Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας επιπέδου 5 επαλ

Μάλιστα, ο ενδεχόμενος τελικός ανάμεσα στην «αλμπισελέστε» και τους «πετεινούς» ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των ποδοσφαιρόφιλων και ο «πιθανότερος» χωρίς την παρουσία της «σελεσάο» και της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.


πτυχίο επαγγελματικής ειδικότητας επιπέδου 5 επαλ

Ωστόσο, η… μοίρα ή καλύτερα η κάκιστη απόδοση των Αργεντινών στις πρώτες δύο αγωνιστικές, έφεραν αυτόν τον... πρόωρο τελικό στη «φάση των 16», κάτι που σημαίνει ότι από το βράδυ του Σαββάτου, μία από τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, θα αποχαιρετήσει την κορυφαία διοργάνωση. Ο Μέσι και η παρέα του πήραν την πρόκριση την τελευταία ώρα, αλλά ως δεύτεροι στον 4ο όμιλο, δεδομένο που τους «διασταύρωσε» με τους «τρικολόρ», που επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και πήραν την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο.


Και παρά το γεγονός πως Γαλλία και Αργεντινή, μετρούν δεκάδες παρουσίες σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου, είναι χαρακτηριστικό και συνάμα αξιοπερίεργο, πως στην πολυετή Ιστορία της διοργάνωσης, έχουν αναμετρηθεί μόλις δύο φορές!


φωτεινα λουλουδια

Επιχειρώντας αυτήν την ποδοσφαιρικά ιστορική αναδρομή, το ΑΠΕ ΜΠΕ παρουσιάζει αυτές τις δύο περιπτώσεις, στις οποίες οι Αργεντινοί διατηρούν το απόλυτο της επιτυχίας.


καταστηματα μασουτη στην αθηνα

Το πρώτο παγκόσμιο κύπελλο της Ιστορίας φιλοξενήθηκε στην Ουρουγουάη το 1930. Η αποστολή της Γαλλίας, χρειάσθηκε σχεδόν 1,5 μήνα για να φθάσει στην... άλλη άκρη της Γης και επί της ουσίας, η προετοιμασία έγινε εν πλω! Μετά τη σχετική κλήρωση Γαλλία και Αργεντινή, «τοποθετήθηκαν» στον 1ο όμιλο και συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Η Γαλλία είχε συντρίψει στην πρεμιέρα το Μεξικό με 4-1 και η «αλμπισελέστε» έδινε το πρώτο της ματς στην διοργάνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου