Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ρηγμα αμφιβληστροειδους

Οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ θα παραλαμβάνουν τις δηλώσεις σε δύο αντίγραφα, καταγράφοντας όλα τα στοιχεία του φορολογουμένου και βεβαιώνοντας τον σχετικό φόρο.


ρηγμα αμφιβληστροειδους

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, φορολογούμενοι που δεν έχουν υποβάλει δήλωση ή έχουν υποβάλει ελλιπή είτε ανακριβή δήλωση μπορούν μέχρι τις 31 Μαΐου να υποβάλουν αρχικές ή τροποποιητικές, χρεωστικές ή μηδενικές δηλώσεις, ανεξαρτήτως αν προκύπτει φόρος για καταβολή.


ρύθμιση καταλαμβάνει κάθε υποχρέωση από φόρο, τέλος ή εισφορά καθώς και οποιαδήποτε δήλωση πληροφοριακού χαρακτήρα, υπό την προϋπόθεση ότι η προθεσμία για την υποβολή της αρχικής δήλωσης είχε λήξει μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2016.


Για αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις που υποβάλλονται μέχρι και τις 31 Μαρτίου, ο τυχόν οφειλόμενος πρόσθετος φόρος ορίζεται στο 8% του κύριου φόρου.


μακρινος αγγλικα

η φαρμα των τρελων-επιθεωρηση

Για αρχικές και τροποποιητικές δηλώσεις που υποβάλλονται μετά την 31ή Μαρτίου και μέχρι το πέρας της προθεσμίας (31/5/2017), ο τυχόν οφειλόμενος πρόσθετος φόρος ορίζεται στο 10% του κύριου φόρου. Ανάλογα με τον χρόνο κατά τον οποίο θα έπρεπε να έχει υποβληθεί η αρχική δήλωση, ο πρόσθετος φόρος αναπροσαρμόζεται με συντελεστές από 5% έως και 25% (για δηλώσεις οι οποίες θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί αντίστοιχα από το 2009 έως και το 2001) και ο πραγματικός χρόνος απόκρυψης του εισοδήματος θα πρέπει να αποδεικνύεται με συγκεκριμένα δικαιολογητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου