Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

λυσεις ασκησεων φυσικης β λυκειου γενικης παιδειας 2013

Ο υπουργός Υποδομών επανέλαβε μέσω του ΣΚΑΪ την διαβεβαίωση του Μεγάρου Μαξίμου πως για κάθε ένα ευρώ επιβαρύνσεων θα υπάρξει ένα ευρώ αντισταθμιστικών μέτρων, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως θα υπάρξει επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων.


Απαντώντας για τις πανηγυρικές δηλώσεις του μετά το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, στις οποίες συνέκρινε την συμφωνία με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τους Τούρκους, τόνισε πως στόχος του ήταν να παραλληλίσει την εθνική ανάταση που υπήρχε στους Βαλκανικούς Πολέμους με την εθνική ανάταση που πηγάζει από τη συμφωνία.


συντονιστικο γραφειο νεας υορκης

Η συμφωνία της τελευταίας συνεδρίασης της Ευρωομάδας ανοίγει τον δρόμο για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, εκτίμησε ο υπουργός.


λυσεις ασκησεων φυσικης β λυκειου γενικης παιδειας 2013

Αναφορικά με την Τράπεζα Αττικής και τις καταγγέλλεις περί χαριστικών δανείων, ο κ. Σπίρτζης είπε πως δεν έχει πρόβλημα να γίνει έλεγχος ακόμη και από «70 εισαγγελείς» και άφησε αιχμές τονίζοντας πως η ΤτΕ θα έπρεπε προ πολλού να έχει εφαρμόσει «πιο σφιχτό» σύστημα ελέγχων στην Τράπεζας Αττικής και άλλα ιδρύματα.


πλανηταριο προγραμμα τιμες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου