Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

εφημερευον νοσοκομεια βορεια προαστια

«Εφόσον η δεύτερη αξιολόγηση κλείσει με μια συνολική συμφωνία, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση, τον Απρίλιο ή λίγο μετά τη σύνοδο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΝΤ, τότε τα επόμενα βήματα μπορούν να επιταχυνθούν με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τη δοκιμαστική έξοδο στις αγορές και την επιτάχυνση της ανάκαμψης το β’ εξάμηνο το 2017», ανέφερε στο συνέδριο που διοργανώνει το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής και επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι επενδύει στην καταστροφολογία, που θα διαψευστεί κι αυτή τη φορά.


εφημερευον νοσοκομεια βορεια προαστια

«Κάθε συζήτηση για 4ο μνημόνιο είναι άστοχη και μπορεί να καταστεί επικίνδυνη. Διότι το 4ο μνημόνιο ούτε προσφέρεται ούτε αντέχεται και ευτυχώς δε θα χρειαστεί», ειπε και πρόσθεσε πως κεντρικός στόχος της κυβερνητικής πολιτικής είναι η έγκαιρη ολοκλήρωση του Προγράμματος το καλοκαίρι του 2018 και ο τερματισμός του καθεστώτος της επιτροπείας.


καρκινος μαστου αρθρα

κυπελλο ελλαδος μπασκετ 2013-14

Λιαργκόβας: Η επιτυχία του τρίτου μνημονίου δεν έχει εξασφαλιστεί


Στο συνέδριο του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής με θέμα «Κρίση - Μεταρρυθμίσεις - Ανάπτυξη», ο επικεφαλής του Παναγιώτης Λιαργκόβας σε συνέχεια δηλώσεων του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας υπογράμμισε πως η επιτυχία του 3ου μνημονίου δεν έχει εξασφαλιστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου