Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

προσφορες εισιτηριων για θεσσαλονικη

Όσο και αν μας επηρέασε η κρίση, ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι μας έδειξε πως ανάμεσά μας ζούσαν και ζουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν με μοναδικό σκοπό να επιτελέσουν ένα έργο ουσιαστικό, ένα έργο που δίνει ένα ξεχωριστό μήνυμα προσφοράς και αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία.


πρωτοβαθμια τηλεφωνα

Πρόκειται για παραδείγματα ανθρώπων που προσπαθούν συνεχώς να προσφέρουν στην οικογένεια, το περιβάλλον και την κοινωνία. Δεν είναι ήρωες, είναι άτομα της καθημερινότητας τα οποία δεν «μένουν» στις δυσκολίες της κρίσης και δίνουν στους γύρω τους ένα έργο που έχει νόημα να το γνωρίσουν και να το μιμηθούν όλοι.


Τα πρόσωπα που κάνουν τη διαφορά


Αφορμή για να αναφερθούμε στους ανθρώπους αυτούς στάθηκε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει, να τιμήσει, να επιβραβεύσει και να διαδώσει το έργο συγκεκριμένων ατόμων που με μικρές ή μεγαλύτερες υπερβάσεις, προσφέρουν στην κοινωνία.


προσφορες εισιτηριων για θεσσαλονικη

Τα πρόσωπα είναι πολλά και το κάθε έργο μοναδικό. Από έναν αστικό καλλιεργητή ο οποίος θέλει να δει τις ταράτσες των μεγαλουπόλεων να μετατρέπονται σε αγροκτήματα σε έναν κούριερ που μετέτρεψε τη θλίψη του για τις εικόνες εξαθλίωσης στο δρόμο, σε έμπνευση για μία από τις πιο αξιόπιστες ομάδες αλληλεγγύης στην Κρήτη και από τον «παππού» ο οποίος μαθαίνει τα παιδιά της Εύβοιας να κάνουν τέχνη με άχρηστα αντικείμενα στον Ντίνο Μερκούρη, τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου - που ταξιδεύει από την Αθήνα στα Ανώγεια της Κρήτης, για να εξετάζει ασθενείς δωρεάν - και την Αγγελική Μητσάκη, τη φιλόλογο που κάνει θέατρο για την ψυχή των μαθητών της.


ο ποντικομικρουλης παιχνιδια

Οι ιστορίες και τα έργα των ανθρώπων αυτών ξεχωρίζουν και το πρώτο επεισόδιο της μοναδικής αυτής σειράς - που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, κάθε Σάββατο αμέσως μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων αλλά και στο History Channel της Cosmote TV κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στις 22.10- σίγουρα συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό.


ergo2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου