατηγορείται για «ανθρωποκτονία από αμέλεια» και βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο κάθειρξης έως 2 έτη.


ανεβασμενες σφαιρινες

Η μητέρα διαγνώστηκε με τον ιό του AIDS πριν από πέντε χρόνια, αρνήθηκε ωστόσο να υποβληθεί σε οποιαδήποτε θεραπεία. Επιπλέον, αρνήθηκε και το μωρό της, που γεννήθηκε επίσης οροθετικό, να δεχθεί ιατρική φροντίδα, σύμφωνα με το περιφερειακό κέντρο για την αντιμετώπιση του AIDS.


ιερα μονη η παντων χαρα

«Η μητέρα υποστηρίζει ότι ο ιός HIV είναι ένας μύθος» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου του κέντρου Βασίλι Μπουτσίνσκι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.


χασιμο λιπους απο τα ποδια

Περισσότεροι από 900.000 Ρώσοι είναι οροθετικοί και περίπου 90.000 άνθρωποι προσβάλλονται από τον ιό κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Ωστόσο, οι μισοί από τους ασθενείς υποβάλλονται σε αντιρετροϊκή αγωγή, εν μέρει λόγω της έλλειψης φαρμάκων, ωστόσο στην περίπτωση ορισμένων διότι αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού.


Πολλοί ασθενείς με AIDS έχουν πεθάνει εξαιτίας της έλλειψης θεραπείας τους τελευταίους μήνες στη Ρωσία, μεταξύ τους ένα κοριτσάκι 10 ετών τον Αύγουστο. Οι γονείς της αρνούνταν να υποβληθεί σε θεραπεία.


Οι αρχές δεν κρύβουν την ανησυχία τους για αυτήν την τάση, την οποία ενθαρρύνουν δημοφιλείς ομάδες στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες αρνούνται την ύπαρξη του AIDS.


μαλλια ξανθα μελι

Οι Παλαιστίνιοι αυτοί, από τη Ράφα της λωρίδας της Γάζας, συνελήφθησαν στις 12 Μαρτίου ενώ βρίσκονταν σε ένα σκάφος που έπλεε εκτός της ζώνης όπου επιτρέπει την αλιεία ο ισραηλινός στρατός, προστίθεται στην ανακοίνωση της ισραηλινής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας.


Ένας από αυτούς, ο Αμίν Τζομάα, 24 ετών, επαγγελματίας αλιέας, εμπλέκεται σε «τρομοκρατικές δραστηριότητες» του Ισλαμικού Τζιχάντ. Η διοίκηση αυτού του ριζοσπαστικού κινήματος στη Ράφα του είχε αναθέσει να συγκεντρώσει πληροφορίες ώστε να προετοιμαστεί μια επίθεση με ρουκέτες Komet εναντίον ισραηλινών πλοίων, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.


Το σχέδιο προέβλεπε τη βύθιση ενός ισραηλινού πλοίου και προσπάθεια σύλληψης Ισραηλινών ναυτών ως αιχμαλώτων ώστε να ανταλλαγούν με Παλαιστίνιους που κρατούνται στο Ισραήλ, ανέφερε επίσης η Σιν Μπετ.


μαλλια ξανθα μελι

δικαστικο μεγαρο καλαματας διευθυνση

Την περασμένη Παρασκευή, δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι συνέρρευσαν προς τον φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τη λωρίδα της Γάζας, κατά την πρώτη ημέρα της «πορείας της επιστροφής».


π base 16

Αυτή η εκδήλωση διαμαρτυρίας, που αναμένεται να διαρκέσει έξι εβδομάδες, διεκδικεί «το δικαίωμα στην επιστροφή» περίπου 700.000 Παλαιστινίων που εκδιώχθηκαν από τη γη τους ή διέφυγαν κατά τον πόλεμο που ακολούθησε τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ το 1948.


Η ημέρα αυτή σημαδεύτηκε από συγκρούσεις με τον ισραηλινό στρατό και 17 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 1.400 άλλοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Γάζα. Ένας ακόμη Παλαιστίνιος, ο 18ος, σκοτώθηκε χθες.


Για αυτή την Παρασκευή, οι κάτοικοι της Γάζας έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε νέες διαδηλώσεις κατά μήκος του φράχτη, μετά την εβδομαδιαία προσευχή.


Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ονειροκριτης χρωματιστα παπουτσια

Οι δύο βουλευτές πιάστηκαν «στα πράσα» από τον φακό της κάμερας. Σαν άλλοι… μαθητές στα θρανία τους, οι δύο βουλευτές, όπως φαίνεται στο βίντεο, τσεκάρουν τα αυτοκόλλητά τους με ιδιαίτερη σοβαρότητα, βάζουν στην άκρη αυτά που έχουν διπλά και στη συνέχεια τα ανταλλάσσουν για να τα βάλουν στο άλμπουμ τους για το Μουντιάλ στη Ρωσία!


σχεδιο για ταρανδο

Οι δύο κύριοι, μάλιστα, είναι απόλυτα απορροφημένοι με την ασχολία τους, και δεν δίνουν καμία σημασία στη συζήτηση που γίνεται την ίδια ώρα στη Βουλή, για ένα σημαντικό προς ψήφιση νομοσχέδιο.


ονειροκριτης χρωματιστα παπουτσια

οι χρησεις της σταχτης

Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, έπειτα από το σάλο που προκάλεσε το εν λόγω βίντεο, το κοινοβούλιο ισχυρίστηκε αρχικά ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια διαλείμματος και όχι της συζήτησης.


Στη συνέχεια, ωστόσο, το γραφείο Τύπου της Συνέλευσης παραδέχθηκε ότι η ανταλλαγή συνέβη την ώρα της συζήτησης, λέγοντας ότι οι δύο βουλευτές έχουν ήδη ενημερωθεί και άπτεται του κοινοβουλίου τι μέτρα θα παρθούν.


ακλόνητος βράχος

Σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» και έχουν στη διάθεσή τους και οι ελληνικές στρατιωτικές Αρχές, την «αλλαγή δόγματος» για τα μεθοριακά επεισόδια στον Έβρο ανακοίνωσαν επί της ουσίας οι ίδιες οι τουρκικές Αρχές γνωστοποιώντας ότι μεταφέρουν στη στρατοχωροφυλακή την ευθύνη και την αρμοδιότητα για τον χειρισμό μικροσυμβάντων στον Έβρο, απαγορεύοντας στο εξής διευθέτηση αντίστοιχων περιστατικών στο τοπικό επίπεδο και τη συνεννόηση που υπήρχε μεταξύ στρατιωτικών διοικητικών.


Το επίσημο τουρκικό έγγραφο που προκάλεσε «συναγερμό» στον Ελληνικό Στρατό στον Έβρο συντάχθηκε και διαβιβάστηκε στις 17 Μαρτίου, δηλαδή 16 ημέρες μετά τη σύλληψη στις Καστανιές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.


ακλόνητος βράχος

Το έγγραφο αποκαλύπτει ίσως το γιατί έπεσε στο κενό την ημέρα της σύλληψης η προσπάθεια του Έλληνα τοπικού διοικητή που μετέβη στην τουρκική πλευρά να συνεννοηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του και να φέρει τους δύο συλληφθέντες πίσω σύμφωνα με την πάγια πρακτική.


solar energy companies

Τότε, ο Τούρκος αξιωματικός είχε υποστηρίξει στον Έλληνα ομόλογό του ότι δεν μπορεί να επιστρέψει τους δύο γιατί τον χειρισμό της υπόθεσης είχε αναλάβει η στρατοχωροφυλακή.


ξοην ςατερσ

Με το έγγραφο που παρουσιάζεται σήμερα, επιβεβαιώνεται ότι οι Τούρκοι και επισήμως «πήραν από τα χέρια των στρατιωτικών τους» αυτή την αρμοδιότητα.


Μπλόκο στην επικοινωνία


Ειδικότερα, στο έγγραφο με ημερομηνία 17/03/2018, αφού γίνεται αναφορά σε επικοινωνία που φέρεται να είχε ένας Έλληνας στρατιώτης με την τουρκική πλευρά για να μεταφέρει αίτημα του διοικητή να συναντήσει τον Τούρκο διοικητή της αντίστοιχης μονάδας, καθίσταται σαφές ότι αυτό δεν γίνεται διότι έχει απαγορευτεί η οποιαδήποτε άμεση επικοινωνία από πλευράς Τουρκίας και σε περίπτωση κάποιου αιτήματος να γίνεται η επικοινωνία μέσω των συνοριακών Αρχών. Δηλαδή της στρατοχωροφυλακής.


Μάλιστα, άνδρες της στρατοχωροφυλακής με τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί γιλέκα που στην πλάτη αναγράφουν JANDARMA είναι αυτοί που εμφανίζονται στα πλάνα της τηλεόρασης να μεταφέρουν στο δικαστήριο από τις φυλακές Αδριανούπολης τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, όπως αναμενόταν, τόσο ο τρόπος που οι Τούρκοι μετέφεραν την 1η Μαρτίου ταχέως τους δύο Έλληνες στην Αδριανούπολη όσο και το συγκεκριμένο έγγραφο «χτύπησαν καμπανάκι» στο ΓΕΕΘΑ και δόθηκε εντολή οι στρατιωτικές περίπολοι να ενισχυθούν με περισσότερο προσωπικό και έτσι σε κάθε ομάδα από δύο αυξήθηκε στους οκτώ πάνοπλους άνδρες. Οι οδηγίες είναι πλέον σαφείς και χαλάρωση ή λάθη δεν συγχωρούνται, τονίζουν στρατιωτικές πηγές.


7.000 Έλληνες στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο και Έβρο


Στο πλαίσιο αυτό, η εκπαίδευση και στα τρία Σώματα του ελληνικού στρατού είναι καθημερινή και όπως τονίζουν υψηλόβαθμα στελέχη, το αξιόμαχο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και το ηθικό στρατεύσιμων και μόνιμων.


σπιτικη πιτσα νηστισιμη


σπιτικη πιτσα νηστισιμη

ειδικά μαθήματα πανελληνίων 2013 αποτελεσματα

«Οι ΗΠΑ δεν καταγράφουν εμπορικό πλεόνασμα με την Κίνα εδώ και 40 χρόνια. Πρέπει να τερματίσουν το άδικο εμπόριο, να γκρεμίσουν τα εμπόδια και να επιβάλουν μονάχα αμοιβαίους δασμούς. Οι ΗΠΑ χάνουν 500 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και έχαναν Δισεκατομμύρια Δολάρια για δεκαετίες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί!» ήταν το tweet που έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος.


διοικησεις νοσοκομειων 2016



The United States hasn’t had a Trade Surplus with China in 40 years. They must end unfair trade, take down barriers and charge only Reciprocal Tariffs. The U. S. is losing $500 Billion a year, and has been losing Billions of Dollars for decades. Cannot continue!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 Απριλίου 2018

colibri αναπτηρες τιμες

Η επιτυχία ενός από τους πιο αμφιλεγόμενους πρωθυπουργούς στην Ευρώπη είναι άνευ προηγουμένου: με σχεδόν όλα τα ψηφοδέλτια καταμετρημένα και έπειτα από την έντονη κινητοποίηση των ψηφοφόρων του το Φιντές συγκέντρωσε το 48,8% των ψήφων έχοντας προβάδισμα σχεδόν 30 μονάδων από το Γιόμπικ, το ακροδεξιό κόμμα.


καληνύχτα σ αγαπώ

Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει ότι το Φιντές συγκεντρώνει 133 έδρες στο κοινοβούλιο σε σύνολο 199 και άρα ξανά την υπερπλειοψηφία, όπως και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το 2010 και το 2014, κάτι που θα του επιτρέψει να μπορεί να περνά συνταγματικές μεταρρυθμίσεις.


colibri αναπτηρες τιμες

«Η χώρα είναι πορτοκαλί», το χρώμα του Φιντές, ανέφερε στην πρώτη του σελίδα το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα το Index. hu, ένας από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς ιστότοπους της Ουγγαρίας.


Οι Ευρωπαίοι εταίροι του δεν βιάστηκαν να συγχαρούν τον 54χρονο Όρμπαν, ο εθνικιστικός λόγος του οποίου κατά «της μεταναστευτικής εισβολής», της πολυπολιτισμικότητας και της φερόμενης παρέμβασης «των Βρυξελλών» αποτελούν σπαζοκεφαλιά για κάποια κράτη μέλη της ΕΕ.


corfu online cam

Όμως ο Όρμπαν δεν είναι μόνος. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός που το 2015 ύψωσε έναν φράχτη πολλών εκατοντάδων χιλιομέτρων για να εμποδίσει την είσοδο στη χώρα των προσφύγων, τους οποίους παρομοιάζει με «τρομοκράτες», εμφανίζεται ενδυναμωμένος από τη σκλήρυνση της μεταναστευτικής πολιτικής πολλών ευρωπαϊκών χωρών.


Βίκτορ Όρμπαν: Από φιλελεύθερος πολιτικός, απολογητής του ανατολικοευρωπαϊκού αυταρχισμού


Ήδη σύμμαχος με πολλές χώρες της κεντρικής Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Πολωνία, στην εθνικιστική του σταυροφορία, έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ιταλία και την Αυστρία, σχηματίζοντας μια συμμαχία των χωρών που αντιτίθενται στους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Στη Βιένη βρίσκεται στην εξουσία από τον Δεκέμβριο ένας συνασπισμός των συντηρητικών και των ακροδεξιών. Στη Ρώμη η ακροδεξιά Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι είναι επικεφαλής ενός συνασπισμού της δεξιάς που κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Μαρτίου.


«Η αντιστροφή των αξιών και η μαζική μετανάστευση που προωθεί η ΕΕ απορρίφθηκαν και πάλι», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Μαρίν Λεπέν επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο. Ο Ολλανδός Γκέερτ Βίλντερς, επικεφαλής του αντι-ισλαμικού ακροδεξιού Κόμματος για την Ελευθερία επίσης συνεχάρη τον Όρμπαν.


«Αυτό το παλιρροϊκό κύμα υπέρ του Φιντές δίνει στον Όρμπαν τεράστια νομιμοποίηση εξαιτίας του αυξημένου ποσοστού συμμετοχής», εκτιμά ο πολιτικός επιστήμονας Ντάνιελ Χέγκεντους του Freedom House, ο οποίος προβλέπει την εντατικοποίηση «των επιθέσεων ενάντια στην αποδυναμωμένη κριτική της κοινωνίας των πολιτών».


μουσικη πετρινα χρονια

Η καμπάνια ζητά από τους χρήστες να μην ανοίξουν τόσο το Facebook, όσο και το Messenger, το WhatsApp και το Instagram, εταιρίες που έχουν εξαγορασθεί από τον τεχνολογικό κολοσσό, για μία ολόκληρη μέρα.


ειναι σκοταδι ματια μου

αποξηραμενο πορτοκαλι θερμιδες

Η Laura Ullman, εκπρόσωπος της καμπάνιας, τόνισε πως υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ιδιωτικότητα των χρηστών. «Θέλουμε να διοργανώσουμε κάποιες δράσεις στις οποίες πολύς κόσμος μπορεί να εκφράσει την αγάπη του για το Facebook αλλά να δείξει πως θέλει βελτιώσεις. Με το να μην γίνει χρήση της πλατφόρμας του για μία μέρα στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι θέλουμε βελτιώσεις», είπε, σύμφωνα με τον Guardian.




μουσικη πετρινα χρονια

ποια σχολεια ειναι κλειστα αυριο στο ηρακλειο κρητης

Το περασμένο Σάββατο, η Μάντσεστερ Σίτι είχε την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τρίποντο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρέθηκε, μάλιστα, μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε την μεγάλη ανατροπή, αναγκάζοντας τους «Πολίτες» να αναβάλουν την γιορτή τίτλου.


ποια σχολεια ειναι κλειστα αυριο στο ηρακλειο κρητης

θερμοστατης κουζινας bosch

Στην Κένυα δύο φίλοι, πριν τον αγώνα, υπέγραψαν ένα «συμφωνητικό» σε ένα χαρτί, για το αποτέλεσμα της συνάντησης. Ο ένας, σίγουρος για την ανωτερότητα της Σίτι, αποδέχθηκε την πρόκληση του του άλλου και στοιχημάτισε να παραδώσει στον φίλο του την σύζυγό του αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν κέρδιζε την Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ, όπως και τελικά συνέβη.


«Δια του παρόντος, εγώ ο Αμάνι Στάνλεϊ, υπόσχομαι να δώσω την σύζυγό μου για μια εβδομάδα στον φίλο μου, τον Τόνι Σίλα αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατακτήσει την Premier League στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απολύτως καλά και δεν αναγκάστηκα από κανέναν σε αυτή τη συμφωνία», αναφέρει το συμφωνητικό σύμφωνα με την NairobiNews. Πραγματικά εντυπωσιακό.


Manchester bet
Πηγή: nairobinews.com


ταρτα με τυρια και πρασο

Ίσως ο Αμάνι Στάνλεϊ, δεν γνώριζε ένα παρόμοιο προηγούμενο: το 2007 ένας Ρώσος παίκτης του πόκερ πρόσφερε την γυναίκα του σε μία παρτίδα του παιχνιδιού. Την έχασε, αλλά μετά την συμφωνία η Τατιάνα, δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι και παντρεύτηκε τον άνθρωπο που την... κέρδισε.


μουσικα μαγαζια χανια

Ο Τραμπ επρόκειτο να φθάσει στο Περού την Παρασκευή προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί στη Λίμα. Στη συνέχεια επρόκειτο να επισκεφθεί την Κολομβία.


«Έπειτα από παράκληση του προέδρου, ο αντιπρόεδρος θα ταξιδέψει στη θέση του. Ο πρόεδρος θα παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να επιβλέψει την αμερικανική απάντηση στη Συρία και να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στον κόσμο», ανέφερε σε ανακοίνωση η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σόντερς.


Γεωπολιτικά παιχνίδια και κόντρες των μεγάλων δυνάμεων πάνω από τη Συρία



τρ ελλαδοσ
δημοσ διονυσου κρυονερι
μουσικα μαγαζια χανια

miele e olio di oliva

Η Ζαχάροβα χαρακτήρισε "μιλιταριστικές" τις ανακοινώσεις της Ουάσινγκτον και υπογράμμισε ότι οι Δυτικοί θα πρέπει "να αναλογιστούν σοβαρά τις συνέπειες" των "απειλών" τους. "Καλούμε όλα τα μέλη της διεθνούς κοινότητας να αναλογιστούν σοβαρά τις πιθανές συνέπειες τέτοιων κατηγοριών, απειλών και σχεδιαζόμενων ενεργειών" σε βάρος της συριακής κυβέρνησης, είπε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.


τραπεζακι με λαστιχα

πολλά υγρά πριν την περίοδο

Η εκπρόσωπος είπε επίσης ότι οι απειλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία συνιστούν παραβίαση της χάρτας των Ηνωμένων Εθνών. "Η απειλή χρήσης βίας εναντίον ενός κράτους μέλους του ΟΗΕ συνιστά, αφ' εαυτής, κατάφωρη παραβίαση της χάρτας του Οργανισμού", σημείωσε. "Δεδομένων των δηλώσεων που ακούμε από την πρέσβειρα των ΗΠΑ (στον ΟΗΕ), θα θέλαμε μια απάντηση στο εξής ερώτημα: θα ήταν νόμιμη μια απειλή περί χρήσης βίας εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους; Για να μην πούμε τίποτα για τον αγώνα της Συρίας εναντίον της διεθνούς τρομοκρατίας και την προσπάθειά της να προστατεύσει την κυριαρχία της", πρόσθεσε.





miele e olio di oliva

πδφ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, «χαιρετίζουμε την επιχείρηση που ανακούφισε τη συνείδηση της ανθρωπότητας για την επίθεση στη Ντούμα, που σε μεγάλο βαθμό υπάρχουν υποψίες ότι πραγματοποιήθηκε από το καθεστώς».


πδφ


Επιθέσεις με όπλα μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων και των χημικών όπλων, που στοχεύουν αδιακρίτως πολίτες, αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το συριακό καθεστώς, που τυραννά πάνω από επτά χρόνια τον ίδιο τον λαό του, είτε με συμβατικά είτε με χημικά όπλα, έχει αποδεδειγμένο ιστορικό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου. Η συνείδηση της διεθνούς κοινότητας δεν έχει καμία αμφιβολία ως προς αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.



Η Τουρκία πιστεύει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό, τέτοια εγκλήματα να μην μένουν ατιμώρητα καθώς και να διασφαλίζεται ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν, προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων εγκλημάτων, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση η οποία καταλήγει:


δημητρης δρακος facebook


Υπό το πρίσμα αυτής της εμπειρίας, είναι σημαντικό για τη διεθνή κοινότητα, ιδίως για τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, να συμφωνήσουν κοινά μέτρα για να διασφαλίσουν ότι η χρήση χημικών όπλων δεν θα παραμείνει ατιμώρητη.


ρωμης αρχαια κλιση


ατλας αφρικη ποταμια


ατλας αφρικη ποταμια

Φορώντας το κοστούμι του και με τον χαρτοφύλακά του ανά χείρας, ο Σύρος πρόεδρος πήγε «στη δουλειά».


δεν πεφτουν οι στροφες


εκρηξη βεζούβιου 79 μ.χ

Μάλιστα η άφιξή του στο κτίριο καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο «μοιράστηκε» από τον λογαριασμό της συριακής προεδρίας στο Twitter, με το σχόλιο «το πρωινό της ανθεκτικότητας».



صباح الصمود..

رئاسة الجمهورية العربية السورية pic.twitter.com/hhIZT6cOTe

— Syrian Presidency (@Presidency_Sy) 14 Απριλίου 2018