Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

γωνιακοι σφικτηρες wolfcraft

«Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχθηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, μαζί με το επιτελείο μου, στον δήμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνη.


Πόντας: Να μας πει τι θα κάνει εφόσον δεν εκλεγεί


Βολές κατά του δημάρχου Αθηναίων εξαπέλυσε ο συνυποψήφιός του και επικεφαλής της κίνησης ΕΔΕΜ, Απόστολος Πόντας, καλώντας τον να απαντήσει τι προτίθεται να κάνει εφόσον δεν εκλεγεί «πρόεδρος της Κεντροαριστεράς», ή εφόσον δεν προκριθεί καν στον δεύτερο γύρο.


Επίσης, άφησε αιχμές για τη θέση του σχετικά με το θέμα της ηλεκτρονικής ψήφου:


οφθαλμιατροι εοπυυ θεσσαλονικη


Να μην χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική ψήφο κανείς ως άλλοθι για την αποτυχία του. Δεν είναι δυνατόν να δίδονται τελεσίγραφα περί της διαδικασίας και κάποιοι που αυτοαναγορεύονται ως δήθεν φαβορί, να καλλιεργούν, υπερθεματίζοντας υπέρ της ηλεκτρονικής ψήφου, το άλλοθι για την αποτυχία τους.


γωνιακοι σφικτηρες wolfcraft

πειραιως θεσσαλονικη ανοιχτες


Για την καθιέρωσή της ο κ. Πόντας ανέφερε ότι «θα πρέπει να διασφαλιστεί η διαδικασία, ώστε να μην εκτραπεί ο πραγματικός σκοπός της, ο οποίος είναι η ευρύτερη συμμετοχή των πολιτών και αντ' αυτού οδηγηθούμε σε ένα αυθαίρετο γκρουπάρισμα ψήφων».


Ανεβάζουν στροφές οι υποψήφιοι


Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς «ανεβάζουν στροφές» καθώς πλησιάζει η εκλογική «μάχη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου