Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

απολλων πατρας olympiakos streaming

Το Μαξίμου πιστεύει ότι διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα σε ζητήματα διαφάνειας και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ως προνομιακό του πεδίο το θέμα της διαπλοκής. Επομένως, εκτιμά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αυτοεγκλωβίστηκε σε μία νέα συζήτηση στη Βουλή για θέματα που – σύμφωνα με κυβερνητικές αναλύσεις – ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά να ανοίξει.


απολλων πατρας olympiakos streaming

εφορος ασφαλειων κυπρος

Η κυβέρνηση διαπίστωσε με έκπληξη χθες στη Βουλή ότι ο πρόεδρος της ΝΔ απέφυγε να θίξει ζητήματα που ήταν εκτός ατζέντας και πρωτίστως τα θέματα που αφορούν τις τηλεοπτικές άδειες και τα περίφημα θαλασσοδάνεια, αποφεύγοντας συγχρόνως οποιαδήποτε κριτική για τα νέα προαπαιτούμενα που είχαν ψηφιστεί μόλις πριν από μερικές ώρες από τον κυβερνητικό συνασπισμό.


Κι αυτό μολονότι η σχετική συζήτηση άνοιξε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ο οποίος με την έναρξη της συζήτησης επέλεξε να μιλήσει για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, περιμένοντας ενδεχομένως να δεχτεί επίθεση γι’ αυτά από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,.


σχηματαρι καραμπολα

Σε γενικές γραμμές, το Μαξίμου εμφανίζεται ικανοποιημένο από την εξέλιξη της χθεσινής προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή κυρίως διότι η εμφάνιση Μητσοτάκη κρίθηκε «χλιαρή και άχρωμη» και δεν συμβάδιζε με την σύγκρουση των προηγούμενων ημερών. Αλλά, και για τον πρόσθετο λόγο – όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές – ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θέλησε να ακουμπήσει το θέμα της διαπλοκής αν και προκλήθηκε με αιτιάσεις περί Siemens, Παπασταύρου κ. ο.κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου