Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ποιοι φοιτητες δικαιουνται μεταγραφη 2013

Μετά τις καταγγελίες τους θα πρέπει να απαντήσουν οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί τι έκαναν όταν διαπίστωσαν αυτό το μεγάλο πρόβλημα, τη στιγμή μάλιστα που στο Μάτι η φωτιά είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις και ήδη γνώριζαν, από το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ότι οι ασύρματοι είχαν σιγήσει και οι αστυνομικοί που ήταν στην περιοχή δεν μπορούσαν να συντονιστούν με το επιχειρησιακό τους κέντρο.


ποιοι φοιτητες δικαιουνται μεταγραφη 2013

Όσοι λοιπόν ήταν την επίμαχη ώρα στο κέντρο επιχειρήσεων της λεωφόρου Αλεξάνδρας θα πρέπει να δώσουν και απαντήσεις για τις κινήσεις τους και φυσικά για το ποιον ενημέρωσαν για το γεγονός ότι η πυροσβεστική δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα τους. Ένα άλλο, επίσης, ερώτημα είναι αν υπήρχε ή όχι σύνδεσμος αστυνομικός στο κέντρο επιχειρήσεων του συντονιστικού της Πυροσβεστικής, κάτι που προβλέπεται.


ουρήθρα γυναίκας

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, ο οποίος ήταν στο συντονιστικό κέντρο και είχε όλη την ευθύνη της επιχείρησης, ποτέ δεν επικοινώνησε με τον αρχηγό της αστυνομίας που βρισκόταν συνεχώς στη Κατεχάκη για να τον ενημερώσει για την κατάσταση, αλλά και να αποφασίσουν ένα σχέδιο δράσης με αποτέλεσμα η ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. να κάνει διασώσεις, χωρίς όμως να γνωρίζει την πραγματική διάσταση και την εξέλιξη της πυρκαγιάς, ούτε φυσικά να έχει την παραμικρή ενημέρωση από την πυροσβεστική για το που κατευθυνόταν.


βουλη κωνσταντοπουλου σαμαρας

Πάντως, σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, θα καταθέσει στην εισαγγελέα αξιωματικός που βρισκόταν στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου