Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ηλέκτρας 11 καλλιθέα

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο υποστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι σημείωσε ότι η επαρχία του Χαλεπιού έχει «απελευθερωθεί» εντελώς, καθώς έχει ανακτηθεί ο έλεγχος 50 αστικών κέντρων και 2.700 τετραγωνικών χιλιομέτρων.


Ο Ρουντσκόι ανέφερε πως «μέσα στον τελευταίο μήνα έχει λάβει χώρα μια δραματική μεταβολή στη Συρία» ενώ επισήμανε πως «Με την υποστήριξη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, οι συριακές δυνάμεις κατάφεραν μια σειρά σημαντικών επιτυχιών επέφεραν μια μεγάλη ήττα σε μια μεγάλη δύναμη μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) στο κεντρικό τμήμα της Συρίας».


αμερικανικη ενωση μαρκετινγκ

τηγανιτα τυροπιτακια με σπιτικη ζυμη

Με τους τζιχαντιστές του ΙΚ να έχουν συγκεντρωθεί στη Ντέιρ Εζόρ, ο Ρουντσκόι σημείωσε πως η ρωσική πολεμική αεροπορία εντείνει τη συλλογή πληροφοριών και τους βομβαρδισμούς στην επαρχία και ότι ο συριακές στρατός πολιορκεί τις δυνάμεις τους από τρεις πλευρές.


ηλέκτρας 11 καλλιθέα

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συριακός στρατός προελαύνει με ρυθμό 30 ως 40 χιλιομέτρων, ή ακόμη περισσότερο, κάθε 24ωρο, ενώ, με τη βοήθεια της Ρωσίας, χρησιμοποιεί μεθόδους που δεν αξιοποιούσε ως τώρα, όπως η μεταφορά ομάδων καταδρομέων με ελικόπτερα σε σημεία όπου οι αντίπαλοί του δεν το περιμένουν.


Όπως εξήγησε ο υποστράτηγος «Ο βασικός στόχος είναι να καταστραφεί το τελευταίο οχυρό των τρομοκρατών στη Ντέιρ Εζόρ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου