Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

ινστιτουτο φλεμινγκ αθηνα

Αυτή τη γραμμή πέρασε εξάλλου και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενημερώνοντας την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup, λέγοντας πως «δεν έχω τίποτα εάν δεν συμφωνήσουμε σε όλα».


Ο Τσακαλώτος αναφερόταν κυρίως στη συμφωνία που πρέπει να υπάρξει για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και τα πρωτογενή πλεονάσματα ανεξαρτήτως του εάν στο μεταξύ οικονομικό επιτελείο και τεχνικά κλιμάκια της τρόικας θα έχουν καταλήξει στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


ινστιτουτο φλεμινγκ αθηνα

ξενα φιλμ δωρεαν με ελληνικουσ υποτιτλουσ

Το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, διέψευσε χθες όσα υποστήριξε η Νέα Δημοκρατία μετά την εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών στη Βουλή, ότι δηλαδή ο Τσακαλώτος άδειασε την κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία και ότι δεν ξέρει πού θα κάτσει η διαπραγμάτευση.


«Οι ειδήσεις περί δήθεν διαφωνίες Τσίπρα-Τσακαλώτου είναι τόσο αξιόπιστες όσο και εκείνοι που της διαδίδουν», σχολίασε μέσω Twitter ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας ουσιαστικά στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια.


στον κορφο μου


Οι ειδήσεις περί δήθεν διαφωνίας Τσίπρα-Τσακαλώτου είναι τόσο αξιόπιστες όσο και εκείνοι που τις διαδίδουν.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) February 28, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου