Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

γιωργοσ γερολυματοσ κινδυνευω

Την Τετάρτη (28/2) ξεκίνησε και πάλι η εκδίκαση του σκανδάλου που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2011 με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να ανακοινώνει τις αποφάσεις με τους κύριους πρωταγωνιστές να κρίνονται ένοχοι, καθώς απορρίφθηκε η πρόταση της Εισαγγελέας Παγώνα Ζέκα για να απαλλαγούν από τα αδικήματα για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ' εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε παράνομο στοίχημα.


γιωργοσ γερολυματοσ κινδυνευω

Συγκεκριμένα:


αποτελεσματα πρωτων αγωνων champions league

Αχιλλέας Μπέος: Ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, για αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου που διεξήχθη στις 12/3/2011, Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (27/2/11) και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση.


ποιεσ ειναι οι σημαντικοτερεσ εφευρεσεισ του ανθρωπου

Γιώργος Τσακογιάννης: Ένοχος για τις κατηγορίες της διεξαγωγής παράνομου στοιχήματος κατ’ εξακολούθηση, για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα, για δωροδοκία-δωροληψία, για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για απόπειρα εκβίασης και για παράνομη οπλοκατοχή. Είχε κατηγορίες για τους αγώνες Πόντιοι Κατερίνης-Αετός Σκύδρας, Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη, Ηλιούπολη-Εθνικός.


Γιάννης Κομπότης: Ένοχος για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4.


Δημήτρης Μπάκος και Γιώργος Μποροβήλος: Ένοχοι για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στους αγώνες, Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα-Αστερας Τρίπολης, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου.


Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κώστας Μενδρινός: Ένοχοι με την ίδια κατηγορία περί συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση.


Νίκος Παντέλης: Ένοχος με τις κατηγορίες της δωροδοκίας-δωροληψίας στους αγώνες Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη και Ηλιούπολη-Εθνικός, συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


Άγγελος Τραυλός: Ένοχος για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό κατ’ εξακολούθηση.


Γιάννης Παπαδόπουλος: Ένοχος για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.


Μιχάλης Νικολόπουλος: Ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία στους αγώνες Ηλιούπολη-Λεβαδειακός, Ηλιούπολη-Εθνικός και συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.


Από εκεί και πέρα, αθώοι κρίθηκαν οι: Μιχάλης Κουντούρης (για την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου περί βίας) και Ηρακλής Νύκταρης, Αλέκος Βοσνιάδης και Νίκος Πηρούνιας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου