Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

αιτησεις καθηγητων σε δημοσια ιεκ

Με φόντο ισραηλινές σημαίες ο Νετανιάχου έκανε τηλεοπτικό διάγγελμα από το σπίτι του και δεσμεύθηκε να ολοκληρώσει τη θητεία του. Τόνισε μάλιστα ότι είναι βέβαιος ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.


Οι δηλώσεις αυτές του Ισραηλινού πρωθυπουργού έγιναν αφού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διαθέτει επαρκή στοιχεία για να απαγγελθούν εναντίον του κατηγορίες για δωροληψία, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε δύο υποθέσεις, για τις οποίες διεξάγονται έρευνες εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Πλέον εναπόκειται στον γενικό εισαγγελέα του Ισραήλ να αποφασίσει αν θα απαγγείλει κατηγορίες, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, ακόμη και μήνες.


εκθεσεις στην θεσσαλονικη 2014

«Θα συνεχίσω να κυβερνώ το Ισραήλ υπεύθυνα και πιστά για όσο διάστημα εσείς, οι πολίτες του Ισραήλ, με επιλέγετε για να σας κυβερνώ», επεσήμανε ο Νετανιάχου.


«Είμαι βέβαιος ότι στις επόμενες εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν όπως είναι προγραμματισμένο, θα κερδίσω και πάλι την εμπιστοσύνη σας, με τη βοήθεια του Θεού», πρόσθεσε.


αιτησεις καθηγητων σε δημοσια ιεκ

ωκεανος κατω τουμπα

«Στη διάρκεια των ετών έχω γίνει αντικείμενο τουλάχιστον 15 ερευνών», επεσήμανε ο 68χρονος Νετανιάχου που έχει συνολικά διατελέσει πρωθυπουργός του Ισραήλ επί 12 χρόνια.


«Κάποιες κατέληξαν με βροντερές προτάσεις της αστυνομίας, όπως σήμερα το βράδυ. Όλες αυτές οι απόπειρες όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Και αυτή τη φορά ξανά δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα», υπογράμμισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου