Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ανωτερα μαθηματικα κατερινης

Η Βόρεια Κορέα συμφώνησε χθες να διεξάγει επίσημες συνομιλίες με τη Νότια Κορέα την επόμενη εβδομάδα, τις πρώτες συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών τα τελευταία δύο χρόνια, ώρες αφού η Ουάσιγκτον και η Σεούλ ανακοίνωσαν ότι αναβάλουν τα στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή μεσούσης της αντιπαράθεσης για το πυρηνικό και βαλλιστικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ.


ανωτερα μαθηματικα κατερινης

ερευνα mega επεισοδια

βυζαντινό μουσείο

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από την προεδρική κατοικία στο Καμπ Ντέιβιντ, στο Μέριλαντ, ο μεγιστάνας διατύπωσε την πρόθεσή του να συνομιλήσει με τον Κιμ, όχι ωστόσο χωρίς κάποιες προϋποθέσεις.


«Οπωσδήποτε, θα το έκανα αυτό» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, καθόλου».


Τραμπ και Κιμ ανταλλάσσουν προσβολές από τότε που ο δισεκατομμυριούχος ανέλαβε καθήκοντα. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε σε δηλώσεις του Κιμ ότι έχει στο γραφείο του ένα κουμπί για μια πυρηνική επίθεση, επισημαίνοντας ότι εκείνος έχει μεγαλύτερο κουμπί.


Οι συνομιλίες μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας αναμένεται να επικεντρωθούν στο θέμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στη Νότια Κορέα τον επόμενο μήνα και στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου