Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

καζακης σερρες

Τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατηγορούν το ευρωπαϊκό σύστημα ασύλου για τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στην Ελλάδα, όπου χιλιάδες άνθρωποι στριμώχνονται σε άθλιους καταυλισμούς, συνθήκες που αποτελούν κίνδυνο για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.


Ο Φιλίπ Λεκλέρκ, εκπρόσωπος της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία των προσφύγων στην Αθήνα, εξηγεί στον Guardian ότι «η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα κατά την διάρκεια της κρίσης του χρέους ήταν "απολύτως νόμιμη", ωστόσο είχε απρόβλεπτες συνέπειες για τη μετανάστευση».


καζακης σερρες

«Πρόκειται για ένα κράτος που επηρεάζεται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και του περιορισμού των δημοσίων δαπανών με αποτέλεσμα μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα νησιά και την ενδοχώρα, για την οποία το κράτος δεν είναι πλήρως προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει».


O κ. Λεκλέρκ μίλησε στον Guardian λίγες μέρες αφότου η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κάλεσε την Ελλάδα να λάβει επειγόντως μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των 11.000 ατόμων, που ζουν σε βρώμικους και επικίνδυνους καταυλισμούς στα νησιά του Αιγαίου.


ride lana del rey testo e traduzione

γυροσ γαλλιασ ταξιδι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου