Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

διακοσμηση μωβ-γκρι

«Μιλάμε για υπέρβαση αρμοδιότητας και παραβίαση της αρχής της διάκρισης των εξουσιών, για κατάχρηση εξουσίας και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης για εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ενώ προσέθεσε πως «Ζητάμε να ελεγχθούν πρακτικές επικίνδυνες και να μπουν οι προβλέψεις του Συντάγματος μπροστά από τις πολιτικές σκοπιμότητες. Η κυβερνητική εξουσία προτιμά την συσκότιση από την διερεύνηση».


ετοιμα ρολακια κοτοπουλο

Συνεχίζοντας την ομιλία του o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για μηχανισμό δημιουργίας fake news και για προσπάθεια ελέγχου της Δικαιοσύνης.


διακοσμηση μωβ-γκρι

«Εμείς είμαστε κοντά στη Δικαιοσύνη με το να είμαστε μακριά της», είπε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Δικαιοσύνη δείχνει την αγωνία να παραμείνει στην εξουσία. «Τραυματίζετε το δημοκρατικό πολίτευμα και αυτός θα είναι ένας ακόμη λόγος που η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι σκληρή μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «εμείς θέλουμε να εξεταστεί σε βάθος η παρέμβαση του κ. Καμμένου και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής».


γαμος τονιας ανδρονικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου