Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

βαφες μαλλιων loreal colorista

Στις κάλπες καλούνται την Κυριακή πάνω από 62 εκατομμύρια Τούρκοι για να τις διπλές πρόωρες εκλογές, τη σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στη γειτονική χώρα. Σχεδόν σε κάθε του ομιλία, ο Ερντογάν θυμίζει στον τουρκικό λαό τα… παλιά χρόνια: όταν η Τουρκία είχε «βουνά» με σκουπίδια δίπλα στους δρόμους, τα νοσοκομεία ήταν πάντα ασφυκτικά γεμάτα και οι δρόμοι δεν φωτίζονταν επαρκώς.


βαφες μαλλιων loreal colorista

ελευθερια βιδακη φωτογραφιες

Αυτό το μήνυμα «μεταμόρφωσης» της Τουρκίας είναι και αυτό που έχει δώσει στον Ερντογάν 12 εκλογικές νίκες τα τελευταία 16 χρόνια, αναδεικνύοντάς τον στον μακροβιότερο πολιτικό ηγέτη της γειτονικής χώρας από το 1923.


Η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, όμως, βρίσκεται ακόμη μπροστά του… Και μάλιστα είναι ένα… εμπόδιο που έθεσε ο ίδιος στον εαυτό του, προκηρύσσοντας πρόωρες εκλογές πριν από λίγο καιρό.


32.ο ινδουισμός (α')

Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, οι Τούρκοι πολίτες έχουν επιλογές, καθώς τα κόμματα έχουν ρίξει στη «μάχη» τους πιο… δυνατούς υποψηφίους τους. Στο παρελθόν, η λαοθάλασσα στις προεκλογικές ομιλίες του Ερντογάν ήταν κάτι το αναμενόμενο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου