Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

συνώνυμα μαράζι

5άρα, πρωτάθλημα και ρεβάνς Κυπέλλου


Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε τους 20 χιλιάδες φίλους του που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκης και σε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο έβαλε τρία γκολ σε 8 λεπτά (από το 21 έως το 29) και «κλείδωσε» μαθηματικά το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.


4112241
(Οι σκόρερς του Ολυμπιακού στο α ημίχρονο Ντα Κόστα, Μάριν και Ντελά Μπέγια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


χαι και σεφερης

Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν άλλα δύο γκολ στο β μέρος με τον Ντελα Μπέγια να σημειώνει και 2ο τέρμα (μετά από εξαιρετικό συνδυασμό) απέναντι σε έναν ΠΑΣ που είχε απουσίες, αλλά δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.


συνώνυμα μαράζι

4112610
(Με πέναλτυ ο Τσόρι διαμόρφωσε το τελικο 5-0 του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


πως φτιαχνω καναπε

Με τη λήξη οι παίκτες του Ολυμπιακού φόρεσαν μπλουζάκια με τον αριθμό "44", πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου με τους οπαδούς τους υπό τους ήχους «της θάλασσας του Πειραιά» και ετοιμάζονται για την μάχη με την ΑΕΚ στη ρεβάνς του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας.


4112739
(Τα πανηγύρια των παικτών του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Έπεσε ο Λεβαδειακός


Ήταν ένα ματς γεμάτο ένταση, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτυ δύο φορές από τον Ζαχαριάδη (χωρίς πάντως να έχουν δίκιο) και μια τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ του Νιασέ στο 73, που καθόρισε την τύχη του Λεβαδειακού.


4112949
(Υποβιβασμός για τον Λεβαδειακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


Η ΑΕΚ (που δίκαια φωνάζει για δικό της πέναλτυ σε ξεκάθαρο τράβηγμα στον Πέκχαρτ στο 63) σκόραρε με τον Αραούχο (είχε μπει αλλαγή) λίγο πριν το τέλος και με αυτογκόλ του Μουλόπουλου (από σέντρα του Αργεντινού) γράφτηκε ο επίλογος για τον Λεβαδειακό μετά από 5 χρόνια στην Super League.


4112951
(Δύο γκολ στο φινάλε για την ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Αραούχο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


Την ίδια ώρα ο Ηρακλής με «χρυσό γκολ» του Μπαστακού γυρνούσε στο 85 το 0-1 του Παναιτωλικού, και η ΑΕΛ πανηγύριζε ένα δύσκολο τρίποντο επί της Ξάνθης, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους (ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα).


4112927
(Έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του Ηρακλή με τους οπαδούς του για την σωτηρία - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Πλέον ο Λεβαδειακός απέχει 4 βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης (που έχασε 4-3 από την Βέροια, παρότι προηγήθηκε 0-2, με τους γηπεδούχους να βάζουν 4 γκολ στο α 45λεπτο), διαφορά που δεν καλύπτεται.


4112624
(Έμεινε στην κατηγορία και η ΑΕΛ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου